Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:09 | January 23, 2014

Duktiga elever

Desktop-001Edina i min grupp la makeupen på mig idag och så här blev resultatet. Hon är väldigt duktig!

Åh vad det är roligt på utbildningen, jag vill typ inte att dagarna ska ta slut utan man vill bara fortsätta att sminka och sminka. Idag fick vi en timma 10 minuter på oss att lägga cremebas, mineralpuder, fransmarkering, mjuk globskugga, mjuk droppskugga, lockskugga, globskugga, fransskugga, droppskugga, mascara och läppglans. Det var en hel del moment plus att vi skulle blanda färgerna själva. Jag kände mig lite extra duktig idag eftersom jag klarade mig på en timma och 9 minuter. 🙂

Jag tror inte att man förstår hur svårt det egentligen är men det är så himla roligt så man låter inte de svåra momenten sätta stopp utan man fortsätter till you nail it! 😉 Så idag var vi alla duktiga, gav allt och blev klara en halvtimma tidigare så vi fick sluta tidigare. Så nu passar jag på att sätta ihop inlägget med era makeupfrågor så dom kommer ni att få ikväll! 😉


4 kommentarer4 kommentarer om “Duktiga elever”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hejsan!

  Har bara en liten fråga vad är det du utbildad dig till alltså vad ska du jobba med efter all den här tid som du kommer att vara i skolan?

  Förresten I LOVE YOUR BLOGG!!!❤️❤️

  Reply
 • Fint! Fast kunde markerat dina bryn lite kanske..

  Reply
 • Hej!
  Va spännande med en make-up utbildning! 🙂
  Jag undrar, hur mycket måste man kunna innan man börjar på en sådan utbildning? Är det något prov man måste göra eller får vem som helst börja?
  Jag är intresserad av smink men inte så duktig ännu.
  KRAM! 🙂

  Reply
 • Jag undrar också om man behöver några kunskaper. Ni har ju typ bara gått 4 dagar, måste man kunna allt det du räknade upp efter så lite tid? Har ni ens fått lära er hur man lägger dessa skuggor innan idag?

  Reply