Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:06 | February 10, 2014

Färgstänk

DSC_0050Desktop-0013DSC_0047-001

Äntligen hemma, det tar ändå ganska lång tid att ta sig från skolan och hem och sen är väskan otroligt tung att bära på så jag kommer garanterat vara starkare på min vänstra sida av kroppen när den här utbildningen är slut. 🙂

Såhär blev i alla fall resultatet på fina Sapine, min modell blev sjuk och den här vackra tjejen kunde ställa upp och det var väldigt roligt att sminka hennes ansikte. Min tanke med sminkningen var att det skulle vara en ren bas, en ren skönhetssminkning med långa markerade bryn och med en twist så att det blev en trendsminkning. Visst hade man kunnat göra den lite mer crazy men jag höll mig till min moodboard och är ändå väldigt nöjd över resultatet för att vara första gången. Sen gillade jag penslarna i håret, det blev en väldigt rolig detalj! Den här sminkningen hade vart väldigt snygg på en modevisning med vita ljusa och stilrena plagg, eller hur!? 😀

Vi är nu inne på fjärde veckan på Makeupstudion och det är mer noggrant än vad man kan tro, rouge och kindskuggan är min svåraste del trots att det vart så himla lätt innan dock har det vart helt fel. 😀 Det är inte bara att borsta på kinderna, nej nej det är så mycket mer att bara lägga rouge. Det är därför det tar så himla lång tid att lägga en bra makeup. 😉


6 kommentarer6 kommentarer om “Färgstänk”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Blev jättefint, och vilken söt tjej

  Reply
 • Hennes foundation du lade verkar dock inte passa in så bra med hennes hudfärg på hals och bröst!

  Reply
 • Ser mer ut som skugga.

  Reply
 • Ja det är en skugga som gör att det ser mörkare ut. Arbetade inte med någon fetbas på hennes hals.

  Reply
 • Mer info om att lägga rouge tack! 🙂

  Reply
 • Gud va du är duktig! Ser supersnyggt ut! Du ska vara stolt! 🙂

  Reply