Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:25 | January 21, 2014

Vill ni sitta modell?

DSC_0049-001
Jag är på väg till Teres plstikkirurggruppen nu, för er som inte visste så ska jag opereras nästa vecka. När man gjort en näsplastik är det väldigt vanligt att man får göra en justering efteråt med tanke på att våra näsor reagerar och läker olika.

Mitt näsben har återbildats och jag har fått en bula som ska slipas ner. Jag kommer att sövas men det är inte lika stort ingrepp som första gången, jag slipper gips och jag kan gå till skolan redan dagen efter. 🙂

På tal om skolan, jag kommer att behöva några personer som jag kan öva på. Vi ska ha med oss olika personer som vi ska träna att måla makeup på, jag har ju mannen klar och det är Marcelo som ställer upp men sedan kommer jag att behöva träna på andra personer. Bland annat en mörk kvinna, en asiatisk, en 45+ så är det några som skulle vara sugna och har tid på dagarna mellan 13:30-17:30 att vara mina försökskaniner släng in en kommentar så mejlar jag er! 🙂


33 kommentarer33 kommentarer om “Vill ni sitta modell?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Jag passar inte in på någon kategori men sitter gärna modell ändå, eller om du skulle behöva en ljus 27-åring någon gång!!
  Maila mig 🙂
  Hälsn Petra

  Reply
 • Hej. Jag är 18 årig tjej som e asiat.

  Reply
 • Är asiat 15 snart 16 år asiat 🙂

  Reply
 • Jag är en 18årig svensk tjej från Småland som skulle vilja vara med! Följer din blogg och försöker ta åt mig av alla dina bra tips!

  Reply
 • Jag är inget utav de, är ljus och är 21. Bor dock en bit ifrån men hade gärna ställt upp ändå! Så maila om jag skulle passa någon gång 🙂 kram

  Reply
 • Jag skulle jättegärna vilja! Ska till Stockholm på min födelsedag den 1a februari och det skulle ju vara hur kul som helst! 😀 tyvärr så är jag inte något av kategorierna men maila mig ändå snälla!! 🙂

  Reply
 • Hejsan Annica!

  Du är en grym person på skönhet och jag tar del av alla dina grymma tips du lägger upp på din blogg.
  Jag tycker du är hur duktig som helst och det skulle vara en ära att få sitta modell när du sminkar en gång.
  Är en svensk tjej på 22 år som bland annat älskar smink och hudvård:)
  Hör av dig på min mail om du blir intresserad!

  Ha en fortsatt trevlig vecka.
  Kram.

  Reply
 • Du kanske har läst det men det är Sveriges största bröloppsmässa i Stockholm
  den 25-26 jan Nacka Strandmässan ni kan vinna över 100.000 till ert dröm bröllop

  Reply
 • Väldigt kort utbildning…blir man verkligen certifierad makeupartist efter det ? lycka till alla fall 🙂

  Reply
 • Hej Annica!
  Är asiat och är även väldigt intresserad av makeup och hudvård. Bor på södra sidan av Stockholm och kan lätt ta mig till olika ställen!

  Reply
 • Jag är skulle jätte gärna vara med. Dock är jag inte det som du söker nu men behöver du en ljus 17-årig tjej så finns jag. Skulle vara sjukt kul att bli sminkad.

  /Alva

  Reply
 • Hej Annika!

  Jag är en asiat på 19 år. Jag är jätte intresserad av att få sitta modell hos dig! Har själv gjort liknade förut, suttit modell på MIST en smink skola i odenplan och har själv gått på en make up kurs på Medborgarskolan. Dock var den i ca 5 veckor. Skulle vara jätte kul att få sitta modell hos dig för att se hur din skola arbetar för jag själv funderar på att gå på att utveckla mig till att bli Make up artist. 🙂 kram på dig.

  Reply
 • Jag är 16 år och vill gärna stå! min mamma vill säkert oxå! hon är 45 + 😀

  Reply
 • Hur mycket kostar utbildningen?:) är intresserad av att utbilda mig till makeup artist

  Reply
 • Hej!
  Stämmer inte över något som du bad över men är en 20 åring som har ledig tid några dagar i veckan och skulle gärna sitta modell ifall du behöver hjälp med de 🙂 Kan kolla min insta där jag har ansiktsbilder, @nathalikonrad
  Ha en fortsatt bra dag!

