Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:01 | August 31, 2013

Två timmar senare

Vi sitter nu på en flygbuss mot Arlanda, äntligen ska vi iväg till utlandet för att sola och bada. Vi klev upp för två timmar sedan men trots det är vi ändå ganska pigga. 🙂 Kommer ni ihåg för en vecka sedan när jag sa att den här veckan troligtvis skulle kännas som en evighet eftersom jag längtade till redan? Det tar jag tillbaka för gud vad snabbt den gått, kanske för att jag har haft fullt upp hela tiden.

Men nu är vi som sagt äntligen på väg och det känns så underbart!

 

20130831-070026.jpg
Sneak peak på min lilla åktur imorse, filmen finns på Instagram där jag heter @akaanica 😀


4 kommentarer4 kommentarer om “Två timmar senare”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Trevlig resa och ha en bra dag 🙂

  Reply
 • Och jag ser framimot och få följa er resa här på bloggen och se alla härlig sommar bilder

  Reply
 • Hoppas ni får några underbara dagar i Turkiet. Ha
  det nu så mysigt ni bara kan och njut. 🙂

  Reply
 • Åh hoppas ni får det bäst!!
  Och att ni kommer tillbaka utvilade! 😀

  Reply