Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:20 | October 31, 2013

Jag ska bli make up-artist


Hej på er!

Efter min träning idag plockade jag fram dessa produkter ovan för att förbereda mig inför kvällen samt helgen. Eftersom kroppen ska tåla vatten måste jag ha en bra BUS som håller samt färgade bryn så att man ser dom trots att jag badar. Mer kan jag inte säga. 😉 Sedan var jag tvungen att packa in min torra fötter då dom stått ut med en hel del hård träning i nya skor.

Nu är jag i alla fall hemma efter ett väldigt rännande fram och tillbaka. Först var jag på möte med Topphälsa eftersom jag ska fota för dom inom två veckor. Sedan var jag på vad man kan kalla kanske en arbetsintervju, eller skolintervju? Det är så att jag bestämt mig för att äntligen utbilda mig till makeupartist, utvecklas och blir någonting. 😀

Jag var på Makeupstudion vid Stadion på en intervju eftersom dom är noga med vilka dom tar in på skolan eftersom dom vill hålla en bra och seriös nivå. Allt kändes väldigt bra så nu får vi hoppas att jag gjorde bra ifrån mig för då börjar jag min utbildning den 20 januari. 😀


17 kommentarer17 kommentarer om “Jag ska bli make up-artist”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du ska väl inte sluta blogga när du börjar utbildningen ?

  Reply
 • Och kommer du fortfarande ha bloggen som jobb ?

  Reply
 • Jag kommer att kombinera det här hur bra som helst! 😉

  Reply
 • Nej absolut inte!

  Reply
 • Åh vad glad jag blir! Att utbilda dig till make up artist är verkligen helt rätt. Lycka till och hoppas att du kommer in! Passar dig perfekt 🙂 kram

  Reply
 • Hej! Du kanske har svarat på denna fråga förut, isf får du gärna länka inlägget 🙂
  Jag använder bareminerals smink och är noga med att smörja in ansiktet morgon och kväll. Men nu när kylan kommit så blir jag så himla torr och sminket fäster inte alls bra på huden utan ser bara kakigt ut. Jag har provat massor med olika krämer men jag har inte hittat någon som är perfekt. Har du något tips på någon bra kräm för väldigt torr hy? Ha det bra 🙂

  Reply
 • Kul att du hittat något att utbilda dig till 🙂 Du är redan superduktig så klart du kommer med. Ha em kul kväll och helg

  Reply
 • GRATTIS…. 🙂

  Reply
 • den skolan gick jag. lycka till!

  Reply
 • kolla in bloggen med mer än 10 inlägg per dag, och större och större blir den! Och you just gotta love my life bitches 😉

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag skulle undra om du har några tips till bra hy? Jag har jätte fet hy när jag väl lägger på någon ansiktskräm, har testat jätte många olika så jag inte ska få fet hy, men ingen hjälper.. Sen när jag inte ha någon alls på hyn, då blir jag jätte torr och hela huden stelnar, några tips? Jätte bra blogg 🙂 Kram!

  Reply
 • jag har två frågor & den första är när började du sminka dig & den andra, när tycker du det är met normalt att börja? (: du är super fin, kram.

  Reply
 • Kul att du ska utbilda dig! Jag hoppas du kommer in, det skulle passa dig perfekt.
  Men skulle ni inte snåla o spara pengar till bröllopet? 😉

  Reply
 • Härligt, det är väl något för dig. Lycka till med det.

  Reply
 • Hej Annica! Härligt det måste kännas att veta vad man vill utbilda sig till 🙂 Jag har fortfarande ingen aning, finns för mycket jag vill göra. Vad har du för utbildning i grunden? Lycka till med pluggandet! 🙂 kram

  Reply
 • den där dove summer glow, kan man använda den till ansiktet också eller har du någon annan produkt som du kan rekomendera från tex dove nivea eller sånt märke som gör att mam blir brun i ansiktet också nu under vintern? 🙂 kram

  Reply
 • Där har jag också utbildat mig =)

  Reply