Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:14 | February 5, 2014

Tejpad

DSC_0063Näsan ska tejpas varje kväll i tre veckors tid så att svullnaden ska lägga sig.

Herregud vad jag är död efter passet på Xtremefit, det märks att jag inte tränat på en veckas tid pga min näsa. Jag orkade inte ens stå i plankan i två minuter, jag fuskade på jägarvilan och mina armar vek sig efter armhävningarna. Men på fredag kommer det nog att bli bättre, hoppas jag i alla fall!! 🙂

Idag på Makeupstudion fick vi träna brudmakeup dock gick det inte så bra som jag ville. Vi hade en timma på oss att slutföra en brudmakeup plus sätta lösfransar, det var alldeles för lite tid för att vara första gången tyckte jag. Och sedan såg jag vad jag hade gjort fel på men när tiden var ute fick vi inte ändra något. Men det här var första gången, jag hade bara behövt några minuter till sen hade det känts bra. Tur att det är mer än nio veckor kvar! 😉


2 kommentarer2 kommentarer om “Tejpad”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här