Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:44 | September 1, 2013

Första uppdateringen från Turkiet

Som vi har kämpat för att få tag på Internet. Tyvärr är inte receptionisten så hjälpsam på vårt hotell då vi varken får små handdukar till händerna och fötterna eller Internet. Men nu har det löst sig genom att jag sneakade åt mig lösenordet till ett cafe på stranden. 🙂

Flygresan gick väldigt bra men den kändes som att den tog längre tid än väntat. Sen var det ganska trånga utrymmen så Marcelo fick det ganska trångt och på det spillde jag ut hans cola i mitt knä så mina byxor blev väldigt blöta. Men vi kunde inte annat än skratta åt allt, vi skulle ju iväg på semester. 🙂

När vi kom fram till hotellet möttes vi av mycket ungdomar som genast kände igen oss. Men vi skyndade upp på rummet för att byta om till strandpromenaden och gå runt lite innan middagen.

Efter vi ätit buffén här på hotellet, som var väldigt bra, åkte vi på den bästa hamamen jag testat! Den hette Aqua city park och bjöd på så mycket mer än bara skrubb och massage. Vi fick testa olika bastuer, torr, ång, vinter och salt sedan fick vi bada i en kallkälla innan vi fick gå och bada i bassängerna utomhus. Det var rutschkanor och olika former och vi åkte för fullt innan vi gick till en mindre lerbassäng. Ja det här tror jag killarna gillar att titta på, när vi brudar masserar in oss i lera. 😀 Man blev så mjuk av den fast den var obehaglig att ta i.

Efter det bar det av till hamamen där vi skrubbades, rengjordes och fick en avslutande massage.

För tillfället ligger vi på stranden och glassar och så fort vi kommer tillbaka till vårt hotell ska vi ännu en gång lösa med wifi på vårt rum!

Pussar20130901-104253.jpg20130901-104301.jpg


10 kommentarer10 kommentarer om “Första uppdateringen från Turkiet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så skönt att resan gick bra 🙂 ha en underbar dag på stranden 🙂 kram till er båda

  Reply
 • Vill också vara där. 🙁 Haha….ha det bra och njut!!

  Reply
 • Ska inte Marcelo blogga nåt?

  Reply
 • Löste det sig med internetet på hotellet ?

  Reply
 • Vilket hotell bor ni på? 🙂

  Reply
 • Jag vill verkligen inte vara någon “besservisser” nu och tro att jag vet allt, men vill bara varna er för att äta ägg när ni är i Turkiet. Jag var där för en vecka sedan och hade all inclusive som ni, och en till familjen som var med åt ägg där under veckan och nu när hon kom hem har hon fått salmonella. Hon var den ända av oss som åt ägg under semestern och också den ända som blev sjuk, så vill bara varna er!
  Hoppas ni för övrigt får en bra semester!

  Reply
 • Jag har varit på det där hotellet och det finns bara en gul rutschkana .

  Reply
 • Åå va härligt det ser ut!

  Reply
 • Var på kleopatra beach för två veckor sedan, deras personal i reseption är mycket hjälpsamma dom hjälpte oss direkt med internet eftersom det hade hänt något med deras vanliga. Den nya internet räcker över hela hotellet och ända till stranden! 🙂

  Reply
 • Åh ni bodde på samma hotell som jag gjorde för några år sedan! Super fint och så nära till standen ! Undra om snubben som fråga om folk ville ha glass på stranden är kvar haha.

  Reply