Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:39 | February 9, 2014

Moodboard

DSC_0020 DSC_0021 DSC_0022 DSC_0023
Då var jag klar med min första moodboard, jag ska göra en trendsminkning imorgon på Marcelos syster Natta. Det jag hade tänkt var att hon skulle ha på sig en kritvit, stilren topp, sedan ska jag göra är en ren och enkel skönhetssminkning i grunden. Sen för att göra det till en trendsmikning ska jag lägga till färgstänk i pannan från penslar samt lös ögonskugga i olika färger på läpparna.

Hennes hår vara uppsatt i en knut på huvudet och i den här uppsättningen ska penslarna sitta som färgstänket kommer ifrån, så färgen har liksom runnit från dom ner i ansiktet. Förstår ni hur jag menar? Jag kommer hur som helst fota resultatet imorgon och jag hoppas att det blir som jag tänkt. Det kanske går helt åt skogen så jag tänkte testa lite ikväll för att se hur jag ska göra på bästa sätt. 🙂

Vad tycker ni om min första moodboard? Förstår ni vad jag menar?


2 kommentarer2 kommentarer om “Moodboard”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! tycker att det blev jätte bra!
  men kan inte du/ ni andra bloggare som blivit drabbade av kissies kopierande försöka göra något åt detta? hon går liksom över styr..så tragiskt att se henne på en sådan låg nivå! Vet att många av dina läsare tjatar om detta, men det är bara så trist! haha 🙁 Man vill bara att det ska sluta, hon är alldeles för irriterande!!
  Du är iallafall en jätte stor inspiration, älskar din blogg! och jag ÄLSKAR alla dina tips, både inom smink och träning. Fortsätt som du gör och ta ingen skit!
  Ha det så bra, kramar <3

  Reply
 • Kan man få låna Marcelo ibland ? Lagar mat,tvättar, städar,diskar mm. Du har en fin sambo 🙂

  Reply