Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:56 | October 31, 2013

Jag ska kidnappas


OMG, tänk att igår satt jag och älsklingen och funderade på hur vi skulle lösa våra outfits till Bingos Halloweenfest på Stures, vi beställde våra saker igår från Partykungen.se och det är ett rent mirakel att dom kom idag. Eller så är det bara så himla sjukt bra av dom att skicka ut det på rekordkort leveranstid.

Aa det är helt grymt gjort och det ska bli så kul att visa er sen hur jag kommer se ut. Det var ju djungel, djur, militär och blodtema och vad passa bättre då än att bli kidnappad av självaste King Kong. 😉


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här