Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:17 | October 6, 2013

Svar på Big Brotherfrågor

Du kanske har svarat på denna fråga förut men jag hör till kategorin nya läsare. Hur var det att vara inne i BB-huset? Blir man inte knäpp? Menar inte direkt kunna röra på sig, aldrig se något annat, inte veta något om om värden.
Det var fantastiskt roligt! Nej man blir inte knäpp, det är bara en korkad bortförklaring. Det var som ett vuxendagis. Man var sig själv i den situationen. Jag älskade att vara utan mobil, tv, radio mm eftersom jag annars blir så stressad av det.

Är du en annan person än innan du var med i BB?
Jag tycker att jag har utvecklats otroligt mycket! Jag vågar ta för mig mer, vågar säga ifrån. Ta tag i saker, kasta mig ut och testa på saker jag annars aldrig skulle göra innan. Jag tror mer på mig själv och vågar ta diskussioner och bli konfronterad, jag har nog mognat till lite. 😉

Har du mött några fördomar asså människor som tror du är blåst och att du måste bevisa motsatsen innan dom fattar att du har något vettigt att säga?Jag är väldigt glad att jag hittade till din blogg, det är min största inspo-källa gällande skönhet och träning. Ha det fint kram!
Alla jag träffar och pratar med tycker att jag är en helt annan människa än de trott, då till det positiva. Jag är väldigt snäll och trevlig, glad och pratar alltid med människor som vill samt ställer upp på bilder. 🙂

Vad tycker du om att hanna j åkte på solsemester utan sina barn?
Jag har inte pratat med henne något sedan hon sa upp vänskapen med mig pga en kille. Skittrist för att hon var en så nära vän till mig och jag tyckte att det var så kul att umgås och prata med henne. Jag ska inte lägga mig i hennes liv men är det så att dom inte fick följa med tycker jag att det är väldigt trist.

Relativt ny läsare så vet inte om du svarat på det innan. Men hur fick du för dig att söka/vara med i Big brother? Toppen blogg för övrigt helt fast!
Jag har alltid velat vart med där, enda sedan första avsnittet började sändas typ. Sedan ville jag lämna mitt liv i Östersund och testa på nya och galna saker så jag skickade in typ 20 ansökningar för att jag ville det så gärna. 😀

Hej ! Jag undrar hur dina vänner reagerade av att du skulle medverka/hur din medverkan var i Big Brother ? 🙂
Dom visse ingenting. Jag hade sagt till min vän Helena att det skulle hända något längre fram om hon skulle få något telefonsamtal men jag kunde inte säga vad eftersom vi inte fick det. Produktionen fick nummer till våra familjer och vänner. Men dom tyckte att det var häftigt och roligt och förstod varför jag gjorde som jag gjorde. 🙂

vad var det roligaste och va var det ”jobbigaste” när du var med? Och var det konstigt att se sig själv på tv efteråt? Puss och kram! Älskar din blogg sjukt mycket du är en stor insperation ❤
Det roligaste var allt, verkligen helheten att få uppleva så roliga saker med härliga människor och att allt finns på film! Det jobbigaste var att Marcelo kysste en annan! Tack vad snällt!

har du någon gång ångrat att du var med i bb?
Jag ångrar det inte en sekund!

När du var med i big brother, var
du rädd för nånting eller ångrar
du att du gjort något som kom
med på tv sen?
Nej jag var inte rädd för något förutom att åka ut. 😀 Jag kan stå för allt jag gjorde och sa där inne.

Big brother
Hej Annica! Vad var dina nära och käras första reaktion efter du kom ut från huset, förutom att dom blev glada då såklar, Kram
Dom skrattade åt eller med mig kan man säga och sen var de såklart nyfikna. 🙂

Vilka har du fortfarande kontakt med ifrån bb huset?
Förutom Marcelo så de som jag oftast pratar med är Lars, Vobban, Joe, HR och Tenny.


Beteer du och Marcelo likadant som nu som ni gjorde i bb huset? På vilka sätt har ni förändrats?

Nej verkligen inte. Det som är lika är väl att vi kramas och pussar på varandra väldigt ofta men inte tjaffset. 😉

Hej! Vem kom du närmast i big brother förutom Marcelo och hanna?
Lars och Vobban såklart! 🙂

Hej Annica! Jag undrar vad du ångrar i big brother?
När jag fick makten att sätta någon nominerad till en söndag valde jag Amandus, jag ångrar att jag inte sa Jennifer.

