Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:30 | August 30, 2013

REN BB cream

Jag, Marro och Kevin sitter på Espressohouse för tillfället. Jag var på ett väldigt bra möte på Stureplan angående bloggen och sedan mötte jag upp grabbarna för att köpa en vattenkamera inför poolen och havet imorgon. Jag behöver verkligen den här resan, jag behöver samla mig lite och bara njuta nu inför hösten. 🙂

Jag har även hunnit passa på att testa en ny produkt, REN satin perfection BB cream. Det är en BB cream med fantastisk doft och härlig konsistens, näsan som primer och BB cream i ett. Den är alltså ganska moussig men väldigt lätt att applicera med både pensel och fingrar. Den sjunker in väldigt bra trots att färgen ser fel ut när man pumpar ut den. Sen något som är A och O för mig är solskyddet, ett stort plus för produkter med SPF! 😉

20130830-160406.jpg

13 kommentarer13 kommentarer om “REN BB cream”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kommer ni kuna blogga under tiden ni är i Turkiet ? Så man får se lite härliga sommar bilder

  Reply
 • Vet du någon bra återfuktande crème till ansiktet
  Man kan lägga innan man sminkar sig? Min hy känns alltid
  Så torr och typ “stramar” efter jag sminkat mig.

  Ps. Älskar din blogg! 😀

  Reply
 • det där serumet du har för att dämpa röd näsa/kinder är det något man kan använda dagligen? funkar på rosacea?

  Reply
 • Det jag gillar med dina inlägg är att du lägger ut före och efter bilder. Och det vill man ju se för att det ska stämma! Bra jobbat, ingen bloghare har gjort det förrutom du 🙂

  Reply
 • omgg din nya header är sjukt snygg!!!!

  Reply
 • Ni kanske redan vet det här men bli inte förstärkta i mårn när ni kommer till flygplatsen och det står antalya på biljetten för man flyger ditt sen åker man buss till alanya för det finns ingen flygplats på Alanya men ni visste säkert redan det .

  Reply
 • Hej annica!
  Jag har en fråga till dig angående vattenfast mascara. Jag tränar väldigt mycket och har då smink på mig, så jag skulle behöva en vattenfast mascara!
  Jag undrar om du har några bra tips på vattenfast marcara som inte kostar mer än 150kr. Skulle vara ett väldigt plus om den är så pass vatten tålig så att man kan bada och duscha utan att ha all mascara under ögonen.
  Tack på för hand! 🙂

  Reply
 • Du tipsade tidigare om en ansiktskräm cliniderm m spf25 mot glansig hud. Använder den hela tiden nu o kommer alltid ha den men min fråga är behöver man använda spf på vintern o hösten?

  Reply
 • En annan fråga: 😉 åker till Grekland i 2 snart jag tänker smörja in mig med solskydd 25 hela tiden men min sambo envisas med att han bara tänker använda högt solskydd första dygnet. Visst blir msn lika brun sv att använda solskydd 25-30 hela tiden?mvh

  Reply
 • Vart tog du vägen?

  Reply
 • Ska du inte blogga nåt mer idag ? Eller är ni kvar och träffar Lars ??

  Reply
 • Härligt och träffa Lars igen :-D. Passa på att njuta och vila. Sola och bada brukar göra gott.

  Reply
 • Har det hänt nåt när du inte bloggat på så länge????

  Reply