Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:20 | August 31, 2013

Dela mer er av era tips!

Då är jag på väg till gymmet för ett… Neeee rååååå. Just nu sitter jag på planet till Turkiet och det ska bli helt fantastiskt! Jag kommer att må så gott där nere och självklart kommer både jag och Amarelloo uppdatera därifrån. Men! Jag tänkte fråga er om lite hjälp inför kommande vecka. Skulle ni vilja hjälpa mig med lite tips om skönhet och träning? 😀 Har ni något tips på en bra hemmagjord ansiktsmask eller en bra magövning eller något liknande, skriv det här i kommentarsfältet så kan jag publicera ett tips varje vardag nästa vecka samt länka till er blogg, Instagram eller vart ni nu vill att jag ska länka. Skulle ni vilja det? 😀


28 kommentarer28 kommentarer om “Dela mer er av era tips!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej annica! Mitt tips är att för att få super mjuka fötter ska man
  1. Smörja in med bodylotion på kvällen
  2. Vira en plastpåse om
  3. Sedan dra över en strumpa

  Nästa morgon vaknar du med magiska fötter 😀 kram!

  Reply
 • Inlägget kom upp för tidigt. Jag har tidsinställt lite så att ni inte blir utan inlägg när jag flyger. 😉

  Reply
 • Trevlig resa 🙂

  Reply
 • Hej Annica! Jag har ganska mycket problem med finnar så jag brukar blanda min egna ansiktsmask.
  Blanda två matskedar socker, en matsked olivolja och en tesked kanel oxh lite färsk riven ingefära. Massera in i huden och skölj sesam bort i ljumet vatten 🙂 (funkar även att ha på ryggen om man får finnar där)

  Hoppas ni har det bra i Turkiet.

  Kram Sofia

  Reply
 • Glömde länka min blogg 😉 http://www.nattstad.se/sofiaenander

  Reply
 • Var är din fina hoodie ifrån? 🙂

  Reply
 • Alla borde lyssna på detta, amazing ❤
  http://open.spotify.com/track/48iAZ751lyRFjGWQcaHzK6

  Reply
 • Jag har ett bra tips på en “träning lek” man kan göra. Kommer inte riktigt ihåg vad den heter men tror den hete trappan. Iallafall, man börjar med att välja ut vilka muskler man vill träna. Jag vill träna mage, rumpa och armar. Så jag kör sistups, squats och armhävningar. Man ska börja med att göra 10 saker av varje, sen gör man 9, sen 8 och forsätter man ner till 1.
  Man börjar alltså med att göra 10 armhävningar, 10 squats, 10 situps

  Reply
 • Jag fick lära mig en väldigt smart, enkel och effektiv magövning av min PT.
  – Ligg rakt på golvet, planka, madrass eller vart du nu befinner dig, det viktigaste är att du INTE svankar och får “böjen” utan HELA ryggen ska placeras mot det hårda och stabila.
  -Lyft ena benet ca 5 cm upp från golvytan och håll det så i 10 sekunder,
  variera benen med varannan gång.
  -Gör detta 10*10 dagligen då magen tål mycket.

  En bra övning som ger mycket OM du gör den rätt och tänker på ryggen!
  Enkel, smidig ock du behöver inte vara på ett gym för att utföra denna övning, utan gör det bekvämt oavsett vart du är? och bygg upp magmuskelaturen utan att du behöver ta i för kung och fosterland.

  Ha en fin resa!

