Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:33 | February 10, 2014

Vänliga veckan

DSC_0036DSC_0037Igår lekte jag lite med älskos ansikte inför sminkningen idag.

Idag blev det en timmas sovmorgon, kan bero på att min kära karl stängde av alarmet. Igår kväll så ringde Natta som skulle sitta modell för mig och hade blivit dålig, den här influensan sprider sig som en löpeld och jag är så glad att jag mådde bra hela dagen igår och idag. Men jag gick in på vår Facebookgrupp där vi har modeller och jag fick en tjej direkt som kunde ställa upp, jag är så himla tacksam för att ni ställer upp och hjälper oss med vår utbildning! 🙂

Förra veckan så ställde en tjej vid namn Linn upp, hon hade världens vackraste hår, fantastiska ögon att måla på, var jättelätt att prata med och hon var så himla snäll och söt. Jag uppskattar verkligen er hjälp!

Jag fick en kommentar om att den här veckan är det “Vänliga veckan” och det tycker jag är jättekonstigt eftersom vi alltid borde vara vänliga mot varandra. Men vet vi med av att vi kan vara lite otrevliga eller snäsiga så borde vi utnyttja den här veckan att vara lite extra trevliga. Testa själv så får ni se att man mår så mycket bättre när man är snäll och trevlig! 🙂


6 kommentarer6 kommentarer om “Vänliga veckan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej annica!
  För ett tag sedan i ett inlägg la du ut olika nagellack som du ägde. Chanel- dragon (en klarröd färg) Jag undrar var man kan få tag på det? För upptäckte att kicks inte säljer det och har inte hittat det någonstans.

  Reply
 • Såå fin han är 🙂

  Reply
 • Hej Annica! Jag har en fråga som jag verkligen hoppas att du kan svara på! Jag ska börja med en ny hudvårdsserie, funderar på excuvianse. Men den finns ju i alla möjliga serier, för torr hud, fet, känslig, kombinerad hud osv. Min hud är både känslig, kombinerad och acne. Villen serie ska jag då välja för att få bäst resultat? Hoppas verkligen att du kan svara 🙂 ville bara säga att din blogg är jätte bra! Läser den flera gånger om dagen 🙂
  Kram!

  Reply
 • Hej Annica, tack för en bra blogg 🙂
  Tycker det är så jäkla tråkigt att kissie måste kopiera/sno inlägg från dig hela tiden.
  Men din blogg är verkligen bäst och alla dina tips å råd har varit till stor hjälp, lärt mig msssa nytt 🙂

  Kram ha en toppen bra dag

  Reply
 • nu har kissie härmat dig med ett inlägg..igen

  Reply
 • Ha en bra dag 🙂

  Reply