Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:31 | January 27, 2014

Träna på att göra ögonbryn

Helt slut efter kvällens pass på Xtremefit. Idag uppgraderade vi uppvärmingen med värre armhävningar, situps och allt vad det innebär, trodde inte att det kunde bli värre men det kunde det visst! Nu måste vi göra maten här hemma så att musklerna får lite mat annars bryts dom bara ner. Något som jag måste bli bättre på är att äta mer innan träningen, jag hinner få i mig mat en halvtimma innan jag kommer iväg men den energin kommer inte ut i kroppen i tid så jag ska börja med att ta med mig OneMeal till utbildningen så jag får lite protein och kalorier längre innan träningen. 😉

Idag på Makeupstudion fick vi lära oss att måla bryn och jag måste säga till er läsare att det är fasen så mycket svårare än man tror. Jag har alltid målat mina bryn på ett speciellt sätt men oj så fel jag gjort. 😀 Man ska måla med torr skugga, fuktad skugga och sedan ska man teckna brynen strå för strå men som alltid var det riktigt skoj! Så nu till PH ikväll ska jag sitta och träna och teckna bryn på min arm, ett bra knep om man vill få till brynen är att träna att måla dom på antingen en kompis, sig själv, ett papper eller på armen. 🙂


11 kommentarer11 kommentarer om “Träna på att göra ögonbryn”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hej annica! kan inte du tipsa om nån riktigt bra highlighter och en rouge som en inte är allt för dyra? du är en stor inspiration! kram anna

  Reply
 • Åh va kul! Kan du inte göra en tutorial där du visar hur man gör brynen? Skulle verkligen uppskatta det 🙂 kram på dig!

  Reply
 • Jag håller med, kan du inte lägga upp en tutorial där du visar hur man ska göra. Tycker det är super svårt att få till det perfekt 🙂

  Reply
 • Jag håller också med! Det skulle vara riktigt kul 🙂

  Reply
 • Du får öva på tjejerna när dom kommer till Stockholm i helgen :). Ha en skön kväll

  Reply
 • Hej Annica! Inspireras så sjukt mycket av dig och ville bara tipsa om en färsk ansiktsmask från LUSH som heter love lettuce! Har för mig att du har prövat några produkter från detta märke, förutom den, men jag tror du kommer gilla den! Det är en mjukgörande mask och innan du sköljer av den så blöter du upp masken i lite varmt vatten och peelar. Jag har lite torr hy men den blir såå mjuk med denna Mask! Skulle va kul att höra vad du tycker om den 🙂 tack för en grym blogg!

  Reply
 • Du testar ju många olika bb cremes, har du provat collistar & vad tycker du om den?

  Reply
 • Jag har tyvärr inte testat den 🙁

  Reply
 • Hej! Jag tränar i stort sätt aldrig men går kanske en sväng 2-3 gånger i veckan max. Min kropp mår tyvärr säkert inte superbra av det men jag hoppas att jag orkar ta tag i det snart.

  Men det jag undrar, ONEMEAL är det något man kan ta som måltidsersättningar och så även om man inte riktigt tränar? Eller är det bara liksom till för dem som verkligen tränar? 🙂 Tänkte om det var något som var bra som mellanmål och så!

  Reply
 • jaa visa hur du gör brynen i en video!

  Reply
 • Jag är sjukt sugen på att börja träna extremfit, jag gymmar just nu och visst känns det skönt men jag vill se mer resultat och bli mer starkare & så tycker jag extremefit verkar roligare än att stå o svettas i ett gym ensam:P .
  Jag är redan smal och liten så det är inte mitt mål med träning men jag vill bli starkare i kroppen, känns som att extremefit är mer mot styrka i kroppen eller ?

  Reply