Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:29 | November 30, 2013

Vad killar vill ha i jul!

Collage-001
Produkterna är länkade: 1. Gucci Guilty // 2. Polo Ralph Lauren // 3. Bugatti // 4. Polo Blue // 5. Daniel Wellington

 

Då har vi ätit en god middag med familjen Pena här i Skarpnäck som avslutades med mumsiga lussebullar. Nu sitter vi och tittar på Så mycket bättre och vi blir nog kvar här ett tag. 🙂

Imorse när vi åt brunch utnyttjade jag min kära lite för att ta reda på vad man kan tipsa om i julklapp till sin pojkvän. Jag har ju redan gjort detta men det kan alltid vara bra att bli lite uppdaterad! Marcelo sa till mig att en klocka är alltid en bra julklapp, alla killar bör ha en stilren klocka på armen. Och sen en plånbok, den har man alltid med sig så det är en bra julklapp. Den ska vara stilren och inte massa mönster och grejs utan den ska vara enkel med en liten detalj och sen är det viktigaste facken, det ska vara få fack för kort och sedlar.

Doft är också väldigt viktigt, vem vill ha en pojkvän som inte doftar gott!? Jag tycker att Polo Ralph Lauren på Marcelo är oslagbar men det är nog för att jag får så mycket minnen av den doften, det var så han doftade när vi träffades i BB. Och sen har vi en stilig skjorta, något som bör hänga i alla killars garderober och även här har Ralph Lauren snygga slimmade modeller! 🙂

Det här var vad Marcelo tyckte var bra att ge till sin pojkvän i julklapp och jag tyckte att det var bra saker. Men det han önskar sig mest är en hund och vi får väl se om vi kanske ger oss själva en gemensam julklapp. 🙂


5 kommentarer5 kommentarer om “Vad killar vill ha i jul!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • suck… “alla killa bör ha en stilren klocka på armen”
  really?
  Ha en stilren klocka på armen bör man annars dör man?

  Reply
 • Kan du inte tipsa om julklappar i lite smalare budget? När man är i omkring 16 års åldern lägger man inte riktigt så mycket pengar på ens pojkväns julklapp, omkring 200-400kr? 🙂

  Reply
 • hej! kan du göra ett inlägg med tips på snygga vinterjackor under 2000 kr? 🙂

  Reply
 • Perfekt julklappsvalp =) Underbar barnvänlig , energisk och allergisäker.

  http://www.blocket.se/stockholm/Bichon___valpar___allergivanliga___charmtroll_50772290.htm?ca=11&w=1

  Reply
 • Hej,
  Ni skulle verkligen passa med en mops. En glad och charmig hund som alla kommer älska, blondinbella har ju också en. Tycker ni borde läsa er in lite på rasen för jag äger själv en 5 årig mops tik och hon är en av de friskaste hundarna jag känner, aldrig varit sjuk eller liknade! Hon är en ren dröm!

  Reply