Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | October 31, 2013

Skönhetstips! Such a flirt

Kropp

Då har jag köpt mig en ny Victorias secret-doft eftersom min andra är snart slut och den här gången testade jag en variant som heter Such a flirt. Jag skulle nog säga att den här är godare i doften än den andra, den är så himla fräsch och varm på något sätt. Doften innehåller stjärnfrukt, vit orkidee och aloe vera som ha en lugnande effekt, det är en perfekt doft för hösten helt enkelt! 🙂

Jag har nu Pure seduction och Such a flirt och jag gillade som sagt den här mer eftersom jag är mer för fräscha dofter. Vilken doft är er favorit?

Victorias secret Such a flirt, finns att beställa här för 120kr.


15 kommentarer15 kommentarer om “Skönhetstips! Such a flirt”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Denna har jag med och jag älskar den! Den är precis lagom tycker jag.

  Reply
 • Min absoluta favorit är Secret Craving vilket är en vaniljdoft men den är inte sådär ljus och söt utan mer typ mellansöt och lite mörk och liksom skogs-igare än typ morning-fräsch om du förstår? Lite mystiskt sött.
  Pure Seduction gillar jag också, och vanilla lace 😀

  Reply
 • Läste du skulle utbilda dig 🙂 men du ska väl inte sluta blogga för det?

  Reply
 • Luktar så gott.
  Vet inte om du minns det men träffade dig på grönalund med min kompis Hannah. Vi ser nästan ut som tvillingar, ljus blont hår. Men det var iallafall utanför insain sent på kvällen. Så fin i verkligheten. kram på dig Annica. Är även med i din tävling

  Reply
 • Hej Annica kan du snälla göra en video på hur du lockar håret med en va mig locktång?

  Reply
 • Ha en till frågestund!!! 🙂

  Reply
 • Kan du svara på lite kommentarer om hur du tänkte/tänker kring allt som skrivs ang “strong is the new skinny”.

  Reply
 • Hej, behöver tips på hur man sminkar tunga, trötta ögon och får dom att se “piggare” ut 🙂

  Reply
 • mina favoriter just nu är love spell, coconut passion och pure daydream! älskade pure seduction innan men har tröttnat lite, dock vill jag tipsa om just pure seduction i body butter. den doftar inte lika mycket godis som sprayen, utan sådär lagom fräscht. lööööööve it! 😀

  Reply
 • Min favorit är definitivt “coconut passion”. Den luktar vanilj och cocos, en typisk sommardoft!

  Reply
 • Hej!
  Doftar dessa parfymer hela dagen eller försvinner doften efter ett tag? Har länge funderat på att köpa en. Tack för svar! 🙂

  Reply
 • Den försvinner efter ett tag eftersom det inte är en ren parfym…

  Reply
 • Vart köper du dina VS bodymists?

  Reply
 • Hej! Jag gillar shea och forbidden fantasy väldigt mycket och tror att du skulle gilla dom båda. Min favorit av dom är forbidden fantasy men båda stämmer in på din beskrivning hur du vill att doften ska vara, fräsch och så. ♡

  Reply
 • Min bästa bror köpte tre vs parfymer till mig när han var i London, denna, vanilla och strawberry champagne och such a flirt är min aaabsoluta favorit!

  Reply