Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:23 | February 12, 2014

Sminka en kille

DSC_0064-001DSC_0065 kopia
Idag ska ju älsko pälsko sitta modell för mig då vi ska lära oss att sminka killar men såklart ska dom inte se sminkade ut. Det ska bli riktigt spännande och kul trots att jag sminkat Marcelo en hel del innan, inför fotograferingar, event, till vardags när det har behövts. Jag sminkade ju nästan alla killar innan livesändningarna innan BB för att de skulle se extra snygga ut. 😉

Igår på Makeupstudion så skulle vi lära oss naturlig makeup och det är svårare än man tror. Man får absolut inte se sminkad ut men man ska ändå ta bort rodnader, röda prickar, fixa brynen så att de syns och har en fin form, läppfärgen ska vara jämn och fransarna ska vara svärtade.

Vi fick en halvtimma på oss att göra den här naturliga makeupen och det gick bra, alla var klara när tiden var ute och det kändes okej. Men sen sa vår lärare att vi skulle tvätta av oss allt, välja en ny person att arbeta med och göra samma sak igen fast på 15 minuter. Vi bara stog och gapade men det var bara att ge gärnet och köra på. Jag klarade mig på 15 minuter och blev godkänd och jag blev väldigt glad över det. Men än var det inte över för vi skulle efter det göra en tredje gång med en ny person och på 10 minuter. Holy shit…

Jag klarade det, det enda som jag hade kunnat göra bättre var att dämpa rougen lite men annars hann jag med alla momenten och det kändes riktigt skönt. Man kan om man verkligen vill! Första gången vi skulle lägga en bas och känna på dom produkterna tog det oss över en timma plus att det inte ens blev rätt färg. Det går snabbt att lära sig och det är grymt roligt. Det som är lite nervöst inför den här dagen är att efter vi har sminkat våra killar har vi prov, teoriprov. Inte min starkaste sida men jag ska ge allt! 🙂


12 kommentarer12 kommentarer om “Sminka en kille”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • De kommer säkert att gå kanon!
  Lycka till! 🙂

  Reply
 • det gick kanoners!

  Reply
 • Han passar så bra i det där!

  Reply
 • visst gör han!? 😀

  Reply
 • hahaha zorro

  Reply
 • yeah man! 😉

  Reply
 • kommer att gå jätte bra, för mig så ska inte killar va sminkade, men det finns ju dom som vill. det är inga problem, då ska ju dom också få chansen att kunna se snygga ut om dom vill. de kommer gå bra för dig o sminka dom. lycka till.

  Reply
 • när dom är i tv tex måste dom ha smink för att inte se sjuka ut men till vardags är det inte ett måste 🙂

  Reply
 • Oj… *asg* ögonbrynen är kanske lite för mycket… har du noppat/format om dom? Föredrar M inte fullt så stylad. Fast… det är ju min smak… och du som övar. 😉

  Reply
 • nej här gick vi loss lite 😀

  Reply
 • Du klarar det galant 🙂

  Reply
 • det gick kanon! 😀

  Reply