Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:44 | January 21, 2014

Jag kan byta karl hur jag vill

DSC_0059-001DSC_0060-001DSC_0061-002DSC_0064-001Min älskade Marcelo fick ställa upp som modell för mig idag eftersom jag hade lite hemläxa, jag skulle träna på att lägga bas och då passade jag på att lägga på honom eftersom vår uppgift imorgon är att lägga basen på en klasskamrat. Jag tränade på allt jag lärt mig och när jag väl gjort det, ja då gick det över styr. 😀

Jag gick loss på brynen, gav han lite kindben och hans skägg fick växa till sig lite och helt plötsligt blev han en helt ny karl. Fortfarande lika sexig men det är lite kul mer rollspel!? 😉

Nu snart blir det lite PH, ska bara prata klart med lillasyster på Skype! Puss och godnatt kära läsare! 🙂


7 kommentarer7 kommentarer om “Jag kan byta karl hur jag vill”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha ha söt han är 🙂 Såg vad han vill ha för gentjänster på Instagram :). Så kanske lite rollspel ikväll

  Reply
 • Hahahaha han skulle få massage men han glömde bort det. 😀

  Reply
 • Har du slutat med poledance? Var det inte tävling nu i februari? Lycka till med skolan. Låter som en bra utbildning…lite avis 🙂

  Reply
 • Jag gjorde illa mig så jag kunde inte delta. Jag måste vila kroppen.

  Reply
 • Har en fråga: jag är 15 och ska börja gymma nästa vecka. Har du några tips vad gör övningsr jag kan göra? Vill bli smalare,speciellt på lår,mage,runt höfterna och i ansikte. Vill bara ha tips på övningar och kanske hur länge man ska göra övningarna och hur många dagar i veckan. Hade vart jätte tacksam om du kunnat svara 🙂
  /anonym

  Reply
 • Hej jag är en tjej på 15 år, ska precis komma igång med detta med gymma haha, själv älskar jag att träna. Men måste ta det försiktigt pga min ledsjukdom.. Men Jag är rädd att när man tränar att man får sjukt mindre bröst? Är det så? Jag vet inte hur jag ska få tid med allting, jag har skolan, läxor, kompisar (på helger) sen extrajobb på helger, dans en gång i veckan och konfa en gång i veckan. Med allt detta ska jag klämma in min träning, eftersom jag är så sjukt onöjd med min kropp och skäms att visa mig i bikini, vet inte vad jag vill komma med denna kommentaren men skulle du kunna hjälpa mig? Några tips, för att få ihop allt?

  Reply
 • Hej Annica! Vart är den där spegeln med belysningen ifrån? Tacksam för svar 🙂

  Reply