Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:14 | November 30, 2013

Shellac

DSC_0096 DSC_0094Det är Shellac på mina egna naglar och färgen heter Cityscape.

Jag och älsklingen har precis klivit ur ett varmt, skönt och avslappnande bad. Tänkt att jag hatade att bada förut men det är så mysigt när vi bara ligger, slappnar av och bara pratar om allt möjligt. Nu ska vi ta och göra lite lätt mat innan vi tar oss ur lägenheten mot stan och sedan mot Skarpnäck för att hälsa på Marcelos familj. Det var alldeles för länge sedan.

När vi är i stan kanske vi går förbi Klarabergsviadukten 90 för att NSI har tävling där idag med massor av nagelteknologer och Celina är med och deltar. Jag håller alla tummar och tår att det går bra för henne och för er som är intresserad av att titta på naglar bör gå förbi, det håller på fram till 17 och det är prisutdelning 19.

På bilderna ser ni hur jag fixade mina naglar hos Celina igår, dom blev supersnygg-grå och det blev Shellac den här gången. Shellac är ett material som lackas på som ett vanligt nagellack, härdas i UV-lampa och sitter på i två veckor. 🙂

Celina har en nagelblogg som heter celinaryden.se för er som vill få massor av inspiration och för er som vill boka tid kan göra det på cenlinasnaglar.se.


4 kommentarer4 kommentarer om “Shellac”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här