Angående Big Brother! Jag kollar just nu på det programmet och undrar hur FAN (ursäkta svordomen) Marcelo kunde beté sig som han gjorde mot dig…? Hur var han efter programmets slut när du hade kommit ut i det fria? Hade han förändras helt eller kunde han komma med lite taskiga kommentarer då och då också..? Skulle vara tacksam för svar Men nu verkar han har blivit en toppen kille vilket är riktigt bra för det förtjänar du Annica! Sjukt glad för eran skull, ni är ett sånt fint par. Kram på dig!
Man fick se mycket dåligt från hans sida men han var minst lika gullig! Han var inte alls samma person där inne som ute och det visste jag det var därför jag fortfarande höll fast vid honom för att jag visste att han innerst inne var en bra person.

varför tror du att du kom så långt i big brother och blev 3a? 😀
För att folk gillade mig. Visst fick man se många gnälliga sidor och folk få tro att det är fusk och sympati men jag tror att många yngre tjejer tyckte om mig och kände igen sig på något sätt. Jag tror även att många äldre också gjorde det och det var nog därför också jag höll mig kvar. Sedan kom jag bra överrens med de flesta där inne vilket gjorde att dom aldrig nominerade mig. 🙂

Du kanske inte får svara på detta. Men hur gör Big Brother för att ersätta er då du t.ex. säkert tog tjänstledigt från jobbet? Hjälper dom till att betala deltagarnas hyra, och kompenserar dom er då ni inte kan jobba och tjäna pengar?
Man fick “lön” när man är därinne så att räkningar, hyra mm betalas.

vart har du köpt din blåa blus som du hade i big brother!? så otroligt snygg!!!
Den var från Bik Bok.

Marcelo nämnde att killarna bara fick ha kalsonger från HM. Och då blir jag lite nyfiken om ni hade några mer liknande regler gällande klädsel eller så?
Vi tjejer har inte lika tydliga märken på våra underkläder som killar har, tex på resårbandet. Men inga märken fick synas i tv.

jag undrar var det kärlek vid första ogönkastet när du träffade Marcelo första gång.
Absolut! 🙂

har kollat på hela säsongen och man ser hur bra du och marcelo trivs tillsammans och hur kära ni är i varandra. Hur kunde marcelo vara så otroligt dum att vara otrogen?! Jag menar du är den vackraste jag sett och marcelo är också väldigt snygg. Men hur tänkte han egentligen?
Han var väldigt osäker där inne, han visste inte hur det skulle bli mellan oss och sen tänkte han sig inte för vilka konsekvenser det kunde fått.

Om du träffar Jennifer på stan,hejar du då på henne?
Nej vi hälsar inte.

brukar du kolla på bigbrother? hur är det att se sig själv i tv?
Jag har gjort det och jag skrattar och skäms samtidigt. 😀

Har du förlåtit Marcelo för att han var otrogen i BB??
Ja vi har gått vidare. När vi kommit ut och satt på mitt hotellrum efter finalen la vi korten på bordet och brättade allt, pratade om verkligen allt och bestämde hur vi skulle göra. Allt är jättebra idag!

Hur är det med dig och Jennifer andreasson? Har hon sagt förlåt, är ni vänner? för ni träffades ju på Spotlife festen för typ ett år sedan.. hur står det igentligen till med er? + marceloo
Hon bad aldrig om ursäkt, hon hade inte mage nog att säga förlåt fast att hon visste att hon gjort fel. När vi för en gång skull började komma överens gick hon och hånglade upp min pojkvän, men det var ju inte bara hennes fel. Ja vi träffades på Spotlifefesten och det första hon sa till mig var “vi glömmer det, drar ett streck över det hela” med ett leende på läpparna och jag blev så arg när hon sa det, det enda hon kunde sagt var förlåt. Men vissa människor inser inte när dom gjort fel och det är en dålig egenskap tycker jag. Det har gått 1, 5 år och vi har släppt det. Varken jag eller Marcelo har någon kontakt med henne idag och förhoppningsvis har hon gått vidare precis som vi har och det är bara bra. 🙂

Skulle du kunna tänka dig en återträff med de gamla BBdeltagarna?
Ja verkligen men jag skulle kunna utesluta någon enstaka person för att faktiskt ha en bra och lugn återträff utan att stolar flyger, glas krossas och människor blir sårade fysiskt och psykiskt. 😉


31 kommentarer31 kommentarer om “Svar på Big Brotherfrågor”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Angående bröllopet så kommer allt lösa sig bara ni får tid och planera allt så kommer allt falla på plats och ni har ju ända till augusti nästa år och planera så det är ju rätt länge även om tiden går fort

  Reply
 • Och ett tips kan vara att googla på bröllops planering då kanske ni får lite tips på hur man lättare planerar ett bröllop

  Reply
 • Och sen kan ni ju ta hjälp av släkt och vänner och familj dom hjälper er säkert om ni vill

  Reply
 • Hejsan! vill börja med att säga att det här är min absoluta favorit blogg!
  Till själva frågan, jag undrar om det finns någon sida där man kan se alla avsnitt gratis från början av big brother året du och marcelo var med.

  Puss och kram Astrid!

  Reply
 • jag vet inte gratis men man kan kolla på tv4play

  Reply
 • Förstår inte vad folk fått det ifrån att HannaJ. varit på semester utan sina barn ,stämmer ej.Sen fattar jag inte varför någon skulle be om förlåtelse för lite hångel efter den korta tiden.Lite väl fjompigt.

  Reply
 • Kommer ni gifta er i Stockholm ? För en lokal som ni kan kolla är ju den som ni var på maskerad i skulle inte den funka som bröllops lokal ?

  Reply
 • vi kommer att vara i sthlm men vi vill ha en lite speciellare lokal med mysigare atmosfär.

