Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:55 | July 31, 2013

Varför är man elak?

Oj som vi uträttat ärenden. Det är så skönt när man får mycket saker gjorda på en och samma dag så att man inte behöver boka upp flera dagar i rad. Just nu är vi i Täby Centrum eftersom jag har tid med min telefon kl 15. Jag måste ha en telefon då jag arbetar från den ganska mycket när jag är på resande fot.

Jag tänkte ta upp en fråga som länge simmat runt i mitt huvud. Frågan varför många av er vill vara så elaka. Visst har jag tagit upp detta förut men jag skulle helt ärligt vilja veta vad ni tänker, känner och vill få ut av att vara elak mot mig så skriva så taskiga saker. Nu har ni chansen att kommentera, anonymt om ni vill men jag är bara nyfiken. Och ni som verkligen uppskattar det jag gör ta inte åt er!

Om ni som kommenterar så elaka saker fick chansen att sitta och prata med mig mellan fyra ögon, vad skulle ni säga? Skulle ni verkligen kunna spotta fula ord på mig, se mig bli ledsen, gå därifrån och sedan må bra över det precis som ni som gör här i kommentarsfältet?

Vad är det som gör att ni vill vara elaka? Är det för att ni själva mår dåligt eller tycker ni att det är kul grej, har ni lite att göra? Detta gäller inte bara mig utan det händer även privatpersoner också på bland annat Instagram, Facebook, KIK och andra liknande sidor.

Skriv ner era tankar och svar för det är väldigt intressant att veta! Och när ni kommenterat, känn efter noga hur det verkligen känns inom dig!


160 kommentarer160 kommentarer om “Varför är man elak?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ta inte åt dig av alla elaka kommentarer. Du gör ett grymt bra jobb med bloggen 🙂

  Reply
 • Och dom som skriver elaka kommentarer till dig är säkert avendsjuka eller har väldigt dåligt självförtroende

  Reply
 • Ja varför ska man annars vilja vara elak mot en människa man aldrig träffat?

  Reply
 • Det sjuka är att många tror att de känner dokusåpakändisar för att de har kunnat följa er på nätet och i TV.

  Reply
 • Tackar! 🙂

  Reply
 • Har själv varit med om sådant och vet att det inte alltid är att bara skita it för på något sett tar man år sig i alla fall. Men i grund och botten handlar väl de om att människor som skriver har dålig respekt, dåligt självförtroende och/eller svårt att unna andra människor goda ting.

  Reply
 • Jag tror att ingen vill såra någon annan innerst inne!

  Reply
 • Fy fan va tråkigt o “höra” sånt. Men du vet att sånt finns överallt, det kan bero på vad som helst egentligen – att personen som skriver mår dåligt eller bara ren avundsjuka mm, du kommer nog aldrig få direkta svar på det eftersom alla är olika.
  Försök o inte ta åt dig! Ge inte nån person som sitter bakom en datorskärm sån makt (eller nån annan).

  Jag har nyligen börjat läsa din blogg jag måste säga att du ger mig sån motivation till att träna (som jag inte hade förut) samt bra smink tips vilket uppskattas!
  Du är så jäkla duktig och du borde vara stolt över dig själv!

  Reply
 • Tack J! Vad kul att du blir inspirerad, det är alltid kul att höra 😀

  Reply
 • Du är så älskad! 🙂

  Reply
 • Man är elak för att man är avundsjuk, man är elak för att någon får bra uppmärksamhet för att den gjort något som den anser är dåligt.
  Man är elak för att få andra att hålla med en, för att man ogillar någon.

  Reply
 • Det känns väldigt troligt och det är tråkigt att det ska vara såhär.

  Reply
 • Hej! Jag tror inte alla av de du anser skriver elakt menar det på det sättet. du har själv sagt att det man skriver kan låta elakare än när man säger det i verkligheten, det får helt enkelt en annan klang när man skriver. Alltså är det även så för dina läsare.
  Jag tycker både att du och Marcelo provocera era läsare emellanåt och då får ni ju räkna med att läsarna blir likadana tillbaka. Sen att använda kränkande ord och att vara allmänt dryg är en annan sak, och aldrig okej för någon.
  Det jag ville säga var att när du får kritik har jag sett att du ger väldigt dryga svar tillbaka och det är ju något som en offentlig person måste lära sig att ta och kunna bemöta. Ni har ju båda självmant valt att dela med er av en del av era liv, då får ni helt enkelt lära er att det finns människor som alltid kommer lägga sig i och ha åsikter om det också.

  Reply
 • Jo visst kan jag också bli irriterad ibland för många gånger rinner bägaren över men jag ska bättra mina svar!

  Reply
 • Fast du måste väl förstå hur hemskt det måste vara att få höra att man är för tjock, för smal, ser manlig ut och fan vet allt som skrivs här. Man är ju tillräckligt självkritisk mot sig själv som det är med alla ideal/dieter och dylikt som svävar runt. Jag har aldrig träffat någon som inte har ett enda komplex så att dessutom få höra kritik från andra måste ju vara vidrigt. Jag kan inte svara för Annica men jag har svårt att tro att hon inte tar åt sig alls, eller att hon inte någon gång stått framför spegeln eller frågat Marcelo om det stämmer det som står.

  Vem skulle inte till slut lacka ur? Det är ju vidrigt att människor kan bete sig så mot varandra. Ätstörningar är väl inget man vill bidra till, det är ju i princip en folksjukdom idag så pessimistiska jävlar kan ju tänka ett varv extra innan de sårar folk.

  Reply
 • Ja det är så att jag har tagit åt mig många gånger fast jag sagt att jag inte ska det, och jag har frågat Marcelo vad han tycker. Men då försöker han banka vett i mig och får mig att förstå att jag är grym 😀

  Reply
 • vart har ni köpt eran fina soffa? den ser så stor & mysig ut!!

  Reply
 • Stalands 🙂

  Reply
 • Tycker du är så underbart fin och inspirerande! 🙂 Håller fullständigt med och förstår inte vad vissa människor tänker med. Varför läser dessa personer ens din blogg då, om de nu har något emot dig..?

  Du är iaf FANTASTISK! kom ihåg det :)Kram

  Reply
 • Tack Lina!

  Ja men något bra måste jag göra eftersom folk besöker min blogg men ändå måste dom vara elaka.

  Jag ska inte ta åt mig, bara av det positiva får er 😉

  Reply
 • Jag tror inte att så många vill vara elaka men jag tror att problemet är att du inte verkar fatta att du faktiskt inte var alls populär i BB.
  Som så många har sagt så hade du åkt ut efter ungefär halva tiden om inte BB hjälpt dig så du aldrig kunde vara nominerad mot bara en person.
  Du var en ständig källa till irritation för tittarna genom ditt egoistiska sätt och för att du därmed förstörde det roliga med uppdragen.
  När sen ditt privatliv kom fram samt hur du lät dig behandlas av Marcelo så blev det ännu värre.
  Det var en liten klick unga tjejer som gillade dig men det hade aldrig räckt vid en riktig röstning.
  Jag tror alltså att problemet är att du trodde du var populär och skulle få en blogg full med “fans” vilket är en helt felaktig blid.
  Jag önskar dig inget ont men du borde tänka till vad du skriver på din blogg, du retar många även här bara genom hur du uttrycker dig, och även landa lite i verkligheten efter BB.

  Reply
 • Du får tro vad du vill om BB. Jag tror ändå jag hade bra stöd eftersom jag satt säkert de gånger alla var nominerade.

  Sen så såg du mest troligt inte 24/7 eftersom du säger att det bara var jag som klagade, alla klagade mer eller mindre!

  Trist att du tror att jag kom trea pga fusk men trots alla elakheter som sades om mig var det otroligt många som röstade på mig ändå!

  Reply
 • Du vill ju fortfarande inte tro att du skulle ha åkt ut mycket tidigt om du blivit nominerad.
  Även genom detta inlägg så vill du ju ha “hejarop vad jag är bra”, för det är ju dessa som kommenterar nu och tycker synd om dig.

  Reply
 • Nej men jag höll mig ändå sams med de andra där inne vilket gjorde att jag inte blev nominerad, det var en del av spelet. Det kanske var någon som åkte ut de första veckorna som var folkets favorit men åkte ut pga att den personen blev nominerad av oss i huset.

  Det var ett spel som jag spelade ganska bra för jag kom trea och fick mitt livs kärlek. Kan du inte bara vara glad för att det går bra för andra?

  Försök så ska du se att det känns mycket bättre 🙂 kramar

  Reply
 • Vad jag har sett så har Annica aldrig skrivit att hon förväntar sig att hon ska få massa “fans” kommentarer. Jag antar att hon håller på med bloggandet för att det är något hon tycker om att göra och för att hon faktiskt har läsare som läser och gillar den. Självklart förväntar man sig inte massa elaka och taskiga kommentarer, då man kanske tror att folk förstår bättre än att trampa ner på folk. Har man inget positivt att skriva behöver man inte kommentera heller:)

  Reply
 • Helt rätt! 🙂 man behöver inte tycka om allt jag skriver om men då behöver man inte kommentera elaka saker.

