Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:41 | February 18, 2014

Eyeliner

Hittade gamla bilder i ett utkast, här med fransförlängning och någon liknande fransskugga?

Som jag längtat efter denna dag på Makeupstudion, idag ska vi få lära oss eyeliner. Nu ska jag få lära mig att lägga den korrekt, snyggt och på olika sätt. Alla kan ju mer eller mindre lägga eyeliner men så fort vi har ett moment på utbildningen som man testat på hemma blir man nollställd, som att man inte gjort det innan. Det handlar nog mest om att man är rädd för att göra fel men ska man göra fel så är det där för det är där vi har chansen att få hjälpen.

Jag älskar min utbildning, det är så himla roligt att åka dit varje dag och jag skulle inte ha något emot att det var några veckor längre! Jag längtar till den dagen jag känner att jag kan hitta inspirationsbilder och göra liknande makeuper, eller ta inspiration från tex naturen och göra det till en makeup. Göra liknande makeuper som kändisar från rödan mattan har, ni förstår. Vi har snart gått halva utbildningen, vi är inne på vecka fem och jag kan grunderna, jag kan mycket om färg, trend, fantasi, modellering men det handlar även om hur mycket tid man lägger utöver detta för att bli bra. Men så är det med det mesta, vill man bli bra måste man lägga ner mycket tid och energi på saker och ting annars utvecklas man inte. 😉


6 kommentarer6 kommentarer om “Eyeliner”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas du kan lägga ut en video hur man lägger eyeliner korrekt. Och hur man ska lägga den för olika ögontyper. Älskar din blogg och alla tips du ger oss läsare! 🙂

  Reply
 • Visst måste man lägga tid och energi men man får inte glömma att leva också. Familj,sambo och vänner får inte glömmas bort !!!!!!! För mig är dom det viktigaste som finns..

  Reply
 • ska du bli makeup artist?

  Reply
 • perfekt hy & perfekt sminkar or whaaaat?!! haha bare minerals här eller?

  Reply
 • Visst kommer man långt på engagemang,driftighet och energi,men det måste också till lite konstnärsskap,att man har det “där” som gör att man blir bäst,ett “öga” för vad som är rätt, teknik i all ära men har du inte talang när det gäller färg o form så spelar det ingen roll hur mkt du än jobbar på…..tyvärr!

  Reply
 • Ett tips är att när ens läppar får lite skinn eller sådant som man vill ba ha bort och kan sitta och bita på de som a inte e så bra så kan man ta en tandborste och borsta på läpparna och efter man gjort det ett tag så blir dom sjukt lena och fina! prova det! och du kan lägga ut en video på det med:) såg på bilderna att du hade det och du hade lite fondation eller concealer som va lite på läpparna så blev de tydligare. 🙂

  Reply