  Reply
 • Hej jag är en tjej på 15 år som är halv svensk och halv asiat alltså halv filippinsk, och så har jag en kompis som är ljushårig är svensk och är 15 år vi båda bor i Enköping drygt 45 min från Stockholm. Vi skulle jätte gärna vilja vara dina prov ” modeller” 🙂 här av dig om du är intresserad så kan vi skicka en bild på oss! Kram 🙂

  Reply
 • Hej Annica,
  Jag är 23år och mörkhyad. Skulle gärna vilja sitta som modell åt dig då jag för 2-3 månader sedan vart rekommenderad av personal på Åhléns att köpa Bare minerals startkit. Men nyansen de rekommenderade mig vart helt fel! Då jag pluggar så är ekonomin inte den bästa och jag vågar inte köpa fel igen! Så vore perfekt för mig då att få se vilken nyans jag passar i. Hoppas hoppas!:)

  Reply
 • 16 år, mellanljus hy och långa ögonfransar 😉 Skulle va så kul att bli sminkad av dig 😀

  Reply
 • hur gammal är du annica?

  Reply
 • Jag vill mer än gärna. Skulle vara svinkul!! Jag är 18 år gammal. Hör gärna av dig!

  Reply
 • Hej
  Jag är blond och ljus i hyn, fyller 39 strax om du behöver någon så ställer jag gärna upp.

  Ha det bra!

  /Anna

  Reply
 • Hej! Jag skulle jätte gärna vilja sitta modell! 🙂 har gjort det en gång förut. Jag är 23 år och är brunhårig med bland hy. Skulle
  Vara kul om du hörde av dig! 🙂

  Reply
 • Jag skulle gärna ställa upp! Dock har jag ett ganska svenskt utseende. Men om du behöver det någon gång är jag absolut intresserad! Jag är 16 år, mellanljus hud, bruna ögon och brunt hår! Kram!

  Reply
 • Skulle gärna vilja det! Är 15 år från Sverige 😀

  Reply
 • Min mamma som e 48 år ställer gärna upp hon e blåögd o blond

  Reply
 • Jag skulle gärna vilja, jag är 15 år med ljus hy

  Reply
 • Hej! Jag är intresserad av detta är 45+ (48år) maila mig fall du är intresserad

  Reply
 • Super gärna! Är 18 år, har också en mamma på 44+ hon kommer från Asien. Vi bor i vasastan så det är super enkelt att ta sig dit. Vet inte om du kommer ihåg men på Teres Plastik Kirurgi gruppens event ungefär vid maj förra året så sprang jag på dig under mingeln! 🙂
  Ha det bra!! *håller tummarna*

  Reply
 • Hej!
  Om du behöver öva, någon helg möjligtvis så finns jag tillgänglig! Förstår att du kanske behöver någon på vardagar men ändå!
  Bor på söder, 24 år, är ljus!

  /Sofia

  Reply
 • Hej! För det första vill jag säga att jag älskar att läsa din blogg, den är så intressant och jag gillar att du bloggar om både träning och tips på makeup.

  Tänkte fråga vad det kostar att operera näsan för jag velat det sen många många år tillbaka men har inte riktigt ekonomin till det. Men nu tänkte jag börja spara. Vad är kostnaden och vilken klinik rekommenderar du?

  Kram Evelina

  Reply
 • Hej!
  Jag sitter gärna model till dig.
  24 år, vet inte vad du menar med mörk riktigt om det är hudtonen eller ögon och hår?
  Jag kan iallafall ställa upp alla dagar

  Reply
 • Kan hjälpa till om det behövs någon gång. Är dock inget av det du sökte specifikt 🙂

  Reply
 • Hej jag skulle hemskt gjärna göra de! är dock 15 år och kanske lite ung men brinner för smink, mode och skönhet! Som sagt svensk 15 årig tjej med ganska ljus hy och blont hår <3

  Reply