Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:05 | January 31, 2014

Xtremefit

DSC_0122-001DSC_0152-001DSC_0164-002
Eftersom jag har opererat min näsa får jag inte träna denna vecka och det suger för att jag vill så gärna kötta på Xtremefit. Men vill jag att min kopp ska läka bra så måste jag lyssna på läkarna för då kommer allt att bli bra.

I onsdags följde jag med älsklingen,  jag satt på sidan och hejade på och kände bara hur jag ville ut på golvet. Man ser från sidan hur otroligt jobbigt detta är och jag gruvar mig inför nästa vecka eftersom jag missar några gånger och missar man hamnar man lätt efter.

Men ikväll ska jag umgås med mina vänner medan älsklingen tränar på. Jag och Marro har pratat med Romeo och är några av er läsare sugna på att börja med Xtremefit kan vi nog fixa en bra deal åt er! Återkommer mer om det! 😉


11 kommentarer11 kommentarer om “Xtremefit”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hur ofta unnar du dig per vecka? 🙂

  Reply
 • Hej!

  Måste man vara vältränad eller ha bra kondis för att vara med på extremfit?

  Reply
 • Det låter som en typ av träning som skulle passa mig grymt bra. Synd att det inte finns här där jag bor.

  Reply
 • Romeo ser lite “läskig” ut men det verkar vara en bra träning 🙂

  Reply
 • Du försöker vara hälsosam på många sätt och du har möjlighet att nå ut till många genom din blogg.
  Kan inte du läsa på lite om fluor, som så många använder i bla tandkräm, och skriva ett inlägg om det?

  Reply
 • Hej!
  Älskar din blogg och läser den varje dag!
  Jag har en fråga om träning. Jag tränar på friskis tre/fyra dagar i veckan. Kör gympa pass, cirkelträning och intervaller men tycker inte att det händer så mycket. Varför? Hur ska jag lägga upp min träning och vad ska jag äta? Jag vill inte gå ner i vikt utan få mer muskler. Skulle bli jätteglad för svar.

  Reply
 • Skulle jätte gärna vilja börja med extremefit, önskar VERKLIGEN att det fanns i Sundsvall…

  Reply
 • Lite kul att se att nästan alla tjejer är “blondiner”.. inget fel i sig, de syns så tydligt på bilderna bara 🙂

  Reply
 • Men ja, en bra deal vore helt perfekt!!!!

  Reply
 • Hade varit underbart att få träna så, komma igång ordentligt efter att man fött barn och nu när kroppen återhämtat sig. Älskar att träna så det känns i kroppen efteråt. Dock tror jag inte att detta finns där jag bor 🙁 har dock inte riktigt kollat upp det, men aldrig hört om det här nere! Och det är så fall otroligt synd.

  Reply
 • Hur blev det med den där “dealen”? Jag är sugen på att börja! Vad tror du om jag tränar vanligt gym i ca 3-4 månader, ska jag starta med rookie eller klarar jag superior?

  Väldigt tacksam för svar fina Annica 🙂

  Reply