Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:36 | February 19, 2014

Dubbla mina resultat

DSC_0167-001
Åh vad kul det var idag på skolan, jag älskar att göra eyeliner. I kväll ska jag experimentera med eyeliner i alla dess former men det blir efter Xtremefit. Det är sista träningen innan fystestet och jag ska ge allt, jag ska köra skiten ur mig, vila på torsdag och sedan försöka att dubbla mina resultat. Jag tror att det blir svårt eftersom jag var ganska tränad innan så att dubbla armhävningarna innebär att jag ska göra 60st på tårna och det kan jag redan nu säga att jag inte kommer att klara av. Men jag siktar på det så får vi se hur många jag klarar.

Mitt mål var även att stå i plankan i fem minuter men det tror jag inte heller att jag klarar. Men så länge jag siktar på dom resultaten kommer jag garanterat längre än att försöka inse att det är omöjligt. 😉

Ni vet väl att ni får 15% rabatt på Xtremefit om ni uppger Xfitannica när ni bokar in er!? 😉


5 kommentarer5 kommentarer om “Dubbla mina resultat”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du får ogilla mig men jag tycker även nu att du upprepar dig. Inlägg ser ungefär likadana ut varje dag. Detta inlägg har jag läst förut.

  Snälla ändra och skriv på ett annat sätt. Det börjar bli lite tråkigt. Din blogg var bättre förr.

  Reply
 • Är visst fler än Annica som upprepar sig då … Läste samma kommentar igår

  Reply
 • Hej Annica älskar dig blogg! Saknar att se bilder på dig själv på bloggen! Förut hade du dagens face och la ofta upp bilder på dig å din outfit, de Saknar jag! Jag vill se fler bilder på dig! kram 🙂

  Reply
 • Det kommer snart, när jag kan lite mer om makeupen kommer jag att gå loss i bloggen. 😉

  Reply
 • Hej Annica!
  Hur länge gäller rabatten?
  Är det möjligt att boka ett camp längre fram i tiden?
  Skulle nämligen jättegärna vilja köra men har varken tid eller råd än på någon månad.
  Kram!

  Reply