Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:29 | December 31, 2013

Kaos på gymmet

Collage
Eftersom det är ganska vanligt att många har “komma igång med träningen” nyårslöfte så  var det kaos redan nu på gymmet. När vi kom dit så var det smockat, nästan alla maskinerna var upptagna men som tur var behöver jag inte alltid maskiner när jag tränar. Så här kommer det nog att vara några veckor i början av året sen kommer det att minska med folk. Sen när sommaren närmar sig blir det fler igen. Varför tränar man bara i perioder?

Vill man inte se fit ut året om? 


2 kommentarer2 kommentarer om “Kaos på gymmet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • det krävs ju prioriteringar och det kan inte alla hålla. Jag tränar vardagligen o så men förstår de som slutar, kanske har ett 8-16 jobb, lagar middag, ska sen orka dra till gymmet o köra ett pass, kansnke har ungar? kanske måste ut med hunden osv, o sen måste man få en bra nattssömn, tror de e prioriteringarna som gör att de blir kaos. Sen vill jag påpeka att alla tränar nog inte för att se fit ut, så de handlar nog inte om det. själv tränar jag för att må bra, hälsan o sömnen, kunde inte bry mig mer/mindre om vad som händer utseendemässigt 🙂

    Tror faktiskt många skulle vinna på att typ börja med hemmaträning! Det gör jag iaf, jag hinner inte till ett gym , är så glad att de både finns konditionspass och styrkepass på youtube, internet, bloggar, överallt så man behöver verkligen inte pallra sig till ett gym 😀 Synd att inte fler, framförallt, föräldrar vet om det, för då kan dom ju träna när de passar de själva!

    Reply
  • För att man inte orkar träna hela tiden, det är kallt på vintern osv och vissa får resultat snabbt på det dem vill ha så därför kan de träna i perioder, jag är likadan

    Reply