Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:03 | November 30, 2013

Min stil

Desktop DSC_0055DSC_0059
Produkterna är länkade: Topp- Minimun Byxor- Dr Denim Skor- Fashion by C – Smycken- SNÖ

Jag har försökt att bättra mig med att fota outfits eftersom vissa av er ville se hur jag klädde mig om dagarna. Jag har ganska mörk stil, eller jag älskar svart, grått, vitt och lite mörkare färger men ibland kan jag ta på mig en färgglad topp men då kör jag fortfarande på mörkt till det. Eller om jag kör på en helmörk klädsel som på bilden ovan så vill jag ha något som poppar ut som mina zebraskor. 😀

Sedan något som jag älskar är asymmetriska kläder, snedskurna toppar som är lång på ena sidan och kort på andra som min topp ovan. Jag har många Tigerplagg som är så och det gör så himla mycket när plagget är enfärgat, det händer lite mer vilket gör toppen mer spännande. 😉


6 kommentarer6 kommentarer om “Min stil”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Detta var skit snyggt,Annica
  Älskar oxå mörka kläder,gärna med nåt som sticker ut 🙂

  Reply
 • tack! 😀

  Reply
 • hej kan inte du tipsa om vad man kan ge sin pojkvän i julklapp? 🙂

  Reply
 • jag har gjort det en gång men kan göra det igen! 😉

  Reply
 • Du får ursäkta Annica ,men toppen och halsmycket ser alltför tantigt ut ,bootsen kräver en mer rockig stil,slimmade svarta jeans,coola smycken mm,det är ju mkt glamrock över dojjorna så då förstår du kanske att du är fel ute! 🙂

  Reply
 • Snyggt!! 🙂

  Reply