Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:21 | August 30, 2013

Packat och klart

Vad har hänt under eftermiddagen samt kvällen. Jo det ska jag tala om för er!

Jag och älsklingen gick och köpte oss en vattentät digitalkamera som vi kan ha med oss i poolen samt i havet för att ta roliga bilder under vattnet. 🙂 Efter det mötte vi upp Lars som är i Stockholm under en veckas tid, typiskt att det var just under den veckan vi åkte utomlands. 🙁 Men jag tror att vi promenerade runt hela stan för vi gick från Mood till Drottninggatan, Pub, Sergeltorg, Gamla stan, tillbaka till Drottninggatan mot Hötorget och till Råsmansgatan. Vi gick och gick och pratade och pratade i över tre timmar och det var så kul att få lite update från Salem. 😀

Tvättar är igång, väskan är packad och middagen är i magen. Nu ska jag lacka tånaglarna innan jag och älsko pälsko ska somna till Sex and the city. Imorgon bär det av till varmare breddgrader. 🙂

20130830-222149.jpg

4 kommentarer4 kommentarer om “Packat och klart”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad kul och träffa Lars 🙂 ha en fortsatt mysig kväll 🙂

  Reply
 • Jag gillar er 3 <3

  Reply
 • Jaså åker ni i morgon?! Tiden går bra fort!
  Ni får ha det så trevligt nu på semestern. Jag och sambon var i Spanien i början av augusti och det var sååå varmt så längtar inte till solen just nu men lär väl göra de när de årets första snöflingor börjar dala ner. Tiden går fortare än man tror.
  Sola och drick några drinkar åt mig också är du snäll! =)

  Reply
 • Hej Annica jag älskar dig och du har en jätte bra blogg. Annica jag har hejat på dig hela tiden i big brother

  Reply