Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:43 | December 31, 2013

Sista dagen på året

Desktop 2Topp- DMretro

Hej på er söta läsare! Sista dagen på året, hur känns det?

Egentligen tycker jag inte att man ska fokusera så mycket på det, som om det vore sista chansen att göra något utan det är ju bara ett nytt år som börjar. Jag tänkte på det att det kanske är dessa nyårslöften som kanske stressar upp oss, man ställer för mycket krav på sig själv. Självklart kan man ha mål som man vill uppnå under året men att ställa hårda krav på sig själv att man ska vara bäst i allt och klara av allt kanske inte är en så smart ide. Så länge man gör så gott man kan så är det jättebra! 🙂

Jo jag tänkte på det jag skrev igår kväll, HR och jag smsade lite och hon frågade om det var så smart att skriva om det här på bloggen. Men jag känner såhär, tänk om det är fler tjejer därute som är med om exakt samma sak men inte vet vad dom ska göra. Ni ska bara veta vad jag får för mejl från unga tjejer, dom tror att dom är gravida men inte vågar berätta det för sina föräldrar, dom är mobbade, blir slagna, trivs inte med sig själva. Jag kan dela med mig av mycket saker och speciellt sådana här eftersom det finns fler som vart med om det eller är med om det. Det jag ville betona i mitt tidigare inlägg var att fungerar inte kroppen som den ska så ska man inte strunta i det, det är en signal att något inte står rätt till och det bör man kolla upp.

Och det här med att man inte kan bli gravid trots att man äter p-piller, tyvärr är man inte helt skyddad. Det står att äter man p-piller är risken att bli gravid väldigt liten, men det står inte att man är helt skyddad från det. Det säkraste preventivmedlet mot graviditet är en hel kondom, den skyddar inte bara mot oönskad graviditet utan även mot sjukdomar!


13 kommentarer13 kommentarer om “Sista dagen på året”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Reply
 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • detsamma!

  Reply
 • GOTT NYTT ÅR 🙂 Hoppas du får ett kul och mysig kväll. Det här ämnet du skrev om igår är viktigt både för tjejer och killar . Där jag bor har vi en ungdoms mottagning som jobbar tillsammans med skolorna . Dit kan man vända sig med frågor .

  Reply
 • det är jättebra! ha ett gott slut på 2013! 🙂

  Reply
 • Gott slut och gott nytt år! Glöm inte använda kondomen ikväll (haha, torr-skämt)

  Reply
 • hahahaha 😀

  Reply
 • Gott nytt år !

  Reply
 • Gott nytt år ! 😀 Ni får ha en jättetrevlig kväll ! Jag hoppas och tror att 2014 uppfyller dina förväntningar och mål som du satt upp för det är du värd 🙂

  Reply
 • Håller helt med HR, hon verkar vara en klok tjej som du kanske borde lyssna mer på.

  Reply
 • Håller inte med HR
  Jätte bra att sånt här tas upp,många har liknande problem men vågar inte prata med nån

  Reply
 • HR..är en jordnära tjej som vet vad hon pratar om ..håller med henne , det var lite magstarkt o skriva efter en vecka .

  Reply
 • Jag tycker det är väldigt vågat att dela med dig. Mkt bloggande generellt går ut på att visa en perfekt bild och der är väldigt fint av dig att dela med dig av något som inte är helt perfekt och bra! 🙂

  Reply