  Reply
 • Du fattar fortfarande inte! Stön! Hade du varit nominerad mot EN person så hade du åkt ut tidigare vem den andra personen än var. Folk gick ihop på nätet och ville ha ut dig till varje pris. Kolla valfri BB-forum från den tiden.
  Men BB ville ha kvar sexparet och lät dig bara bli nominerad ihop med många. Mycket svårare att få ut en viss person då eller hur?
  Inte konstigt att du åkte ut först i finalen. Då gick det äntligen att fixa det som så många skulle önskat långt tidigare.
  Jag såg 24/7 och det kan jag säja att både du och särskilt Marcelo ska vara glada att så mycket av det som hände INTE visades.

  Reply
 • Ja tro vad du vill. Situationen är som den är, jag kom trea, jag är lycklig, önskar dig lycka också!

 • Alltså VA? Haha förlåt mig men ge upp. Annica, jag hoppas verkligen du förstår att det där inte är sanningen. Vi älskade dig i BB och det är jag låååångt ifrån ensam att tycka! 🙂

 • Det var ju en del fusk där inne också då bla Annica fuskat vid en utröstning. Vem vet hur mycket mer fusk det var!??

  Utan fusk så hade nog slutresultatet sett annorlunda ut och vissa av de som satt kvar på slutet hade inte suttit där medans andra som åkt ut säkert varit kvar på slutet..

 • Herrejisses va dumt skrivet L .. en klick unga tjejer ??? Vi var många som gillade dig Annica i skiftande Åldrar o du hade vissst ” Fans ” även innan du träffade Marcelo o då blev vi ju fler förstårs 😉 o vi stördes inte alls av när det kom fram att du hade ett ex, trärtom, det var en naturlig händelse som bara få är förunnade o det är att få träffa sitt livs kärlek, sen att det hände i en Såpa .. so what, det blev ännu mer spännade att följa 😛 Det är Ödet 😛 o i ett tidig stadium hade du dessutom en Fanblogg, som sen blev Anncelo när du o Marcelo började er spirande Kärlekshistoria .. såååå Annica du var visst populär, tro inget annat 😛 Kramar !

  Reply
 • Jag följde bb också på nätet, det fanns egna omröstningar och statistik och annica var inte populär bland röstningarna på nätet, men jag tror som dig att annica fortfarande inte vill inse att det var/är så, men men hon verkar vara glad ändå 🙂 vissa vill hålla kvar vid sin egna uppfattning så låt henne göra det då 🙂

  Reply
 • Hurvida Annica hade varit kvar i BB till finalen om nomineringarna sett anolunda ut får vi aldrig veta. Hon var i ala fall bwtydlig mer populär i början än i slutet kan man konstatera. Hade nomineringarna sett anolunda ur skulle Hanna J kunnat ha åkt innan dag 50, det är knappst troligt att hennes fans röstat på Amandus. Det hade blivit ett helt annat program.

  Och vill man tro att det var något fusk bakom att Annica blev kvar får man göra det. Jag är i alla fall väldigt glad att det gick som det gjorde i och med att de roligaste personerna blev kvar till sisst så att programmet var värt att titta på.

  Reply
 • Annica jag bara älskar din blogg jag läser din blogg varje dag och jag älskar dig som person

  Reply
 • Vad kul! Tack så himla mycket!

  Reply
 • Jag tror tyvärr att det är Bb-Hannas fans/harem som skriver en massa elakheter till dig. 🙁
  Stå på dig och ändra dig aldrig för någon annan, kram. 🙂

  Reply
 • Nej vi får hoppas att det inte är det. 🙂

  Reply
 • Jag skulle aldrig kunna skriva något elakt annonymt! Det är bra att vara ärlig men inte elak! Du är stark, vacker, snygg, söt, snäll och omtänksam! Var stark och skit i alla elak kommentarer ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  Reply
 • Tack Maja!

  Reply
 • Jag tycker du sköter din blogg bra. Men jag tycker inte om dig som person, jag tycker att du är en person som bara bryr deg om dig själv och flyr över andra om du får chansen. Efter att ha sett dig i BB så såg jag en person som är girig, grinig, självisk, svartsjuk och beter sig som ett litet barn. Det är min åsikt iallafall.. Jag stör mig på det du gjorde mot din före detta och din familj. Har du nånsin sagt förlåt till ditt ex? Förventar mig inget svar från dig för att jag vet att du bara blir sur när man frågar. Tillbaka till din blogg så tycker jag att du är duktig på skönhet, but that is about it. Lite positivt och lite negativt. Tack och hej.

  Reply
 • Det är väldigt trist att du dömer mig efter vad du sett i tv! Jag är inte en sådan person och sen så har jag utvecklats så otroligt mycket sedan BBtiden, jag lärde känna mig på ett annat sätt och har vuxit otroligt i mina egna ögon!

  Att du som inte ens känner mig ska fråga ut om min familj och mitt ex är ganska sjukt tycker jag. Du har ingen aning om vad min familj tyckte, faktiskt tyckte dom att jag gjorde riktigt bra ifrån mig och var stolta. Bara för att min storasyster aldrig gillat min medverkan behöver inte det betyda att hon vill ha en ursäkt för då skulle hon bett mig om en. Mitt ex bad aldrig mig om ursäkt så jag satt hårt mot hårt och vill aldrig mer veta av honom.

  Tack ändå för att du kommenterade men försök att inte döma människor du aldrig träffat. Jag lovar att du skulle få en annan bild av mig om vi träffades! 😉

  Reply
 • Men saken är den att du också är så osäker, det såg man också i bb men kanske det är
  Bättre nu.. Men alla dom gångerna du lät Marcelo göra och säga vad fan han ville och du sa förlåt til honom när det egentligen var han som borde säga förlåt . Ingen bra förebild för unga tjejer :/ sen vad har ditt ex gjort dig? Har han slagit dig, varit otrogen? Varför skjutsade han dig till flygplatsen om ni hade gjort slut? Jag fattar bara inte, skulle vilja veta för att jag är totalt förvirrad över hela grejen:S jag hoppas verkligen du har blivit en annan person sen BB !

  Reply
 • Ja men det var tyvärr mycket ni inte fick se. Jag visste att Marcelo var en bra kille och ville ge det en chans på utsidan. Visst blev jag arg när jag såg mig själv på tv hur jag bara satt där som ingenting men jag visste att allt skulle bli bra! 🙂

  Det där med mitt ex orkar jag inte dra upp för vingårds har gått vidare och har ingen kontakt idag.

  Reply
 • Då kanske du inte såg 24/7?
  Där många gånger såg man så mycket mer 😉

  Reply
 • Såg du då hur mycket roligt vi hade också?! Jag älskar honom, vi är så lyckliga och ska gifta oss. Om inte du kan glädjas med oss behöver inte du kommentera för det är inte roligt med taskiga kommentarer.

 • Jag svarade bara anony
  Jag slutade efter ett tag att titta på avsnitten o tittade bara på 24/7
  Där tycker jag man fick mycket bättre uppfattning om er,speciellt Marcelo som produktionen betsämde sig för att vinkla helt idiotiskt
  Ja jag såg hur roligt ni hade och även hur han sa förlåt många gånger o även när han många gånger förklarade hur mycket du betyder för honom
  På 24/7 såg man den riktiga kärleken
  Minns tex togafesten,har nog aldrig hört en finare kärleksförklaring på tv 😉
  All lycka till er <3

 • Förra kommentaren var inte min btw.. Men sant nog, många såg 24/7 och han var en jävel mot dig ena dan och nästa var han värsta
  Mr romance, verkligen falsk var han. Han är nog bättre nu ja men fattade du inte hur sjukt osäker han är på sig själv? Därför ni passar bra i hop antagligen, ni är båda väldigt osäkra människor som behöver bekräftelse på allt. En sak till, när ni bråkar så är det värsta fjortisbråket mellan er. Hur skal ni klara er i Thailand i 3 månader bara er två? Ni är med varandra 24/7 så ni kommer bli sjukt trötta på varandra. Tacka oss töntar som leser eran bloggar för att ni faktisk kan dra bort hur lenge som helst och få pengar för att sitta på röven. Gifta er.. Just det, lycka till. Det kommer holda ett par år kanske!

 • Jag tycker det är hur UNDERBART som helst 🙂 Att ni träffades på detta sätt o blev kära o ska gifta er…Hur många har sina första månader tillsammans, på film dessutom!
  Sen att det blev: kuligheter,trassel,fest o spya m.m det är väl så det är i alla förhållande i början!?
  Jag tycker det är Helt otroligt kul 🙂

 • Håller med geo
  Hade inte anncelo varit med i bb,hade det barka helt åt skogen 🙂

 • har samma uppfattning om annica som anony vilket jag tror det flesta har, det är svårt att ta till sig att man inte är så omtyckt, men tycker också som dig att hon dock har bra inlägg skönhet, men där slutar det för mig ocvkså 🙂

  Reply
 • btw, inget illa menat!!

