Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:12 | January 31, 2014

Vart lägger man highlight?

proper-contour-and-highlight

Hejsan, jag har länge tänkt börja använda mig utav highlighter men undrar hur man ska gå tillväga och vilka färger man ska välja? Skulle vara hemskt tacksam för svar! 🙂

Svar: När man ska lägga highlight så ska man vara väldigt försiktig, det ska liksom inte synas att det ligger en highlight där för att den ska se så naturlig och inblandad ut. Det finns många partier man ska lägga sin highlighter men sen beror det på vad man har för ansiktsform för att man kan ju forma ansiktet väldigt mycket genom att ljusa upp och skugga och det kallas modellering.

Här ovan har jag lagt upp en bild på de partier som en highlight ska ligga på och sen beror det ju såklart på hur ansiktet ser ut men det är väldigt avancerat att gå in på så jag hoppas att den kan vara till hjälp! Jag har prickat in de partier där en highlight ska ligga men tänk på att anpassa den efter din egna form. En highlight förstorar så har man en bred haka bör man inte lägga för mycket där tex. Kolla mycket på youtube för där kan man lära sig väldigt mycket! Lycka till! 😉

Nominera annicaenglund.se till Finestawards här.


2 kommentarer2 kommentarer om “Vart lägger man highlight?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica!

  Jag förstår inte vad de olika färgerna för higligter står för?

  I vilken kategori ska man rösta på dig i Finestawards?//Mirranh

  Reply
 • hej annica! tack för en väldigt inspirerande och lärorik blogg, looove it!
  jag har en fråga… jo, det är såhär att jag mår väldigt dåligt över att min överläpp är helt “slät” om du förstår vad jag menar, jag har inte den där lilla “vågen” som är så sjukt fin. vet du om det på något sätt går att fixa till på någon salong så att den syns? skulle vilja göra något permanent för det gör mig tokig hur ful jag tycker den gör mig och sänker mitt självförtroende något enormt. vet att det kan gå att framhäva den, dock är inte jag en sån person som håller på med så mycket smink…
  tack på förhand:)

  Reply