  /Martina

  Reply
 • Hej! Är man mitt inne i träningsperioden men fortfarande vill äta pizza så har jag ett recept på en super god pizza. Jag åt den när jag var i Italien förra året och den är super god och mycket nyttigare än en vanlig pizza. Såhär gör du:

  1: gör en pizzabotten på grahamsmjöl
  2: lägg på en nyttigare tomatsås + ost
  3: in i ugnen i ca 10/15 min
  4: lägg på sallad, avacado, gurka, tomat osv osv.
  5: toppa med valfri sås, tex Cesar dressing

  Lycka till 😉 // celebworld.blogg.se

  Reply
 • Fina du…..
  JAG VILL TIPSA OM VART JAG FYNDAR MÄRKESVAROR SUPERBILLIGT! !!!!!!!!
  T.EX. ODD MOLLY, SKOR, SMYCKEN, BARN, INREDNING …..M.M
  http://campadre.se/tipsa/7817. Även denna sida har jag tjänat tusentalskronor genom att handla på internet genom denna sida (tex på nelly, Apollo mm) http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=302794

  Reply
 • jag har ett tips på en super bra ansiktsskrubb/mask. Det är Garnier Pure 3in1 med Wash+Scrub+Mask. Den är verkligen super bra och jag brukar använda den ungefär 3 gånger i veckan och man blir verkligen super fräsch och len i ansiktet. Det är alltså rengöring, ansiktsskrubb och mask i samma och den minskar överflödigt hudfett och tar bort orenheter i ansiktet samt att den tar bort döda hudceller och gör så att huden blir mjuk och mindre fettig/glansig. Den är verkligen super bra och jag rekommenderar den verkligen. Denna finns alltså att köpa på typ ica maxi och liknande affärer och den kostar om jag kommer ihåg det rätt, ungefär 70 kr.

  Ha en super bra vecka i Turkiet! 🙂

  Reply
 • Mitt bästa tips när det gäller att träna magen är att göra drygt 40 st (fler eller färre, det är helt upp till en själv) situps varje kväll. Jag är ingen expert på det här med träning, men jag har gjort mer eller mindre 40 situps varje kväll i nästan ett halvår och jag har faktiskt upplevt resultat. Så, detta är verkligen att rekommendera 🙂

  Kram! 🙂

  Reply
 • En ansiktsskrubb med bikarbonat. Rensar huden på smuts och lämnar en känsla av renhet och lyster! Blanda 1 msk bikarbonat med antingen vatten om du har fetare hy och vill ha en “lätt” skrubb eller med ricinolja som lämnar ett mer återfuktande resultat. Det sägs även att ricinoljan hjälper till att dra ut smuts ur porerna. Blanda i några droppar av valfri vätska och använd som vanlig ansiktsskrubb. Låt verka en stund innan den sköljs bort. Använder du olja brukar ansiktskräm kännas överflödigt men efter skrubb med vatten känns huden stram efteråt och bör smörjas in.

  Reply
 • vet en super bra magövning!
  du sätter dig när på golvet, som om du skulle göra en situps fast man är halvvägs upp, där stannar du. benen och fötterna ska se ut som ett A alltså knäna i uppåt och fötterna ska vara i marken, sedan tar du något tungt(på gymmet kör man med vikter) och greppar tag med båda händerna på varsin sida av den är saken och sedan rör du ENDAST överkroppen och händerna från ena sidan till andra sidan, nästan som om du ska vrida kroppen så långt det går utan att underkroppen hänger med, det tar galet mycket om man har tillräckligt tung vikt eller vad man ska säga!
  svårt att förklara men hoppas du förstod !:D kram

  Reply
 • Ett tips på hemma träning är att söka på “träning” på app store.
  Då kommer det upp en del tränings tips, då dom både visar hur man gör och sätter tid för dig, använder det själv ibland!

  Reply
 • Mitt bästa träningstips för att gå ner i vikt och få den där fasta och snygga kroppen är att kombinera kondition och styrka. För att sen göra konditionsträningen så effektiv som möjligt, variera den också. Träna på crosstrainer, cykla, jogga, spring snabbt, träna intervaller, simma osv.