  Reply
 • Oftast för att du skriver så korkade grejer och har mycket fördomar. Går man sedan in i kommetarsfältet så ser man dina spydiga/frånstötande svar till vissa kommentarer. Det triggar en till att sätta dej på plats.
  Dessutom har jag hela tiden en känsla av att du bloggar enbart för pengar och uppmärksamhet, inte för att du tycker det är speciellt kul.
  Sedan har vi hela historien om ditt ex, gillar inte folk som tar på sej offerkoftan. Det du gjorde var vidrigt, men du skyller ditt agerande på honom.

  Ungefär så.

  Reply
 • Jag kan vara spydig mot dom som är det mot mig men jag ska bättra mig och ignorera dom!

  Det gör jag inte men jag försöker att se det här mer som ett arbete och för att få in pengar måste man göra bra ifrån sig och för att göra bra ifrån sig måste man synas. Tyvärr är det så.

  Mitt ex svek mig om och om igen, jag satt hårt mot hårt och gick min egna väg.

  Reply
 • Men sedan kan du från ingen stans skriva ett inlägg om störande mammor med barnvagn, störande barn, vidrigt folk som ligger runt, äckliga människor som inte tar hand om sina naglar osv osv osv. Du vill inte att folk kommenterar dej och ditt liv, så börja med att inte göra det själv.
  Jo, du har sagt att han gjort det. Men på BB-bloggen som drevs när programmet gick så skrevs det om att människor hade punkterat hans däck. Så det känns som att ditt “svek” gjorde så att många fler blev inblandade än vad som var nödvändigt. Känns bara fegt att dra där ifrån och sedan sitta och snacka i tv utan att han kan försvara sej. Om du fattar hur jag menar.

  Reply
 • Jag hade en vecka på mig att ta itu med allt och jag visste inte hur jag skulle göra. Jag tänkte att jag skulle ha så roligt jag bara kunde och ta itu med allt sen men jag trodde aldrig att jag skulle bli kär där inne. Så allt blev fel men allt sker av en orsak… Det är enkelt att vara efterklok.

  Jag vet att jag kan skriva om störiga saker men det är så jag tycker. Men jag skulle aldrig hoppa på en människa och trycka ner den och gå på utseendet beteende mm.

  Reply
 • Annica du har inte gjort något fel och du behöver absolut inte känna skuldkänslor när det gäller ditt ex! Tycker det var helt sjukt att han och hans familj hängde ut dig medans du var inne i huset och inte kunde försvara dig! Var rädd om dig och bry dig inte om bittra människor!
  Förresten, DU VAR BÄST i BB och hade väldigt många fans utanför, låt inte några bittra människor få dig tro annat!

  Reply
 • Präciiiis Anonym 22:03 .. 😛

  Reply
 • 🙂

 • undrar samma sak! det är precis som att människor blir helt annorlunda på sociala medier

  Reply
 • Förut klandrade jag nog ner på andra endast för att jag själv ville “må bättre” om man nu ens kan säga så, men jag har lärt mig med tiden att man blir inte bättre själv bara för att man klandrar ner på någon annan utan nu så försöker jag istället bli inspirerad av personer som jag avundas och bättre mig själv både utseende och personlighetsmässigt. Men jag kan fortfarande klaga på folk med taskig personlighet men aldrig mer att jag klankar ner på någons utseende! Tack för att du sköter en så grym blogg Annica, jätte inspirerande! 🙂

  Reply
 • Bättra mig själv* haha 🙂

  Reply
 • Vad härligt att du är ärlig med detta. Cred till dig som ändrat på detta! 🙂

  Reply
 • Trist att folk behöver vara så elaka, förstår inte heller vad de får ut av de! Ibland kan folk ha en annan åsikt, men man behöver inte vara spydig i kommentarerna för det.

  Reply
 • Exakt!

  Reply
 • Svenska avundsjukan! That’s it… Kämpa på Annica, vi är många fler som gillar det du gör 🙂
  Ta inte åt dig, är man en offentlig person måste man tänka på att man triggar igång många spånkoppar som bara är ute för att djävlas. Kram! ♥

  Reply
 • Jag ska bara ta åt mig av allt positivt! 😉

  Reply
 • Vart borta några dagar, men sakande din blogg! Du är bäst och du har den bästa bloggen! 🙂

  Reply
 • Åh gjorde du? Vad kul att höra 😀

  Reply
 • Bara ren avundsjuka på att du har. Du blir bara vackrare och vackrare för var dag, du har en så fin pojkvän och livet rullar på så otroligt bra för dig. Vissa kan helt enkelt inte glädjas 🙂

  Reply
 • Nej men jag tycker att man borde försöka att inspireras och sträva mot samma om man nu vill det 🙂

  Reply
 • Jag har, handen på hjärtat, aldrig skrivit en elak kommentar i din blogg – det här är nog första gången som jag ens kommenterar faktiskt tror jag?

  Jag läser din blogg dagligen då jag tycker att du är väldigt duktig på skönhet och att ge konkreta okomplicerade tips och råd samt att du har många och vältagna bilder, ett plus.

  Ang elakheten så måste jag dock tyvärr hålla med det som många ovanstående skriver, jag känner inte dig utanför det som BB visat eller utanför din blogg så jag kan inte säga att jag håller med om att du ÄR såhär, utan bara hur du VERKAR vara.

  Även jag fann dig otroligt grinig i BB-huset, hur du tacklade allt med Marcelo och ditt ex däremot har inte påverkat min syn på dig, en sådan sak är upp till var och en och jag är säker på att det finns otroligt mycket mer bakom allt.

  Men som sagt, det är synen från BB som framförallt har stört min syn på dig, du verkar(!) vara en sådan person som är väldigt gullig och rar när saker och ting passar dig men när något eller någon inte tycker/vill som dig så har jag fått uppfattningen att du blir som ett litet barn som genast måste sätta sig på tvären och ibland även pika personen, som jag ofta upplever att du gör mot Marcelo via din blogg.

  Måste även hålla med ang kommentarerna, jag skulle själva vilja hugga tillbaka om jag fick liknande kommentarer men samtidigt så varför sjunka till den nivån? Det är nästan ännu värre, håll en trevlig ton, det kommer att störa dom mer än att du hugger tillbaka vilket endast ger dom tron att du inte kan ta kritik.

  Vill dock återigen påpeka att detta är endast hur jag har uppfattat dig och återigen så känner jag inte dig utanför allt detta och kan mycket väl ha fått fel uppfattning.

  Reply
 • Det är skönt att du som alla andra är ärlig här. Jag ska bättra min attityd mot taskiga kommentarer och jag hoppas att vi ses någongång så du får se att jag har ändrats! 😉

  Reply
 • Ett bra inlägg och detta är något jag också funderat
  på ett längre tag. Förstår inte heller varför man känner
  att man är tvungen att trycka ner. Och dessutom, hade jag
  fått dessa vassa och elaka kommentarer hos mig, hade mina
  svar varit ännu drygare. Så jag tycker nästan du är för
  snäll mot vissa. Det tyder på en riktig styrka från din
  sida. 🙂
  Hoppas ni får en fortsatt härlig kväll.

  Reply
 • Man blir så lack på vissa för att dom tror att dom ska ha rätt att skriva elaka saker medan jag måste vara snäll tillbaka :/

  Reply
 • Annica det låter bara löjligt när du försöker prata söderslang,lack haha. vaddå snäll tillbaka? du är inte sen på att trycka ner mammor som inte kan ta hand om sina barn,tex.

  Reply
 • Hööörudu Gunsan .. Lack är inget Södersnack, jag bor neråt Landet o vi säger oxå Lack .. sådäså 😉

  Reply
 • Tycker det är så trist med näthat, jag menar, ogillar man något, så kan man väl skriva en bra kommentar med t.x.e argument på en mogen o trevlig nivå om det e nåt man läser som man tycker e mindre bra, men att rent av vara elak o kalla folk saker, det är ju dagis-nivå!
  Det knepiga är ju att många inte inser själva att de näthatar. Dessie,kissie o alla dom predikar ju om hur näthatet ska stoppas men de skriver själva i inlägg efter inlägg att man e ful om man ser ut på ett visst sätt, de hänger ut kommentatorer, de vill ge igen osv.

  Reply
 • Jag håller med dig!

  Reply
 • Jäklar vad snygg du är Annica 🙂

  Reply
 • Tack k 😉

  Reply
 • Har alltid läst de största bloggarna (Kenzas mfl) men sedan du började blogga så ser jag mest fram emot att läsa din blogg, du har alltid något intressant eller roligt att läsa 🙂 Du är bäst! 🙂

  Reply
 • Åh vad det här kändes kul att läsa, tack sååå himla mycket! 😀

  Reply
 • Hej Annica. Äntligen får man chansen att faktiskt få förklara för dig hur man tycker och tänker, och visst du kanske kommer bli sur men alla har ju olika uppfattningar om varandra.
  Jag tror att om vi kände varandra så skulle vi ha jäkligt kul! För vi känns väldigt lika.
  Det jag har stört mig på är att du hänger ut ditt ex, jag vet absolut inte hur han var mot dig men jag kan förstå hur ledsen han var under tider du var i bb, och de känns som att du “putttar” iväg din familj för Marcelo.
  Annars tycker jag om din blogg och du verkar väldigt snäll om man väl känner dig. Skriver från mobil så insåg nu hur jobbigt det var att kommentera långt 😉

  Ta hand om dig!