  Reply
 • bra att du tog tid och svara, kul att läsa.

  Reply
 • Vart tog du vägen??

  Reply
 • Hej! Hur känner du med all mobbing som höll på inne i huset? Skäms du över att ha varit delaktig i den gruppen (även om du inte var någon av de värsta). Vissa stunder tycker jag att det var hemskt att titta på. Samtidigt är det roligt att i slutändan var de tre snällaste som stod kvar. Med tanke på att det kändes som de elaka trodde att det var drama och mobbing tittarna ville se. Nu vet jag ju inte hela historan såklart 🙂

  Reply
 • jag tycker inte att jag mobbade någon, visst sa jag att jag var less och irriterad på vissa men jag skulle aldrig ge mig på någon. jag försvarade även vissa i många fall men det var väl kanske inget som ni såg. jag kommer ihåg när sipan var på amandus, då sa jag ifrån. när marcel var på hanna j, då sa jag ifrån. när hanna r var på joe sa jag till henne. jag sa ifrån många gånger!

  Reply
 • Vad hände mellan Amandus och Camilla?

  Reply
 • dom har bra kontakt men är inte tillsammans.

  Reply
 • När kommer resten av frågorna upp ?

  Reply
 • dom kommer senare idag 😉

  Reply
 • Hur går det med planeringen av bröllopet ? Läste på Marcelos blogg att ni skulle planera i dag

  Reply
 • det går väldigt bra! 🙂

  Reply
 • Hej Annica, jag har kanske en liten annorlunda fråga till dig nu. Men jag är 1.60 cm lång men ja har jättemycket komplex över det, jag tycker att jag är för lång.. Folk säger att jag är kort men jag vill vara runt 1.55 cm som du typ. Jag undrar bara vad du tycker om detta? Ja har hört från flera att de inte gillar att vara så korta men vad tycker du?? Tycker du att om man är 1.60 så är man kort eller lång? Och vill man vara kortare eller längre?? Skulle bli så tacksam över svar. Har känt så här väldigt länge nu och jag vågar inte prata om det med mina kompisar eller nån annan. Så jag känner att det är skönare med att ta upp det här. Puss och kram!

  Reply
 • jag hade inte tackat nej till några extra centimeter. det är väldigt jobbigt att vara kort för alla byxor man köper måste man sy upp…

  Reply
 • Var köpte du klänningen som du hade på blog awards? 🙂

  Reply
 • dressy.nu

  Reply
 • Tycker du är som allra finast just på den bilden i inlägget! (den på dej och M)
  Så fin i håret, så fint sminkad, lagomt med läpparna.. Nä helt sjukt fin helt enkelt =)

  Reply
 • Snälla Annica, svara på det här! (Om du får såklart.) Hur gick det till när du åkte till Danmark “bakom kulisserna”? Hade du verkligen ögonbindel hela resan, du måste ju ha märkt om du satt på ett flygplan? Sa produktionen något till dig? (Även om du inte får berätta så säg det isåfall, har frågat en gång tidigare men inte fått svar). Har verkligen suttit och funderat på det där länge, haha 🙂

  Reply
 • jag satt på en buss utan ögonbindel. reportrar från Danmark stirrade på mig hela natten och jag somnade efter ca 3 timmar.

  Reply
 • Hur kommer det sig att du är arg på Jennifer men inte Marcello angående det dom gjorde? Det var ju han som gjorde fel, inte hon.

  Reply
 • Jag var väldigt besviken på han med, det var ju hans som var tillsammans med mig. Men han visade att han ångrade sig och bad om ursäkt till skillnad från henne. När vi kom ut pratade vi igenom allt och bestämde oss för att gå vidare.

  Reply
 • Underhållande 🙂 gillar ditt svar om återträff med gamla deltagare haha 😉

  Reply
 • Frågar inte det här på ett negativt sätt så ta det inte fel. Men om du nu har gått vidare varför nämner du henne hela tiden på ett negativt sätt i dina svar när det inte ens är frågor om henne? Som återträffen, varför ens dra upp henne om du nu gått vidare och inte bryr dig om henne längre? Bara en fundering, känns inte som du gått vidare så mkt som du säger. Men det är ju din ensak, reagerade bara på att hon var med i så många svar där hon inte “behövt” vara 🙂

  Reply
 • kolla över lokal och mat, det går att fixa billigt om man bara vill. hyr brölloppskläder om du vill komma undan billigt, frack och klänningen. känner ni någon med lokal ni kan få låna så går ju allt att fixa upp fint med dekorationer och dukar och bord och allt. känner du någon som kan fixa blommor gratis så är det ju bra, samma med smink och naglar. och ha inte ett alldeles för stort bröllop, om du inte kan fixa bra pris på mat och lokal.

  Reply
 • åååh bilden du har tagit med 2 fans så ser man att du har en axelremsväska, vart har du köpt den och vad heter modellen?! har letat i månader efter en liknande 😀 Trots jag bara ser bandet så antar jag att det är en sån jag letat efter så länge. Skulle bli överlycklig om jag fick svar. Kram!

  Reply