Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:41 | February 16, 2014

Såhär vill jag arbeta!

Har suttit och tittat lite på Nelly.com efter en svart lång byxdress men hamnade på ett sidorspår. Läste att Leighton Meester gjort en plåtning för Nelly.com och kände att  “sådär vill jag arbeta”. Jag vill också vara med i ett sådant crew där jag får sminka en person som ska vara ansiktet utåt för tex en kollektion. Tidiga morgnar, arbeta hårt en hel dag och plåta på grymma locations. Det är något jag strävar mot med min utbildning, jag ska bli en riktig duktig makeupartist som får göra sådana här saker! 🙂

bts_2bts_3bts_4bts_5bts_6bts_7bts_8bts_9bts_10bts_11bts_12


5 kommentarer5 kommentarer om “Såhär vill jag arbeta!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ska du bara gå skönhetsutbildningen på 12 veckor? Ska du inte plugga vidare för diplomerad maskör? Alltså Kroppsmålning, sår, ärr osv osv? //Adis 🙂

  Reply
 • Fast maskör är inget jag vill, att kunna blod osv är inget jag tänkt rikta in mig på. Men jag kommer mest troligt plugga vidare inom airbrush för det låter intressant! 🙂

  Reply
 • Ja va me på filminspelningen av långfilmen Sista Chansen (med David Hellenius och Isabella Scorupco) och hur make-up artisterna jobbade där va fantastiskt att se :-)) det var typ 5st i varje scen som jobbade och det var temo på dom hela tiden. Verkade så kul! 🙂 så får du möjlighet så testa på det, tror du hade tyckt det vart grymt kul!

  Reply
 • Jag tror det handlar mycket om vad man gör det till. Visst kan man utbilda sig inom något och arbeta med det men är man mer kreativ, gör något utav det så blir man större.

  Reply
 • Sen är det så, att ingen med dålig attityd får de här jobben, oavsett hur begåvad och kreativ du är. Så du kanske bör jobba lite på det också.

  Reply