Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | December 31, 2013

Skönhetstips! Hur man sätter fast lösfransar

Här kommer en liten guide hur man sätter fast lösfransar inför partyt. Jag skulle ändå säga såhär, ska du på fest ikväll och aldrig har gjort detta förut skulle jag skippa fransarna. Det är ganska tricky att få till det, det är en träningssak. Men tänkte du ha det ikväll ja då är det bara att sätta igång och träna för att få det se snyggt ut!

Tänk på att inte fästa fransarna för långt in mot ögonvrån och om du vill kan du klippa av dom så att du bara fäster fransarna i yttre delen av ögat för lite sängkammarblick. 😉

DSC_0006DSC_0008-001DSC_0010DSC_0011DSC_0013-001 DSC_0016-001

6 kommentarer6 kommentarer om “Skönhetstips! Hur man sätter fast lösfransar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jättefin blogg du har! Kolla gärna på min också 🙂

  Reply
 • Hej Annica! Skriver till dig i lite panik hehe! Behöver tips på en väldigt lätt nyårs sminkning som inte alls är svår att göra?! Jag har ögon skugga med lite glitter/silver/svart hur ska jag lägga en snygg bas? Tsm med eyeliner? Hjäääälp! Är inte så bra på skuggningar och sånt. Har försökt hitta tips men finns inga bra:(! Hoppas du kan hjälpa mig för du verkar va så duktig på de!

  Reply
 • Hej svejs! Jag har använt lösögonfransar 1 gång. Kom ihåg att limmet hade klistrat ihop mina riktiga fransar med de lösa… Hur fixar man detta, varmt vatten? Gott nytt år!

  Reply
 • Asså jag dör dina ögon är så otroligt fiiina.
  Vill bara ha dom 😀

  Reply
 • Hej Annica, jag funderar på att göra fransförlängning och undrar om det händer något med sina egna fransar då förlängningen har försvunnit? Tacksam för svar 🙂

  Reply
 • nej men fransarna lossar precis som vanligt, dock syns det mer när du har förlängning. alla reagerar olika på fransar, jag älskade det!

  Reply