  Reply
 • Jag vill egentligen inte prata om honom eftersom han inte kan försvara sig här men jag vill att folk ska förstå att jag gjorde som jag gjorde av en orsak. Jag skulle aldrig göra så mot en människa som älskade mig och aldrig sårat mig flera gånger om. 🙁

  Reply
 • Du ska absolut inte ta åt dig ett skit av elaka kommentarer! Så omoget beteende..dom som kommenterar taskigt till dig är säkert bara avundsjuka! För du har verkligen drömutseendet, enligt mig iallafall. Skulle gjort vadsomhelst för att få se ut som dig! Bara så duvet, så var du min favorit i bigbrother!! Kramar till dig Annica!
  Btw, läser din blogg varje dag! Så sjukt bra. Det är faktiskt den enda bloggen jag läser. Du är min inspiration!

  Reply
 • Du ska inte önska att du hade någon annans utseende. Var stolt över dig för att du är vackrast på det sättet du kan vara. Ingen kan vara som dig som var ditt bästa du för det är bara du som kan det 😉

  Reply
 • Jag retar mig mest på dina spydiga kommentarer som du ger till dina läsare. Du skall vara ett föredöme för dina unga läsare. Dessutom har du gjort ett antal korkade inlägg. Det senaste om Rhodosresan. Gör ett bra jobb med din blogg, tyvärr får du nog leva med negativa kommentarer så länge du driver din blogg. Alla tycker ju inte likadant och det är det du ser i dina kommentarer.

  Reply
 • Jag ska bättra den delen!

  Reply
 • du är vacker Annica! min högsta önskan är att få träffa dig! du är min förebild.

  Reply
 • Vi kanske gör det någon dag 😀

  Reply
 • Var har du köpt linnet? vrålsnyggt ju 🙂

  Reply
 • Miinto.se märket FAV

  Reply
 • Hej Annica! 😀
  Bry dig inte om de elaka kommentarerna, det är bara folk som är avundsjuka. Men trist att de måste vara elaka, varför kan de inte istället glädjas åt andras framgångar och vara glada för deras skull?
  Jag tycker du har en GRYMT bra blogg, följer den varje dag och får otroligt bra tips och lär mig mycket utav dig! Så fortsätt som du gör, du är jättebra! 😀

  Förresten, vart har du köpt den fina tröjan du har på bilden? 🙂
  Kramar Helena

  Reply
 • Tack Helena! Jag håller med dig till max.

  Från miinto.se märket FAV

  Reply
 • man blir ledsen när varken du eller maarcelo svarar på mina kommentarer någon gång 🙁

  Reply
 • Då ber jag om ursäkt för det 🙁

  Reply
 • Varför ens kommentera elaka saker? Om ni inte tycker om henne varför läser ni ens hennes blogg då? Lägg bara ner och sköt er själva, som jag sett så har hon redan haft det jobbigt inne i BB. Eller ni bara kanske tycker det är kul att trycka ner folk som har det bättre än er själva? Avundsjuka är vad allt handlar om.

  Jag älskar dig och din blogg Annica! Jag älskar att läsa den och du ger mig så mycket inspiration! Du och Marcelo är även sjukt söta tillsammans! Fortsätt med det du gör och strunta i alla taskiga kommentarer 😀 Kram!

  Reply
 • Tack Alexandra! Ja jag är så glad och lycklig idag och det ska ingen få ta ifrån mig! 😀

  Reply
 • Jag slår vad om att alla som sitter och skriver elaka saker till dig aldrig skulle våga stå framför dig, face mot face, i verkligheten och säga såna saker. För det är väldigt mycket lättare att skriva de bakom en skärm där man kan vara anonym.
  Ni behöver inte tycka om Annica men då behöver ni heller inte läsa hennes blogg och dessutom skriva dumma saker, fy vad jag blir arg. Ingen tjänar på det, usch

  Jag tycker om dig otroligt mycket Annica. Jag tyckte om dig allra mest i BB, och jag vet att du har förändrats efter det, men jag ser dig bara som en himla härlig person! Du verkar så snäll och omtänksam, dessutom kommer du med så bra skönhetstips! You go girl! <3

  Reply
 • Jag tror inte heller det. Det är lätt att kommentera för jag ger ju själv spydiga kommenterar men hade jag träffat personen hade jag verkligen inte vart elak. Jag är aldrig elak inte ens när man tjafsar, jag är väldigt lugn och diskuterar saker istället. Det är något som jag verkligen bättrat mig på sedan ifjol!

  Reply
 • Jag är aldrig elak, bara ärlig. Om någon skriver något elakt till mig tar jag oftast inte åt mig. Blir det personangrepp om mig som mamma eller privatperson säger jag vad jag tycker. Dock trycker jag aldrig ner någon. Skulle aldrig såra någon ned flit.

  Reply
 • OMG DETTA ÄR MIN CHANS ATT SÄGA DETTA TILL DIG. Jag älskar dig och marcelo jätte mycket. Min dröm är att ni börjar följa mig på instagram och att jag får träffa er ❤❤
  De du ska göra är att du ska skita i dom som är taskiga mot dig för du är 1000 gånger bättre än dom och dom är avundsjuka för att du o h marcelo är kända från BB. Önskar all lycka i ert liv och snääälllaaa följ mig på instagram @anncelo224

  Reply
 • Hej Annica!

  Du är grym och skit i alla andra! Btw vart har ni köpt er maffiga soffa? Är totalt kör i den. Vad kostade den? Kram!:D

  Reply
 • Alla förändras på ett eller annat sätt väldigt mycket på ett år. Ska jag vara helt ärlig så tyckte jag ibland om dig i BB-huset och ibland inte. Det var en stor slump att jag började följa din blogg. Men jag är så glad att jag gjorde det. Du har växt så mycket på ett år och det är jätte kul att se! Jag själv har dig som en stooor förebild, du har fått mig att tänka till om saker du skriver och det har gjort mig till en bättre person! Jag är sjukt tacksam för att du gör det du gör idag! Tack för all motivation Annica! Du är grym på det du gör, så fortsätt med det och låt ingen stoppa dig för dina drömmar! Du är min inspiration, så jag kan bara tacka dig för allt slit du lägger ner varje dag! 😀

  Kramar i massor!!<3

  Reply
 • jag skulle säga rannsaka dig själv innan du pekar finger åt att andra är elaka :S var lite mer ödmjuk, det vinner du på i längden

  Reply
 • Jag tycker om din blogg och läser den dagligen. Jag tycker även att du är en av dom snyggaste människorna på denna jord men dock så stör jag mig på att du Alltid ska hänga med Marcelo och hans vänner. Verkar som dom aldrig kan få vara för sig själva utan att du ska vara med.. Tex när ni va på stranden och dina tjejkompisar gick för att käka men du stannade kvar med killarna..? Öhm vrf kan du inte bara vara med dina kompisar så M kan får vara med sina.. Tillslut (om dom inte redan är de) kmr dom bli irriterad på dig för att du alltid ska vara med… Vrf? Kan du inte lita på din pojkvän frtf?
  Tycker de verkar vara lite små fjortis fasoner… Men en bra blogg Annica förövrigt!

  Reply
 • När man kollar på gamla big brother avsnitt så kan man bli så himla sur på marcelo, för det hn gjorde mot dig. som att han och jennifer nästan hade det i bikten, sen att dom kysstes i slussen och massa. men ibland fick man se hans fantastiska sidor mot dig! då var ni verkligen VÄRLDENS finaste tilsammans! Och sen blev man alltid så sur när Amandus satt och snacka skit om dig, USCH! Sen låtsades han som ingenting mot dig typ. Han var falsk om någon.tyckte du var den normalaste, roligaste, snyggaste, finaste tjejen där. kram annica <3

  Reply
 • Annica, om du skulle vilja göra min dag till den bästa i mitt liv, så skulle du kunna gilla bilden på dig o Marcelo o kanske slänga in en kommentar? Jag och en vän har gjort ett fanpage. Den heter @marcelooannica

  Snälla världens dra Annica!!!!

