Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:19 | January 30, 2014

Perfekta läppar

DSC_0030-001DSC_0024DSC_0023
Idag på min utbildning fick vi lära oss hur man fixar läppar som håller hela kvällen! I vanliga fall så målar jag bara läppstiftet direkt på läpparna men vill man ha det här hållbara resultatet, inte behöver vara rädd att det kommer på tänderna samt att man kan äta och dricka med det krävs många fler steg än så! 😉

Först måste man måla ut formen så att läpparna är symmetriska och det är grymt svårt, man måste vrida, vända stå i olika vinklar för att se så man gjort rätt. När man väl fått till formen ska man pudra läpparna och borsta av dom, sedan är det dags för färg. Men här är det inte klart, nej du ska måla, bita av, pudra, borsta av och sedan gör du detta ytterligare en gång. 😀

Ja det krävs mycket för att få till de perfekta läpparna och det får vi lära oss på Makeupstudion och nu håller jag på att träna hemma. Jag får använda mig älskade Amarelloo, han är så underbar som ställer upp och sedan har har grymt fina läppar så jag har inget emot att måla dom. Enda nackdelen är ju att jag inte vill förstöra det sedan med en blöt puss. 😉


16 kommentarer16 kommentarer om “Perfekta läppar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • jag hoppas du gör en videoklipp på detta

  Reply
 • Snäll hör en video på det

  Reply
 • Kan inte du gör en video hur gör det så fint det blev ;

  Reply
 • Så snyggt 🙂

  Reply
 • HIMLA SNYGGT!!!

  Reply
 • Haha ja Marcelo har faktiskt sjukt fina läppar, han har helt perfekt amorbåge. De ser typ målade ut. 🙂

  Reply
 • Snäll hör en video på det

  Reply
 • Säljer dr denim jeans, skor, peplum topp, Victoria secret body mist m.m!

  https://m.tradera.com/profile/items/1646320/victoria1089

  Reply
 • Men vad är det för läppstift på första bilden?! Kanske den snyggaste färgen jag har sett!!! Bara måste ha den 🙂 Så sjukt snygg så jag nästan dreglar lite 😉 snacka om det mest perfekta röda någonsin!!!!! Säg säg säg, nu! Det klias i köpa nerven min 😀

  Reply
 • Lite förvånande måste jag säga att du inte visste detta, du som säger dig va så skönhetsintresserad… Trodde du verkligen att man bara målar läppstiftet direkt på läpparna?

  Reply
 • Kan du snälla göra en video.Behöver verkligen det för att min bror ska ha sin förlovnings fest. BTW älskar din blogg.

  Reply
 • vad är det för läppstift på första? grymt snygg! det är så sjukt att även fast du utbildar dej så är din blogg lika bra (om inte bättre), du lyckas ändå få upp mer inlägg en marcelo. du är en grymt bra bloggare, sluta aldrig!

  Reply
 • För en video 🙂

  Reply
 • Detta är ju knep som funnits lika länge som läppstiftet !

  Reply
 • Det stämmer,det knepet lärde min mamma mig för många många år sen. Men det räcker med två målningar och puder.

  Reply
 • Jag håller med ovanstående talare, det översta läppstiftet var GUDOMLIGT!! Snälla berätta vad det är för färg och märke! 🙂

  Reply