Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:14 | February 4, 2014

Tränat fransförlängning

DSC_0011 2-001DSC_0012-001Här ser ni hur dom såg ut innan och efter fransförlägningen, dom blev lite trassliga men övning ger färdighet. Ändå ganska stolt över mitt första set!

Igår kväll efter min utbildning på Makeupstudion satt jag och tränade fransförlängning, det var så mycket lättare att göra det hemma än på skolan eftersom jag satt och lyssna på Lugna favoriter och var i min egna lilla värld. På skolan så tog det mig ca två timmar att sätta 16 fransar, det är väldigt lång tid. Men när jag kom hem så satt jag ytterligare i två timmar och då satt jag färdigt setet.

Resultatet på min första fransförlängning har ni ovan, nu ska jag bara träna några gånger till på docka innan jag får börja träna på människor. Jag har satt samma längd över hela raderna och i vanliga fall sätter man olika längd för att det ska se mer naturligt ut, kortare i ögonvrån och längre i ytterkant men nu var det bara för att vi skulle komma in i det som vi satt samma över hela. Nästa set jag sätter tänker jag göra redan ikväll, passa på medan man är igång och då ska jag träna på att variera fransar så att det ser mer naturligt ut. 🙂


7 kommentarer7 kommentarer om “Tränat fransförlängning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica!
  Jag måste få säga att jag är såå impad av ditt driv när du ger dig på något! 🙂

  Reply
 • Ja, ellerhur! Likadant med träningen, helt galet. Riktig inspiration.

  Gick in på bloggen nu faktiskt för att jag precis ska iväg och träna och blir alltid inspirerad av dig Annica, haha. Keep it up! Lägg gärna ut mer bilder på din klädsel och så, förresten, du klär dig jättesnyggt.

  Reply
 • Tack så jättemycket! Vad glad jag blir! Ni gör min dag! 🙂

  Reply
 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • Detsamma!

  Reply
 • oj vad duktig du är! i och med att det är första gången. man blir bättre och bättre och snabbare med tiden, det är pilligt att hålla på med fransar:)
  drömde om dig så jag var tvungen att slänga iväg en kommentar ahah. 🙂 och kul att du börjat träna bootcamp
  kram

  Reply
 • Hej!
  Om du söker någon människa att öva på så är jag väldigt intresserad!
  Hör gärna av dig till mig då! Älskar din blogg, bra tips och inlägg varje dag!
  Mvh // Elisa

  Reply