  Reply
 • Där jag råkade skriva ”dra” menar jag världens bästa <3

  Reply
 • Äääh,dom är nog dum o säger massa elaka saker för dom är avundsjuka. Jag gillar dig o läser din blogg och marcellos varje dag,men jag är för blyg o skulle inte vilja träffa er. Kraaam till dig

  Reply
 • Jag älskar din blogg och du verkar vara en underbar person och du kommer jämt med otroligt bra och roliga tips! Jag skulle dock vilja se mer nageltips, men det var inte det jag ville säga!
  Det jag ville säga är att du absolut inte ska ta åt dig av något negativt som skrivs på din blogg. Folk kan inte glädjas åt andra bara, jag t ex är avundsjuk på dig för det känns som att du har ALLT, men inte kommenterar jag elakt för det, istället är jag glad för din skull. Och jag förstår att du kan svara elakt tillbaka om nån skriver nått elakt till dig, bara för att du är bloggare och en offentlig person så kan man inte skriva eller säga vad man vill till dig!
  Fortsätt med det du gör, för du gör ett toppen jobb med bloggen och allt! Det skulle vara sjukt kul att träffa dig Annica!

  Reply
 • Nu är jag lite fundersam över vad du syftar på när du säger “elaka kommentarer”…
  Jag antar att du menar alla kommentarer som har med ditt utséende (och kanske även ditt och Marcelos förhållande, vad vet jag) att göra och jag kan säga att jag ALDRIG har kommenterat något som rör ditt utséende eller liknande. Det jag har kommenterat, är kritik mot hur du har uttryckt dig ibland (kan också tillägga att jag har FÖRSVARAT dig när det gäller detta också, det var när du hänvisade till tjuvar som “tattare”), men jag hoppas du inte menar att mitt kritiserande om hur du ibland uttrycker dig klumpigt är elakt…

  Tydligen är jag inte heller ensam om att störa mig på dina svar till oss läsare. De är onödigt spydiga och jag kan säga att jag rent sagt avskyr din attityd ibland. Eftersom du bad oss vara ärliga nu, så kan jag säga att jag tror att om du och jag känt varandra, hade jag avskyrt dig (min gissning är att du hade avskyrt mig med, haha). Men det faktumet spelar ju ingen roll eftersom jag inte läser din blogg i syftet med att lära känna dig, och om jag fick chansen så skulle jag nog inte ta den, tyvärr. Du är för ytlig, självisk och kaxig för min smak. Sen så har du och jag väldigt delade åsikter när det gäller många saker (som det är med skattebetalning t.ex). Trots allt detta, så har jag ALDRIG kommenterat något elakt om ditt utséende för jag är mogen nog att inse att det tjänar jag ingenting på (kan även tillägga att jag tycker du är jättevacker!). Sen så kan jag tycka detta inlägg är hyckleri, för om du tänker efter så har du bland annat sagt att Kissie både är ful på insidan och utsidan. Så vitt jag vet, så känner du inte Kissie, och säger därmed emot dig själv när du skriver ” Ja varför ska man annars vilja vara elak mot en människa man aldrig träffat?”.

  I mina ögon så har jag bara kommenterat saker som ska få dig att tänka till lite mer innan nästa gång du publicerar något lite ”klumpigt”. Nästa gång skulle du kanske kunna erkänna att du uttryckte dig fel istället för att snäsa tillbaka, då tror jag faktiskt dessa kritiserande kommentarer skulle kunna gynna dig (vilket är min avsikt med varje kommentar).

  Jag läser din blogg för att ta del av din kunskap om skönhet, och du gör ett jättebra jobb när det gäller det. Hoppas denna långa kommentar gav dig lite insikt i hur i alla fall en av dina läsare tänker!

  Reply
 • Jag tycker att du är omedvetet taskig själv som lägger upp bilder på hur du såg ut när du var i bb-huset och jämför med nu och skriver “fattar ni att jag såg ut såhär förut”. Men du tänker inte på hur det riktas utåt mot oss som faktiskt är kraftigare än dig och som faktiskt har svårt för att gå ner i vikt. Det ger oss ångest över hur vi andra ser ut.

  Reply
 • Asså jag blir så arg på att folk är anonyma på internet! Kan dem inte erkänna att dem är dem så kan man lika gärna skita i att skriva elaka saker överhuvudtaget! jag håller med dig annica, om det skulle tittat på dig i verkligheten och ska säga det elaka saker som de skriver på internet så skulle de inte säga någonting. Dem är fega och avundsjuka!

  Ps: du är såå fin annica och jag önskar att jag var som du! 😀

  Reply
 • Jag tycker du skall lära dig i skolan när du skall använda de eller dem.Kan dem inte erkänna att dem är dem ?????? Hör du inte hur dumt det låter.

  Reply
 • Många kommentarer tror jag kommer av hur du betedde dig i BB huset och att de flesta tror du är lika på utsidan som du betedde dig där inne.
  Sen “är det tacksamt” att skriva negativa saker på din sida, tyvärr, eftersom du oftast reagerar och kommer med nån “dum” eller elak kommentar som svar. Det är inte “lika roligt” att “hacka” på ex Marcelo eftersom han struntar i dessa kommentarer (vet inte, han kanske inte ens läser dem?). Strunta du i dessa negativa kommentarer så tror jag inte du skulle få lika många. (Ett litet tips kanske) 🙂

  Du kan också uttrycka dig väldigt klumpigt och provocerande, vilket du är medveten om. Och det får också folk att reagera.
  Som så fort din familj i Östersund, eller ditt ex kommer upp, då reagerar du alltid negativt och skriver nåt “elakt” tillbaks. Då är det alltid taggarna utåt på en gång.
  Klart att folk undrar och tycker att det är konstigt och undrar ännu mer när du reagerar som du gör på dessa frågor.

  Jag läser några till bloggar och tyvärr så får ju även de en massa negativa och elaka kommentarer som sårar dem. Jag tror inte det går att komma ifrån 🙁

  Sen är du duktig och bloggar om olika skönhetstips, vilket många uppskattar. Men, som nån skrev tidigare, är det oftast bara dyra märken du skriver om och som de flesta inte har råd att köpa. 🙁

  Reply
 • Jag följde er dagligen i BB-huset, och du var min favorit så fort du gjorde slängpussen format till ett hjärta! Men sedan tyckte jag du förändrades i slutet och började bli omogen och höll på.
  Men jag hoppades ändå på dig i finalen, och följde din och marcelos blogg från första dagen! Och följt den sen dess, fick även träffa er förra sommaren när ni var i varberg!:)
  Jag tycker nu att du verkar ha blivit en sån otroligt snäll människa! Du tar ansvar, du bryr dig så mycket om dina nära och kära! Du är en stor förebild för mig och många andra, ÄNDRA DIG INTE!! Ta inte åt dig dom elaka kommentarerna, sug åt dig dom bra! För det är våra dagar du förgyllar!
  Lycka till med allt och fortsätt med vad ni gör, ni är grymma, glöm aldrig det!!

  Reply
 • Att vara elak är den värsta egenskapen man kan ha, låt de som är elaka mot dig känna att de har den egenskapen då. För innerst inne vet de också om att man inte ska vara elak, speciellt inte mot någon vars blogg man “bara” läser och inte känner fullt ut. Låt de skämmas även om det kan kännas skit att inte få vara “tyken” tilbaka. Keep up the good work! 🙂

  Reply
 • Självklart är det du gör uppskattat fina du!! <3

  Reply
 • Det är sjukt hur så många har åsikter om dig, dom har ju inte ens träffat dig. Jag känner inte dig men du verkar som en snäll person som accepterar alla för den dom är vilket jag tycker är viktigt. Jag tycker även att dina skönhetstipps är jättebra. 🙂

  Reply
 • Hej Annica! För det första vill jag bara säga TACK! för att du publicerade mitt mail som jag skrev till dig, det var riktigt gulligt och kul att du läste och uppskattade det! Som jag skrev så följer jag din blogg konstant och kände att jag skulle kommentera här också och ge dig några peppande ord!
  Helt ärligt så tror jag de flesta som skriver anonymt i kommentarsfältet är ute efter uppmärksamhet och se hur folk reagerar. Jag tror många vill se hur folk som verkligen ser upp till dig reagerar, eftersom det nästan alltid blir bråk mellan alla som ingår i ‘konversationen’. Men Annica, en sak ska du veta & du får säkert höra detta hela tiden, Du är en sån stor inpiration för så många människor, och många ser upp till dig! Du ligger före många andra, och det är något att skryta om! Du är en väldigt vacker människa och många är inte äns i närheten av vad du har, dvs. en man som älskar dig till döds (som jag skrev i mailet), du har framgången som många skulle dö för att ha. Du har så många nära vänner som gör allt för dig, samt alla dina fans. Stå upp på dig Annica! Du må vara liten i längden, men du har en stor personlighet!
  Kram Frida

  Reply
 • Alla har vi nog haft det trassligt med kärleken emellanåt eller är jag den enda som tjafsat på fyllan, blivit sårad, blivit arg, sagt saker man inte borde, känt mej osäker, varit ledsen osv… Troligtvis inte, som tur är har jag inte haft en kamera som visar allt det här live på tv. Tänk er era egna liv på tv, är nog inte så lätt alla gånger och troligtvis skulle ni inte heller visa er bästa sida 24/7, inte jag iallafall!

