Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:02 | January 28, 2014

Vi människor förändras

Desktop5-001
Nu har det gått två år sedan Big Brother fast det känns som om det vore igår. Jag har fått frågan om jag saknar det eller om jag skulle göra det igen och jag kan säga såhär. Jag saknar det, absolut! Det var så sjukt roligt att vakna och inte veta vad som skulle hända. Så roligt att man inte behövde ta något ansvar att fixa saker utan det var produktionen som fixade festerna, maten, uppgifterna, vi behövde bara göra det som sades och det var så himla skönt!

Om jag hade gjort det igen? Ja om jag inte hade vart i ett förhållande, men nu har jag det så himla bra och det vill inte jag riskera. Men jag skulle vila spola tillbaka tiden och göra om allt fast som den tjej jag är idag för jag är inte alls lika osäker, jag vet vad jag vill och vågar säga ifrån. Jag kan ta diskussioner och vågar ställa folk mot väggen jämfört med förut, då var jag bara så osäker och ville inte att någon skulle tycka illa om mig.

Tänk hur man kan utvecklas genom en upplevelse och en flytt från det trygga i Östersund till Stockholm där jag knappt kände någon. Jag hade inget jobb och visste inte vad jag ville göra, men allt löser sig. Jag satsade allt och det har gått väldigt bra. Idag gör jag det som jag älskar allra mest, varje dag är fantastisk! Jag få pyssla med bloggen, roliga samarbeten och event, jag får lära mig att hantera makeup på rätt sätt samt umgås med människan som har den största platsen i mitt hjärta. Jag älskar varje dag och jag älskar mitt liv! 🙂


12 kommentarer12 kommentarer om “Vi människor förändras”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • bra skrivet, härligt att du trivs så bra med ditt nya liv.

  Reply
 • Det var nog en mening med big brother :). Att ni skulle träffas och att du skulle få en nystart i livet .

  Reply
 • Jag tror på Ödet! Det har fört mig dit jag är idag och om man tar tillvara tillfällen som man får så blir det bra i slutet, även om man får kämpa ibland. Man kan ju inte få allt på en gång. 😉

  Reply
 • Klart du förändrats! När jag följde bla din framfart för två år sen så tyckte ju inte jag att allt du gjorde var så jätte smart, moget, rätt men jag gillade dig ändå. De är mänskligt att göra dumma val, inte alla som gjort en del av sina på tv bara 😉 Inte många 21åringar som är helt säkra på sig själva, de som är de framställs ofta bara som kaxiga. Nä om man inte har nått vettigt att sätta emot vid den åldern så kan man lika vara tyst! 😉 inte ett råd jag alltid lyssnat till själv men man lär sig otroligt mycket av att iaf närvara vid discussioner.
  Hade gott och hoppas att du får ett toppenår tillsammans med din blivande! 🙂
  Kram

  Reply
 • Allt händer av en anledning! Känns verkligen inte som det redan har gått två år sen BB! Jag har följt dig varje dag sen du startade din blogg och du är en grym inspiration! 🙂

  Reply
 • Säljer Victoria secret body mist, klänningar, pumps, linne med smala band, dr denim jeans m.m. In och fynda!

  https://m.tradera.com/profile/items/1646320/victoria1089

  Reply
 • Jag tycker du har förlorat det bonniga, söta över dig. Nu känns allt bara så ytligt.

  Reply
 • vad är det som är så äckligt i hans inlägg?

  Reply
 • Hur dum får man vara ??? Han har inte gjort några äckliga inlägg så sluta ljug ……ibland finns något som heter humor om du inte visste

  Reply
 • Ja vissa är så torra! 😀

  Reply
 • Du va MYCKET sötare i ansiktet på den gamla bilden!

  Reply
 • Bild från 2012 utstrålar en inre harmoni. Den ser ut som “äkta” närvarande Annica.
  Bild nr 2 är allt påklistrat för att passa in i ledet. Saknar personlighet.

  Reply