Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:12 | September 12, 2013

Här blir jag attackerad

Här försöker fjärilen attackera mig, det är så sjukt att jag fick det på film. 😀

Ja då ska jag ta och springa på affären för att handla lite inför morgondagen medan älsklingen lagar en middag. Han måste ladda med långsamma kolhydrater då han ska iväg hela dagen.

Min magvärk har flyttat sig ner i svanken och det känns som att det blir bättre om jag bara får vila, jag måste vara pigg i helgen eftersom min älskade lillasyster kommer! Ja hon och hennes vän ska sova hos oss i helgen och det ska bli så kul att vara med henne igen. ❤

Eftersom så många var intresserad av en dejt med Marcel kommer jag nu sätta ihop en liten annons på honom och sedan är det speeddating på hög nivå. 😉


10 kommentarer10 kommentarer om “Här blir jag attackerad”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha omg den kissar det visste jag inte att en fjäril kunde 🙂 vad ska marcelo göra när han ska bort hela dagen ??

  Reply
 • Vad säger Marcelo om att du försöker hitta tejer till Marcel ?

  Reply
 • Men vad har Marcelo med det att göra ? Annica har väl en egen vilja och kan tänka själv ! vi lever ju inte på 1700-talet .

  Reply
 • Hej! Jag är kille och har permanenta mörka ringar under ögonen. Vissa dagar är ringarna mindre men vissa dagar syns ringarna betydligt mer. Jag lever sunt, äter bra, sover bra, tränar och dricker mycket vatten. Så det är inte det som är problemet antar jag. Jag har testat eye-roll ons, flera ögonkrämer och Hylexin som tydligen ska vara det bästa mot mörka ringar men det hjälper inte. Har testat någon concealer till och med men eftersom det mörka är permanent så täcker det inte så bra. Det hära kan säkert vara ärftligt för jag har väldigt tunn hud under ögonen. Jag hade gjort vad som helst för att bli av med dom. Så jag tänkte fråga dig om du vet någon bra ögonkräm eller kanske någon laserbehandling man kan göra? Mvh Erik 🙂

  Reply
 • åh vad du är söt fina annica!!!!

  Reply
 • Hej, var har du köpt den svarta hatten på bilden till höger? Snygg!

  Reply
 • Gina Tricot

  Reply
 • Hatten är skitläcker !

  Reply
 • Åh herregud! Den här filmen gjorde min dag! TACK!

  Reply
 • Haha jag dör! Att du lyckades filma precis när den kissar xD Du är så skön 🙂

  Reply