  Reply
 • din och Marcelos blogg är mina favoriteer! verkligen läs värda!!
  alltså, jag har alltid undrat över om ni gillar 13-åriga ”fans” eller tycker ni att vi är jobbiga? 🙁 jag är nämligen 13 år och älskar er två!!

  Reply
 • Jag kan bara säga en sak. Många här skriver kommentarer som “hur kunde du låta marcelo göra si och så mot dig” “hur dum är du som tillåter sådan behandling” etc etc. Men det här är min åsikt: Det finns inga “FÖR snälla” människor, det finns bara elaka människor som utnyttjar snälla människor. Man kan ALDRIG vara “FÖR snäll” men man kan vara elak!

  Reply
 • Jag fattar seriöst inte folk som sitter bakom sin dator/mobil o skriver massa elaka saker till personer. De är så fegt! Jag slår vad om att de inte skulle våga säga de face2face o då kan de lika bra hålla tyst!!

  Annica du är en stor förebild för mig! Ja hoppas du inte tar åt dig av alla elaka o kränkande kommentarer! Din blogg är super bra!! Alla dina skönhets tips o allt annat, din blogg är bäst!! Skulle verkligen vilja träffa dig,du verkar va en helt fantastisk person som vill allas bästa!! Ha det bra, många kramar från mig!! <3

  Reply
 • Ja varför skriver man elaka kommentarer? Jag måste erkänna att jag själv har gjort det faktiskt. Men inte här. Inte mot dig. Men jag har sagt dumma kommentarer på sidor på internet innan …som jag skäms för och ångrar. oftast brukar det bero på att jag var på dåligt humör just då. Fast det är ingen ursäkt men.
  Men jag skriver i alla fall inte ofta elaka kommentarer tycker jag. Nästan aldrig faktiskt.

  Har ni föresten kontakt med Marcel ? Jag slängde ur mig en dum kommentar på hans blogg som han hade. Det kändes inge bra. Ni får gärna be han om ursäkt åt mig !

  Reply
 • Jag vill också säga att… jag gick inte in på hans blogg för att skriva nånting negativt. Jag skulle bara kolla in hur hans blogg var. Sen blev det så. Det som gör att det känns särskilt dåligt och som gör att jag vill be om ursäkt är att jag såg efter jag skrivit att det var så många som hade skrivit negativa kommentarer på hans blogg. Jag skäms 🙁

  Reply
 • vart kan man köpa skalet med marcelo på? 😀

  Reply
 • Hej Annica!

  Du vet att tyvärr finns haters överallt! Och tyvärr är det mer hat än kärlek. Men det är bara stå på sig och göra det “dåliga” till det “bra”. Jag vet precis hur det är då jag blivit utsatt för både nätmobbing och mobbing i skolan i 7 år. Nu har jag få men äkta vänner. ST PÅ DIG OCH TRO PÅ DIG SJÄLV!! Du är bäst <3

  Reply
 • Hej

  Av .det jag sett av dig verkar du vara en genomsnäll person som inte är elak emot någon. Sen tycker jag dock att det är synd för du verkar ha väldigt dålig självkänsla.

  Tror att det bästa du kan göra är att ignorera alla elaka kommentarer, för det är som många varit inne på att du är väldigt störig i kommentarer ibland (vilket jag förstår) men det triggar igång dom elaka ännu mer.
  Förövrigt tycker jag du gör ett jättejobb med bloggen. det märks att du lägger ner tid är seriös i ditt arbete. Det är klass på din blogg och jag tror den kommer att växa sakta men säkert hela tiden

  Reply
 • Hahaha…det va hemskans va tröga vissa e…ni som inte kunde va snälla eller inte kan skriva något snällt ni skulle ju förklara för henne varför eller hur man kan som människa va sån mot andra,även va ni typ ville få ut av det…där e ni tydligen lite lost in das planeto:-)ni fattade inte det alls utan istället fortsatte att ge er på henne,varför läser ni hennes blogg om hon stör er så???annica om jag hade varit du så hade jag varit glad för att dm lägger all sin energi på just dej…ni som gnäller över hennes vistelse i bb huset,hade ni själva sökt till programmet så hade ni inte ens kommit med,så ointressanta är ni…hihihi…ibland undrar jag hur ni bittra människor orkar…jaja stor eloge till er att ni klarar av att va som ni e…Annica du e en grymt bra tjej som lyckats väldigt bra i livet…ha det superb och lev livet till fullo ..ta även deras dåliga energi och förvandla den till något bra dom e ju bara avundsjuka…

  Reply
 • alltså om ditt ex sårade dig om och om som du alltid tjatar om varför lämnade du han inte bara från början? sluta tyck så synd om dig själv jämt.

  Reply
 • Retar mig ibland på din attityd när du svarar dina läsare…..

  Reply
 • Såhär tror jag att det är: När du tycker och skriver om annat folk(säger inte att det är fel), t.ex. dina motståndare i BB, Kissie som kopierar dina inlägg, Hanna R som var lite kaxig på twitter osv osv, blir DERAS “fans” provocerade och försöker trycka ner dig. När du t.ex. skriver negativa saker om Kissie så triggar du igång Kissies bloggläsare, som vill göra allt för att försvara Kissie. I värsta fall hänger dom kvar på din blogg, endast för att trycka ner dig och kommentera taskiga saker. Eftersom du var med i BB har du ju kanske extra många “fiender”. Jag kan t.ex. tänka mig att många av dina hatkommentarer kanske skrivs av folk som hejade på Jennifer i BB, eftersom ni inte gillade varandra, eller kanske folk som hejade på Amandus, eftersom ni inte riktigt heller gick ihop. Om någon annan bloggare skulle skriva något elakt om dig skulle jag utan tvekan gå in och kommentera vad som är rätt och fel! Jag skulle aldrig skriva något elakt, men vissa personer verkar ju ha något slags tvång till det, tyvärr… När folk blir provocerade, så kommenterar de elaka saker!

  Reply
 • Annica, de finns alltid folk som säger att du leker populär och stör sig på dig som människa osv. Men that’s life. Eftersom du är en offentlig person så oavsett vad du tycker, säger, skriver, beter dig etc. kommer det att finnas folk som hatar och skriver elaka ord. Kom bara ihåg vem du är, stå på dig, det är inte av en slump att du är sveriges 15:e mest besökta blogg denna månaden. Du har fans, du har hatare men du har ändå en stor blogg. Ta vara på allt du har och stäng ute hatare. Btw Haters make you famous!

  Reply
 • På tal om annat så undrar jag var du har köpt soffan? Den ser bamsestor ut och hur gosig som helst.
  Fin är du!

  Reply
 • Hej Annica!
  Att vara offentlig som du är, genom din blogg & genom din medverkan i BB, är tyvärr inte bara roligt & tjo & tjim & automatiskt bara trevligt.
  Det är som för oss andra i livet, folk har åsikter om allt möjligt… I ditt fall är det bara så att det är fler som tycker, eftersom det är så många som kan följa dig… & som vet vem du är.

  Alla människor är olika, vissa utvecklas hela tiden & jobbar med sig själva & sin personlighet. De går vidare i livet & inser att vi hela tiden har en möjlighet att glömma, förlåta & sedan njuta av det som händer framåt… Att tänka på sin egen roll i samröre med andra, om vi behandlar de vi möter med respekt & kärlek, så får vi fantastiskt nog även det tillbaka.

  Sen finns de dem som sitter fast med sina tankar & ältar saker som hände för lång tid sedan, & inte kan släppa gamla oförrätter. De blir bittra, mörka i sinnet & sitter & ruvar på sin hämnd… De människorna är olyckliga & kärlekslösa. Dem skall man inte lägga så mycket energi på. Försök bara tänka på hur jobbigt det måste vara att vara så där arg hela tiden & bara för att de mår dåligt, vill dem att alla andra också ska göra det.

  Visst vore det underbart om det fanns någon härlig universallösning dom gkorde att man kunde låsa upp deras stora tunga kedjor, som håller dem kvar nere i tyckasyndombitterträsket… Men jag har inte kommit på någon ännu… Fast jag klurar på det.. För jag tycker som du, & blir väldigt ledsen när folk utan synbar anledning bara hoppar på andra & slänger ur sig massa skit.

  Försök ta åt dig av allt fint du får höra & tänk på hur synd det är om elakingarna istället… För de är jäkligt olyckliga människor som regel..!

