Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:02 | October 31, 2013

Foundation som dämpar rött

Hej Annica!
Jag är en tjej på 20 år som behöver lite hjälp med min sminkning. Jag brukar normalt sett inte ha så mycket smink på mig bara runt ögonen som mascara, ögonskugga m.m. Men skulle vilja ha tips på en bra bas för ansiktet.

Har en problemfri hy förutom att jag blir väldigt lätt röd ansiktet när det är varmt, har annars en väldigt ljus hy. Kanske lite dåligt beskrivet men vad skulle du tipsa om för smink för att få bort det röda i ansiktet. Jag gillar inte att ha mycket smink på huden. För övrigt har jag en normal hy inte torr eller fet.

Hoppas att du kan hjälpa mig, du verkar ha en bra koll på smink!
Tack på förhand, Emilia

Svar: Är det så att man lätt blir röd i ansiktet behöver man någon produkt som lugnar det här. Den foundation som jag skulle rekommendera är bareMinerals. Det är krossade mineraler i puvlerform som har otroligt lugnande och vårdande egenskaper som inte stressar och täpper till din hud. Det känns inte ens att man har på sig den och samtidigt ger den en naturlig finish!

Om du applicerar den med handy buki-borsten får du mest täckande resultat, jag själv har dessa produkter och verktyg till vardags och älskar dom!

bareMinerals foundation, finns att beställa här för 440kr.
Handy buki, finns att besälla här för 450kr.


6 kommentarer6 kommentarer om “Foundation som dämpar rött”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • åh tack för tipset!

  undrar vad som fanns i påsarna som ni gav ut i mobilia?
  kram

  Reply
 • Jag beställde detta på fyndera.se , en aning bättre priser. Fick bareMinerals foundation och puder samt borste för 450kr. Dessutom fraktfritt.

  Reply
 • Hej, idag så kom jag in på din blogg efter jag sökt en grej på Google, så jag kikade lite och gissa vad? Jag älskar den 🙂 du ger så bra tips och du verkar bara vara en sån underbar person! Jag skulle bara bli så glad om du svarade på mina frågor 😀
  1. Vet du något puder som är både bra för finnarna och täcker rödhet? ( jag har väldigt lätt för att rodna)
  2. Jag vet att du har epilerat dig en väldigt lång tid ( jag har gjort det i 1 år nu) och jag undrar om du brukar epilera mellan bena? När jag skulle göra det slutade jag direkt, det gjorde så ont bara när man tog det första stråna, har du något tips om vad man kan göra?

  Reply
 • Läste på macelos blogg att ni skulle åka bort i morgon och över helgen vart är det ni ska åka ??

  Reply
 • Hej, jag har ett problem jag vill så himla gärna gå upp i vikt och jag mår dåligt att jag är så smal och sen skrev Marcelo något om att det typ är fult att vara smal. Men har du något bra tips som gör så att jag går upp i vikt. Snälla hjälp mig!:)
  Jag är 14år så jag vet inte om det är förtidigt att börja gå på gym.

  Reply
 • Vart tog du vägen ?

  Reply