Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:24 | January 24, 2014

En finne på näsan

DSC_0041DSC_0040

Detta är typiskt för mig. Jag har aldrig haft problem med finnar eller utslag men när jag väl får något så dyker det upp på det mest synliga stället…på näsan. Tur att vi arbetar med så täckande produkter på utbildningen så att den är lätt att täcka men fasen vad ont den gör. 😀

Idag på utbildningen ska ivi få lära oss att modellera, att forma och skugga ansiktet och sådant är så sjuk spännande för man kan verkligen göra om hela ansiktet genom att använda sig av skuggor och highlights. Sedan efter skolan väntar ett stenhårt pass med Xtremefit, perfekt avslut innan helgen! 😉


8 kommentarer8 kommentarer om “En finne på näsan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Jag har ganska långt hår, men det lockar sig alltid i “baby” håret framma vid pannan och jag har mittbena och tycker de är superfult med lockar där, därför använder jag alltid platttong. Varje dag och nu har mitt hår gått av på många ställen. Jag har långt hår ner till rumpan men de har blivit super slitet och kort på vissa ställen. Har du något tips om vad jag ska göra?

  Reply
 • Använd vax. 😉

  Reply
 • Kan du tipsa om vad man kan äta till lunch? Äter du en stor portion lunch eller bara något litet? Kram

  Reply
 • Jag äter så att jag bli mätt. Kyckling eller fisk är det vanligaste jag äter tillsammans med typ råris, quinoa och massa grönsaker.

  Reply
 • Prova bastiron (tror den heter så) den tar bort finnar på en natt, dock så torkar den ut huden. Den finns på Apoteket och fungerar super på mig

  Reply
 • den produkter torkar ut för tillfället men är inte alls en bra produkt om man vill få bort finnar.

  Reply
 • Hej Annica! Jag undrar om man kan få finnar av att använda fel produkter i ansiktet!

  Reply
 • ja det kan man.

  Reply