Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:04 | February 19, 2014

Idag är det två år sedan

Tänka sig vad tiden går fort, det är helt sjukt! Tänk, för två år sedan satt jag på ett hotellrum så nervös och taggad för att gå in i Big Brother huset. Tiden går så himla fort och jag har gjort så himla mycket efter den tiden men visst kan man sakna det ibland. Att vakna och inte veta vad som skulle hända, kuddkrigen på kvällarna, fyllorna som man konstigt nog aldrig blev bakis av, alla sjuka uppdrag, kidnappningen, livesändningarna, bikten, lekarna som vi kom på när vi hade tråkigt. Det är det roliga man kommer ihåg från den tiden och visst finns det mycket som man skulle vilja ändra på. Det är klart att det finns saker som man ångrar där inne men hade jag gjort något annorlunda hade jag kanske inte vart där jag är idag, jag hade kanske inte vart den personen jag är idag.

Jag kan titta tillbaka på vissa klipp ibland bara för att få tillbaka den här känslan för den var speciell därinne. Det går inte att jämföra med något hur det kändes att vara därinne, det var bara så jäkla roligt hela tiden. Till och med de dagar då vi satt i soffan och stirrade rakt fram var roliga och jag ville inte vara någon annanstans!

Jag får fortfarande frågan om jag tyckte att kamerorna var jobbiga och var medveten om dom hela tiden men jag valde att inte bry mig. Det skulle vara otroligt jobbigt att hela tiden tänka på att folk satt och tittade för då skulle man typ inte våga göra något.

Om jag hade gjort det igen -absolut! Det var en sjukt roligt grej som jag kommer att komma ihåg resten av mitt liv.


13 kommentarer13 kommentarer om “Idag är det två år sedan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica! Vill bara säga att du har en grym blogg! Sen har jag en fråga! Jag vill att mitt hår ska växa! Klippte mig för inte alls länge sen (3 veckor) men mitt hår känns redan jätte slitet och jätte torrt! Jag använder bra produkter och värmeskydd till plattång! Har du något tips på någon speciell produkt eller något som man kan göra så håret inte känns såhär?

  Reply
 • Hej Annica, snälla snälla snälla svara på detta.
  Jag har lockigt hår och trivs inte alls i det vilket resulterar i att jag plattar håret väldigt ofta. Mitt hår är rätt så slitet, har du något tips på hur jag ska återfukta det, bra produkter till rimligt pris osv?

  Sedan har jag även funderat lite på att plattpermanenta mitt hår, vet du något om det? Är det bättre än att platte med tång varje dag?

  Kram!!!

  Reply
 • Hej! Så sjukt egentligen när man kollar på dessa klipp att när du gick in där hade du ingen aning om att du skulle träffa Marcelo, hihi! 😀

  Reply
 • Åh jag vill verkligen se alla avsnitt, är det någon som vet vart man kan se det??):

  Reply
 • Man kan se dom på TV4 play men då måste man ha premium 🙂

  Reply
 • de från 2011 finns på youtube, men tyvärr inte 2012 vad jag har hittat 🙁

  Reply
 • vill också se, men har tyvärr inte TV4 play.. någon annanstans som man kan kolla? 🙂

  Reply
 • hur tänkte du ang. klädvalet? bara nyfiken!

  Reply
 • jag ville ha blått eftersom det utstrålar stabilitet och symboliserar lojalitet, förtroende, självsäkerhet, visdom, intelligens, tro och sanning. Sedan passar jag väldigt bra i blått. 😉

  Reply
 • Om den färgen utstrålar alla dessa saker, så gav du definitivt ett falskt intryck 😉 Inget utav det stämmer in på dig, så himla roligt när man tänker på det! haha 🙂

  Reply
 • Åhh saknar att kolla på det så himla mycket, så förstår verkligen att du saknar det ibland! Och det är ju heelt sjukt att det redan har gått 2 år (!!!) känns som om det var någon/några månader sen typ, du är bäst, KRAM

  Reply
 • Vilket datum kom Marcelo in?

  Reply
 • 23 kom han in 🙂

  Reply