Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:15 | August 1, 2013

Första dagen utan telefon

Åh vad detta är jobbigt, jag är verkligen så beroende av min telefon och jag känner att jag inte kan gå någonstans från lägenheten eftersom igen kan nå mig. Hur ska detta gå i ev tre veckor?! 🙁

Igår kväll när vi kom hem åt jag lite thaimat som vi köpte hem innan jag rev ut hela min garderob, verkligen allt. Jag tänkte att nu var det dags att rensa bort sånt som jag inte använder eller som jag har ledsnat på. Så under dagen tänkte jag slänga upp lite plagg men vad tror ni är smartast, att köra det via Tradera eller bara direkt här på bloggen? Kör jag på Tradera kan man buda lättare men sen så har inte alla ett konto. Kör vi endast via bloggen kan vissa skriva att dom vill köpa men sen helt plötsligt kan dom bara “nej jag hade inte råd…” Vad tycker ni?

Jag kommer bland annat sälja av mig min blåa höstjacka med små skinndetaljer som många av er frågat om. 😉

20130801-091503.jpg

30 kommentarer30 kommentarer om “Första dagen utan telefon”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas dom är snabba med och laga din mobil så du inte behöver vara utan så länge 🙂 ha en bra dag 🙂 kram

  Reply
 • Tradera!! Om du skriver ditt konto så man kan gå in och kolla 😀

  Reply
 • BLOGGEN!!!

  Reply
 • TRADERA!!!!!

  Reply
 • Tradera! De som inte har konto där får väl skaffa sig!
  Mycket lättare för dig att ha koll också.

  Reply
 • Men Annica ingen finns tillgänglig 24/7. Du måste lära dig koppla av. Förstår att du behöver till att jobba men vill någon nå dig så kan dom lämna ett meddelande. Jag var som du förut,hade telefonen med mig överallt. Men när jag blev sjuk av stress fick jag lära mig att lämna telefonen hemma. Det är jobbigt i början men det går. Vädret ska bli fint i helgen så då kan du ju inte sitta hemmaB-)

  Reply
 • Åh på bloggen:)

  Reply
 • Ååååh, vad roligt! Jag vill sååå gärna köpa den där jackan + massa andra av dina superfina kläder 🙂 Skulle nog föredra om du lade upp det på Tradera, det känns lättast överskådligt och mest rättvist, men du får självklart göra som du vill. Jag kommer buda ändå 🙂

  Reply
 • TRADERA! Mkt enklare och smidigare!!!

  Reply
 • Bloggeeeeen!! Har inte Traderakonto och det känns bara sjukt invecklat att göra där….

  Reply
 • Tradera, för din egen skull.

  Reply
 • Jag vill köpa din blåa jacka !!! 😀

  Reply
 • Tradera är helt klart bäst, Dock måste man vara 18 för att ha ett eget konto och det är kanske inte alla som har en förälder som vill stå på det kontot. 🙂 men jag tycker tradera!

  Reply
 • TRADERA!!
  Alla kan skaffa ett konto och det går lättare till!

  Reply
 • Tradera helt klar. Mer seriöst.
  🙂

  Reply
 • Moa har en iPhone över om du vill låna den, haha! 😉

  Reply
 • bloggen, tänk på oss som inte är 18 ännu! snälla 🙁

  Reply
 • läste just Saras blogg—där kan man prata om ta vara på livet o lita på varandra.Hon är bara så enkel o go .

  Reply
 • Ja, där är det inga provocerande inlägg, bara enkla, glada toner.
  De verkar ha en fin inställning till bloggande.
  Visserligen reklam där med, som är väl ett måste, men inte så utstuderat som i denna blogg.
  Skönhetstipsen är beroende på vilken reklam som skall visas för tillfället.

  Reply
 • tradera, också länkar du länken där du har lagt upp kläderna. Tradera blir mycket bättre!

  Reply
 • Tradera tycker jag! 🙂

  Reply
 • Tradera 🙂 enklast och lätt att skaffa konto för de som inte har!

  Reply
 • Tradera! Enklare för dig och för oss! Btw, ser inte ut som samma person på bilden haha 🙂

  Reply
 • Tradera! Det är bäst 🙂

  Reply
 • Tradera, lättast för både dig och köpare 🙂 vad är de för storlek på jackan? Blir den liten om man är 168 lång?

  Reply
 • Tradera 😀

  Reply
 • Bloggen! 😀

  Reply
 • Varför köper du inte en vanlig billig mobil att ha i såna här fall.
  Behöver ju inte kosta på dig en smartphone. En vanlig billigare mobil att ringa och ta emot samtal med duger väl så länge. Har ni råd med utlandsresor så kan du väl köpa en reserv mobil. Elgigantens billigaste mobil kostar 150:- 🙂

  Reply
 • åh det var ingen dum ide!

  Reply
 • Ganska lik Molly sanden i ansiktet på denna bilden, tänkt på det? Lite kul 🙂 kram

  Reply