Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:28 | November 29, 2013

Maxiklänningar inför nyår

Collage-001Produkterna är länkade: 1. Rebecca Stella // 2. Gestuz // 3. Club L // 4. Dry Lake // 5. By Marlene Birger

Sitter på kontoret men nyfixade naglar och det är så lättare att knappa på tangenterna, men det smattrar fortfarande när jag trycker.  Jag har fått frågan om jag kan tipsa lite om klänningar inför nyår och absolut kan jag göra det. Det jag tänker på när jag ska leta klänningar inför events tex är att jag ska kunna använda plagget senare också, inte enbart för kvällen. Så här kommer mina tips på maxi-nyårsklänningar. 😉


16 kommentarer16 kommentarer om “Maxiklänningar inför nyår”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan inte du göra ett inlägg om hur man får ens hår att inte vara så elektriskt? För mitt hår är jätte elektriskt och måste gå runt med tofs hela tiden för att det inte går att ha det nersläppt pågrund av att det är elektriskt. SNÄLLA hjälp!!!

  Reply
 • Köp en oooooolja! Det finns även spray för elektriskt hår.

  Använd Google eller fråga din frisör istället för att sitta framför datorn och vänta på svar.

  Reply
 • Kan du inte lägga upp tips på lite kortare nyårs klännings också? 🙂

  Reply
 • Hej! Vad hette brun utan solen du använder dig av som blir brun på direkten och som stod i högerspalten på din blogg för inte ett så långt tag sedan? Tacksam för svar! 🙂

  Reply
 • hej Annica 🙂 det här är nog rätt RANDOM men men, jag vill verkligen ha svar på denna frågan jag är 14 ska fylla 15 haha och undrar om du tycker de är för tidigt att börja med, ja tillexempel dentway white strips som jag sätt finns på dmretro samma sak med procle lip balm volume booster som också finns på dmretro. skulle vara väldigt tacksam för svar 🙂 tack på förhand, älskar din blogg osv 😉 <3

  Reply
 • Vart tog du vägen?

  Reply
 • Hej Annica! Varför bytte du bloggportal? 🙂

  Reply
 • tycker du att man kan ha en vit klänning på nyår? en med paljetter på

  Reply
 • Den från Rebecca Stella är så perfekt!

  Förresten, skulle inte du kunna visa några nyårsfrisyrer steg för steg? (:
  Puss & Kram!

  Reply
 • Den är sååååå snygg!

  Reply
 • hej Annica 🙂 jag skrev en kommentar här innan men jag vet inte de verkade inte som att den skickades?
  jag har i alla fall en fråga. detta kanske är väldigt RANDOM nu och jag vet inte om du svarar såhär på dina frågor men men..
  jag är 14 ska fylla 15 och undrar om du tycker att det är för tidigt att börja med dentway white strips som jag vet finns på dmretro? och tycker du även de är för tidigt att börja använda procle lip balm volume booster? eller vad tycker du? jag skulle väldig tacksam för svar! älskar din blogg 🙂 tack så mycket <3

  Reply
 • jag tycker inte du ska utsätta dina tänder för blekning när du är under 18, det står även på förpackningen och det är för dina tänders bästa. Men volumebooster kan du absolut testa om du vill ha fylliga läppar. Den fungerar olika på alla men på min fungerade den jättebra! 🙂

  Reply
 • Varför blogga du inget igår kväll ?

  Reply
 • jag spelade pingis och sen mös jag hemma

  Reply
 • Hej Annica, skulle du kunna tipsa om klädsel inför examen (inte studentexamen utan högskoleexamen) känner mig helt lost i vad man ska ha för kläder. Vore jättesnällt! Kram

  Reply
 • oj hmm, är det nu på vintern?

  Reply