Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:49 | February 4, 2014

Hårstyling

DesktopCroisette pants NLY trend- KÖP HÄR

Idag på Makeupstudion så hade vi hårstyling på schemat. När man är makeupartist är det en fördel att kunna styla håret på modellen också, i alla fall i en enklare variant. Vi flätade en hel del sedan fick vi göra “statement frisyrer”, alltså frisyrer som sticker ut som används på tex catwalken. Det var ganska roligt fast det är ju klart mycket roligare att sminka, ingen tvekan om saken. 😉

Jag visade även upp min fransförlängning idag för vår lärare för godkännande. Det var tydligen någon i mitt kommentarsfält som trodde att jag skulle vara proffs nu efter ett set men så fungerar det tyvärr inte. Mitt första sätt blev i alla fall godkänt för att vara just första setet, men det betyder inte att jag får sätta på riktiga fransar än. Nej jag får fortsätta att träna på lösfransar till det blir ett godkännande att sätta på riktiga fransar så det ska jag pyssla med ikväll! 🙂

Först blir det att svira om till mjukiskläder och slå på lugna favoriter. Älskar att byta ut jeansen mot mina harembrallor och på tal om mina jeans så har jag lite frågor om de svarta Gina Tricotjeansen som typ alla har. Dom finns inte att köpa längre vad jag vet men jag såg att nelly.com hade snarlika om inte snyggare för 299kr. Ett litet tips bara! 😉


3 kommentarer3 kommentarer om “Hårstyling”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad härligt att du blev godkänd! Bra jobbat!

  Följ gärna med i min blogg om livet på behandlingshem! Under nio år har jag haft depressioner, självskadebeteende och anorexia och varit inlagd på sjukhus i långa perioder.

  Nu har jag hittat tillbaka till livet och mår bra! Idag stöttar jag och motiverar människor med psykisk ohälsa och inspirerar till ett friskt liv!

  Reply
 • Shit vad snygga dom va, NLY byxorna. Synd att jag missade köpa dom som Gina hade men inte så kul att gå omkring i likadana byxor heller.

  Reply
 • Har du köpt de byxorna från Nelly? Har du i så fall någon bild på dig när du har på dig dom så hade de varit kul att se för funderar på att beställa dom! 🙂
  Kram

  Reply