  Läs min blogg för massa mer träningstips, lägger även ut MASSA nyttiga recept på mellanmål, proteinbars, kakor osv utan socker, mjöl eller andra onyttigheter 😀

  Reply
 • Hej annica:)
  Mitt tips är att skriva på en lapp vad du vill ha ut av ditt utseende eller tränning tex nobba ögonbrynen springa ett varv på spåret m.m. Det har alltid jag gjort och tack vare det har jag fått mitt dröm utseende <3 heter: ellenssss på instagram om du vill länka

  Reply
 • Jag har testat att göra en hemmagjord ansiktsmask några gånger, har bara slängt i lite grejer beroende på vad jag har hemma, men den brukar se ut ungefär såhär:

  En bit mosad avocado
  En klick honung
  Lite strösocker
  Och lite olivolja/kokosolja

  Sedan masserar jag in detta i ansiktet (blir som en återfuktande ansiktspeeling tack vare sockret) och låter sitta i 10-15 minuter.
  Sedan sköljer man av och har ett lent & återfuktat ansikte! 😀

  http://homs.blogg.se/

  Reply
 • En fiberrik och god dryck!

  Ingredienser:
  2dl mjölk
  1st banan
  1/2dl fiberhavregryn
  1/2krm kanel
  1/2krm kardemumma

  1. Blanda alltihop i en bägare.
  2. Mixa allt på full effekt.
  3. Klart! Perfekt som mellanmål.

  Reply
 • Det jag älskar mest med din blogg är dina träningstips 🙂 LOVE YAH! <3

  Reply
 • Hej fina Annica!

  Mitt tips är för håret. Rekommenderar det starkt!

  1. 30 minuter innan du ska duscha håret tar du ungefär en matsked kokosolja. Lägger i en skål och in i mikron några sekunder.
  2. Applicera den ljumna kokosoljan i hårbotten och topparna.
  3. Låt verka tills det är dags för att duscha.
  4. För att håret inte ska bli fett är det viktigt att du NOGA schamponerar hårbotten.
  5. Du kommer garanterat vara nöjd med resultatet. Mjukt, lent och lätt att styla!!

  Kram och tack för en grym blogg!

  Reply
 • Låter bra!!

  Reply
 • Precis hittat din blogg och gillar den verkligen:)

  Reply
 • Jag måste tipsa om clarins daily energizer serien. Ansiktstvätt ansiktsvatten och dag/nattkräm. Jag har testat alla möjliga olika krämer och rengöringar i olika prisklasser, men den absolut bästa serien är den här. Jag skulle aldrig byta och jag kan rekommendera alla att testa den 🙂
  Den är dessutom riktad till kvinnor under 30 för maximal energi boost!

  Sen kan jag tipsa om en jätte bra magövning som verkligen känns trotts att den är väldigt simpel.
  Man ligger på mage raklång på golvet, vilar huvudet mot armarna, suger in naveln mot ryggen utan att spänna nån annan del i kroppen, bara magen. Det ska bli ett glapp mellan golvet och magen. Sug in och håll några sekunder, slappna av och sug in igen. Upprepa så länge du orkar . Den här övningen tränar alla inre magmuskler och är jätte bra efter graviditet eller mot putmage.

  Min blogg: sarawo.devote.se
  Instagram: sarawo

  Puss O kram och tack för en super blogg 🙂

  Reply
 • Vill gärna ha tips på en heltäckande foundation för känslig hy , tack på förhand !

  Reply
 • Hej söta Annica! Jag tänkte tipsa om en

  ” Ångande morgonstund”

  Ett tips är att koka upp vatten på morgonen, gör det i en kastrull, så använder man sig sedan av ångan för att öppna upp porerna. Håll huvudet ovanför kastrullen och ta bort locket så ångan öser ut! Bra för dig med stora porer, följ upp detta med en ansiktsmask så blir huden riktigt fräsch! 😀

  Det skulle vara kul om du länkade min instgram! maudannikkivictoria heter jag där 🙂

  Reply
 • En magövning som är jättebra för hela magen är magövingningen i trx banden. Startpositionen så står man som i ryssen med fötterna i trx banden. Sedan drar man benen framåt mot armarna snabbt och sedan så går man tillbaka till startposition sakta. Tar grymt mycket och är en sådär hatkärleks övning!:)

  Reply