Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:50 | November 30, 2013

Dags för alkoholfritt

DSC_0070DSC_0075-001Ett bra alkoholfritt bubbel för oss som tränar eller som vill skåla in nyåret nykter. Jag själv föredrar annars vanligt läsk före alkoholfritt vin men det här var riktigt gott! 

Igår kväll stannade vi kvar ganska länge på kontoret för att köra lite pingisturnering, det grabbarna inte visste var att jag är ganska bra på pingis så jag spöade dom i Kung. Efter det kom jag på smarta iden att vi skulle köra straffpingis, det körde vi alltid när jag gick på högstadiet. Så Per fick sig två stora märken på ryggen som liknade painballskott, haha, det var så kul! 😀

När jag och älsklingen kom hem öppnade vi en flaska Ricard Juhlin Blanc de Blancs som är ett supergott mousserande alkoholfritt vin, 100% Chardonnay och det smakade lite bitter äppelcider som man köper på typ Ica. Det var så lättdrucket, fruktigt, supergott och det bästa av allt var att vi inte blev berusade och vaknade utan baksmälla. 🙂

Till vinet lagade vi god mat och hade Idol på i bakgrunden och det är så komiskt att Kevin gick vidare, rent sångmässigt är han inte bättre än Erik men vi alla vet att min favorit som jag hejat på från första gång Elin kommer att ta hem allt! 🙂


3 kommentarer3 kommentarer om “Dags för alkoholfritt”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här