  Godnatt kram Charlii

  Reply
 • Jag läser här i kommentarerna att många tror/tycker att de som kommenterar elakt har antingen dåligt självförtroende, är avundsjuka eller inte har något liv.
  Jag kommenterade ju, som du mycket väl vet Annica, på inlägget du skrev om Rhodos. Då var jag inte särskilt elak utan berättade bara att jag tyckte du gjorde väldigt fel (kanske med ett ganska spydigt “tonfall”, men inte direkt elakt [åtminstone inte i mina ögon…]). Men det gick tydligen inte för sig eftersom du “ändrade” min kommentar, eller hur man ska säga, och gjorde så att det endast stod “Bra blogg!” istället för min text som jag skrivit. Då blev jag riktigt tjurig och skrev en elak kommentar. Bara för att jag gjorde det så betyder inte det att jag har dåligt självförtroende, avundsjuk eller inte har något liv. Det handlade endast, jag upprepar ENDAST, om att jag tyckte du gjorde jättefel, var väldigt dömande och allmänt elak. Så ja, jag skulle definitivt kunna säga det jag skrev till dig i verkligheten, eftersom det är så jag tycker angående detdär inlägget. Jag skulle inte bli glad av att se dig ledsen, om det var det du skulle bli, men jag skulle likväl kunna säga det eftersom det är så jag tycker.
  Jag har liksom ingenting emot dig som person, eftersom jag inte känner dig överhuvudtaget. Men i detdär inlägget så tycker jag att du var hemsk. Elak. Dömande. Orealistisk. Du svarade även väldigt drygt och spydigt på läsarnas kommentarer vilket irriterade mig ännu mer. Det var fel gjort av dig. Annars har jag inget att säga. Du är säkert jättebra och snäll utöver detdär.

  Reply
 • Hur tänkte du när du publicerade bilderna på kissie och skrev att hon är ful på insidan och utsidan? Du känner inte henne men du var djävligt elak mot henne..

  Reply
 • Jag läser en del bloggar och tittar in här ibland. Det som slår mig är att de bloggare som hållt på ett tag fullständigt ignorerar “nät-trollen”. Låter bli att bemöta, eller helt enkelt tar bort. Det finns tydligen de som systematiskt lämnar elaka, dumma och sårande kommentarer för att få igång bloggaren och övriga läsare på ett negativt vis. Mitt förslag ta det inte så personligt, ta bort kommentarerna och låt det rinna av dig. Nät-trollen njuter när du reagerar som du gör, de får den reaktion som de söker!

  Reply
 • Jag tycker bloggen är bra, lite mycket skryt om pengar osv, och alla dyra produkter, sånt kan man leva utan, men skönhetsbiten är bra, även träningen. Folk kommer alltid att vara elaka, näthatet är svårt just eftersom folk kan skriva vad som helst bakom en annonym avsändare, kanske handlar det om avundsjuka, dålig dag osv. Sen att du tar åt dig gör ju att det blir ännu ” roligare”. Vad du kan göra är att låta de elaka kommentarerna bara rinna av. Sen, tänk på vad du skrev om kissie, ett helt inlägg om henne och la upp bilder dessutom. Tänk om hon gjort så mot dig? Jag gillar din blogg, men tänk på hur du själv agerar, svarar dina läsare och exponerar dig själv. Ha en fin dag! 🙂

  Reply
 • har kommenterat tidigare angående dig och såhär har la jag sett på det; i början tyckte jag att du var sjukt go, en sån tjej man verkligen ville hänga med. sen visade du upp dig mer och mer och jag tyckte du blev dryg och otroligt egoistisk (speciellt sista veckan när du bad hanna fråga sitt besök om bikten-händelsen, det var hannas besök och inte ditt så där skulle du ha låtit hanna fått prata med sin vän utan att behöva tänka på dig).

  meeeeeen, så tyckte jag ju ändå om dig i början så därför ville jag följa din blogg och gjort det slaviskt sen förra året. tycker du verkar som en helt fantastisk människa och du är så himla duktig med träningen och även allt som har med skönhet att göra. följer en hel del tips då jag suger på vad allt smink heter.

  men självklart förstår jag att du blir sårad att människor klankar ner på dig utan att känna dig, men det vi har att utgå ifrån är din tid i BB och det är väl framförallt de sista veckorna som folk störde sig på dig när du verkade så egoistisk, men det var vad kanalen valde att visa (jag följde inte 24/7). men, jag tycker verkligen att du ska fortsätta som du gör, du har ett enormt stöd bakom dig som det är nu, du verkar ha planer i full gång och du ska gifta dig.

  du rockar rockring! stor kram.

  Reply
 • Oj, jag tror att et här ämnet är väldigt stort och komplext.
  Eftersom din blogg handlar om bland annat ditt liv, ditt utseende och din träning blir det ganska naturligt som läsare att man tar sig friheten att tycka till om just dessa ämnen. Jag har full förståelse för att du blir förbannad när någon skriver något om ditt sätt att leva som du inte håller med om, det hade jag också blivit. Det är verkligen ingen annans ensak än din, MEN- då du bloggar om det blir det på något sätt allas ensak helt plötsligt. Om du förstår vad jag menar? Inte för att vi har rätt att bestämma hur du ska leva, men lägger du upp ett inlägg om en ny jacka blir det lätt att man lämnar en kommentar huruvida den är snygg eller inte istället för att diskutera den globala uppvärmningen liksom.

  Personligen förstår jag inte överhuvudtaget hur folk kan kommentera på din (eller någon annans blogg) huruvida du är snygg nog, smal nog etc. Helt orelevant och helt off topic. Konstruktiv kritik är en annan sak. De gånger jag själv kommenterar något som kan uppfattas som mindre trevligt (elakt tycker jag inte att det är) är när du skrivit något nedlåtande om andra grupper av människor, t.ex. när du skrev om “tattare”. Sedan måste jag erkänna att jag nog har nämnt något om dina läppar någon gång, absolut inget elakt som att du skulle vara ful eller så, utan att jag tycker att det är synd att du känner att du behöver ändra på dem när de är fina som de är. Kanske kan det ha att göra med att jag är äldre än du (30) och att mitt eget utseende inte är så högprioriterat, men jag kan för allt i världen inte förstå hur unga tjejer i allmänhet kan lägga så mycket energi på sitt yttre idag. Men alla tycker olika, din åsikt är värd lika mycket som min och jag har full respekt för att det är ditt intresse och numera levebröd. Men jag lovar dig att du kommer att se annorlunda på livet när du blir äldre, det låter klyschigt men så är det. Med åren lär man sig vad som verkligen är viktigt i livet, själv hade jag önskat att både jag och mina närstående fick vara fullt friska och då känns inte mina kärlekshandtag som någon big deal.

  Slutligen vill jag bara säga en sak angående Rhodos-inlägget. Inte bara till dig, utan även till alla unga tjejer och killar. Det är så tråkigt att man som ung (och tjej 9 gånger av 10) ska behöva anses billig, slampig och mindre värd som människa för att man har sex. Ligg runt för fasen om det är det ni vill göra, bara ni ser till att skydda er ordentligt och verkligen bara gör det som ni själva vill!! Jag blir så trött på det här fin-flicka-idealet som verkar råda nuförtiden, varför är det så? Det är ju ascoolt med killar som ger utlopp för sin sexualitet tydligen, men vi tjejer ska allt hålla på oss. Själv har jag alltid kört på mottot att jag gör det JAG vill göra (vare sig det gäller sex, utbildning, jobb etc.) och det har funkat fint. Det viktigaste är att man är sann mot sig själv, vad andra tycker är faktiskt helt ointressant.

  Långt inlägg det här, men hoppas någon får ut något av det! 😉

  Reply
 • Näthat är för svaga, patetiska människor utan vidare självinsikt!
  Synd att dessa människor aldrig kan fatta att det de skriver påverkar folk! Men som sagt folk som skriver vidriga kommentarer pratar alltid om sig själva och de otrevliga kommentarer du får säger ALLTID mer om personen som skriver de än dig! Stå på dig och det viktigaste är att aldrig sjunka till deras nivå!

  Reply
 • Hej Annica! Jag har inget emot dig, tvärtom jag gillar att läsa din blogg. Men däremot har jag en vän som inte alls är förtjust i dig. Jag har många gånger frågat varför hon har emot dig så mycket och hon säger att du är otrevlig. Hon hade sett dig ute någon gång och blivit bemött jätte otrevligt när du alkohol påverkad. Och tydligen mailade hon dig och sa att det inte var okej. Sen kan man ju läsa här på din blogg saker som man bara oj vad skriver hon, till exempel om sjuksköterskan på sjukhuset som rökte. Eller på instagram bär du skrev WT till tjejen som pussade Marcelo på halsen. Jag menar varför inte bara ignorera? Missuppfatta mig inte säger inte att sjuksköterskan gjorde rätt eller tjejen som pussa din festman på halsen men man behöver inte ta åt sig. Svarar du inte och ler så hetsar du upp personen och det är väl roligare? Sen tror jag många har hackat dig upp på hur du va i huset, vilket är löjligt.
  Idag driver jag en egen salong med 14 anställda och hade du varit frisör hade jag banne mig anställt dig! Jag tycker du är go och vet vad du gör men de yngre kanske inte riktigt har kommit dit ännu. Håll ut! Kärlek till dig Annica!

  Reply
 • Lustigt, jag tänkte precis samma sak, varför är man elaka mot andra? Liksom, om man är elak för att man själv mår dåligt så blir det ju inte bättre av att trycka ner någon annan? Hur kul kan det vara att få någon annan att må dåligt? Hur kul kan det vara att vara är så elaka att det finns folk som tar sitt liv? Jag undrar också hur dem som är elaka tänker, tänker dem: Om jag är elak mot den här så är ingen elak mot mig? (Tragiskt) Tänker dem: Det är bara på skoj, det var inte meningen att det skulle bli så allvarligt? (Tänk dig för!) Tänker dem: Om jag är elak på internet så vet ingen att det var jag som skrev? (Jävla kycklingar, har ni något att säga, säg det face to face) Ni som tror att ni är så coola bara för att ni är elaka mot andra, ni är dem störta töntarna och idioterna som finns!)
  Till dem som är elaka mot Annica, mot någon över huvudtaget: Ni vet inte hur dem känner när dem läser eller hör när ni säger alla sjuka saker! Ni vet inget! Låt dem bara vara! Sköt era egna liv? Ni har INGET med Annicas eller någon annans privat liv att göra!
  Ärligt jag blir så sjukt irriterad på sånna som lägger sig i andras liv eller är elaka över huvudtaget…

  Reply
 • Snälla Lisa, be en lärare i skolan lära dig när du skall skriva de eller dem.

  Reply
 • Förlåt för att jag har svårt för att stava.. och veta när det är de eller dem.
  Jag ska lära mig men jag har lite svårt, så ursäkta mig!

  Reply
 • Vi är alla olika. Upplevelser under uppväxten formar vårt sätt att hantera våra känslor och reaktioner på olika situationer och andra människor. (Jag tror att ) Människor som som barn får en harmonisk uppväxt med föräldrarna oftast har ett rätt förlåtande tänkesätt kring vad andra gör. Andra barn får konstant under sin uppväxt höra av sin familj nedsättande saker, blir illa behandlade utan anledning eller att föräldrarna hämnas på dem utan att barnet förstår kopplingen till det det gjort kan göra att barn behandlar vuxna och andra barn illa. De känner en aggression mot andra människor som kanske aldrig sinar. Därför är det så viktigt att vara snäll mot sina barn:) Jag tror att nätet kan göra även en snäll person till en elak. Det är precis som du skriver, man ser inte hur ledsen den andra blir. Kanske får personen den där belöningen i att ha knäppt till någon utan att den själv behöver betala med ett förlåt… Du är en sympatisk person Annica. Kämpa på. Kramar

  Reply
 • Du är grym!!!!
  Kör på som du gör å de du mår bra av.
  Svårt att inte ta åt sig men majoriteten tycker du är en bra tjej
  🙂

  Reply
 • Jag och mina föräldrar älskar BB. Vi kollade 24/7 och alla avsnitt. Vi ogillade Widerstedt för att hon var sjuk i huvet. Hanna för att hon tyckte synd om sig själv. Den där skånska Jessica för hon var sjuk i huvet. Linda Rosing för att hon var slut i huvudet. Sipan för att han sa dumma saker om homosexuella.
  Och dig. FÖR ATT DU VAR SÅ JÄVLA TRÅKIG, GNÄLLIG OCH BARNSLIG. Förstörde ALLA uppdrag, gnällde gnällde gnällde. SKULLE HA SAKER. Skulle GÖMMA saker för andra? Fatta kul att få byta BB-hus en vecka! Vad gjorde du? Gnällde.
  Du var en sån tjej som bara drog ner ens humör, du tillförde INGET. Så var det. Och så tyckte alla jag pratade om det med, och väldigt många andra enligt BB-forum.
  Det har funnits många färglösa deltagare (typ din fästman men han kunde man iaf garva lite åt) men du tog priset. Så BB-produktionen hjälpte dig. Det är dagens sanning. KÖP DEN.
  Om du anser att vi missuppfattat och att du är annorlunda; VISA DET.

  I denna blogg ger du grymma skönhetstips! Förutom att du sprutar in saker i din feja så är du asduktig och inspirerande! Men om du inte klarar av kritik och att folk blir irriterade på dina ibland puckade inlägg så gör som folk hetsar grin-Tyra och Dessie att göra; STÄNG AV KOMMENTARSFÄLTET.

  Reply
 • Alltså ogillade du dom som va snälla o kamratliga mot varandra, du Älskade säkert de som Mobbade o var djävliga mot varandra .. med detta inlägg från dig Sanna, säger allt vilken Person du Är .. 🙁 Jag Älskar oxå BB, har följt det från allra första omgången o jag vet att de som behandlat sina kompisar dåligt i BB -Huset, har åkt ut .. precis som i verkliga Livet, de kommer ingenstans , de flesta hamnar på en Parkbänk nånstans .. tänk på det 😉

  Reply
 • Man är en dålig person för att man tyckte att en gnällig tråkig brud var just – tråkig – i ett program som ska vara underhållning? Hade jag sagt ngt om hennes utseende hade jag varit en dålig person. Jag tog upp typ 0,4 % av alla deltagare i BB. Sa jag att jag ogillade Sara, Martin, Simon, Kitty, osv osv osv som var glada, underhållande OCH snälla? Alla som inte vann BB åkte ju ut, var alla dom dåliga personer?
  Jag skrev ett konstruktivt inlägg om hur jag med fler uppfattade henne i BB, det betyder inte att hon är så nu? Det enda negativa jag tycker är hennes sätt att uttrycka sig ibland samt ALLA bloggare som inte klarar av diskussioner ich åsikter kan stänga av kommentarerna.
  Jag anser att om man exponerar sig frivilligt får man ta att alla inte älskar en.
  Det enda jag tycker är lågt är att kommentera utseende, etnicitet, sexuell läggning mm.

  Reply
 • Fan vad vissa klagar när Annica var inne i huset. Folk gillade henne inne i huset och även utanför och det är ett bevis på att hon faktiskt kom trea, det måste ändo betyda att Annica vart omtyckt! Annica bry dig inte om folk som bara vill sänka ditt självförtroende. En del vill sänka andras för att de ska må bättre!!

  Reply
 • Folk som klankar ner på andra har inget liv!!

  Reply
 • Jag tycker att du har blivit snobbigare och tror liksom att du är “bäst” sen du flyttade till Stockholm. Det känns inte som att du var sån den första tiden inne i BB-huset. Sen tycker jag att det kan verka som ibland att det har tagit dig över huvudet att du här flyttat till Stockholm, har en stor blogg och att folk känner igen dig på gatan och vill ta kort! Jag tycker inte att du riktigt har den där ödmjukheten kvar.

  Jag tycker att din blogg är bra och jag kollar in här varje dag. Jag skrev inte det där för att du ska bli ledsen, mer för att det är så jag känner. Men du verkar vara en toppen tjej innerst inne!!

  Anna

  Reply
 • Jag tycker att du har blivit snobbigare och tror liksom att du är ”bäst” sen du flyttade till Stockholm. Det känns inte som att du var sån den första tiden inne i BB-huset. Sen tycker jag att det kan verka som ibland att det har tagit dig över huvudet att du här flyttat till Stockholm, har en stor blogg och att folk känner igen dig på gatan och vill ta kort! Jag tycker inte att du riktigt har den där ödmjukheten kvar.
  Jag tycker att din blogg är bra och jag kollar in här varje dag. Jag skrev inte det där för att du ska bli ledsen, mer för att det är så jag känner. Men du verkar vara en toppen tjej innerst inne!!
  Annars tycker jag att du gör ett bra jobb med din blogg!

  Ellinor

  Reply
 • Fyfan! Inte okej någonstans. Jag har aldrig trott på att om en människa mår dåligt hemma eller utanför så tr den ut det på någon annan, BULLSHIT!
  För jag tänker såhär, om den vet hur det känns, varför klanka då ner på andra? Jag kan dra ett ganska grovt exempel. Om jag hade blivit våldtagen, vafan skulle jag göra det på någon annan!? No reason..

  En grej jag har förstått är att de som skriver är bara osäkra små själar. Jag tror inte någon som skrivit till dig skrivit sitt riktiga namn, blogg, mail osv. För de är så jäkla konflikträdda. Dom kan vara avundsjuka på att du har lyckas och kommit någonstans i livet medan dom står kvar på samma plats och har inget bättre för sig än att kränka någon annan människa anonymt.

  En kille jag var vän med förrut var sådan stor idiot som faktiskt erkände, han sa “Jag kränker andra för att känna mig större och bättre, men innerst inne är jag så jävla liten..” Så en del har väl dåligt självförtroende men det är fortfarande inte en ursäkt.

  Vet att det är svårt att bara låta mobbning vara, men försök. Så fort du får en hatkommentar tänker du på hur många som faktiskt gillar och uppskattar det du gör! Det gör jag! Jag uppskattar verkligen det du gör, när du var inne i huset så tyckte jag du verkade snäll och jättehumoristisk. Samma i bloggen. Ha det bra. Haters gonna hate, tyvärr!

  Reply
 • Du bjuder på intressant läsning när det kommer till den här sortens forum. Jag har skummat igenom det här kommentarsfältet för att se hur många som svarar på vad du faktiskt ber om, ett svar på tal, och det var ju en hel del som helt ärligt talar om vad som ligger bakom dess frustrationer.

  I många fall har du faktiskt en poäng, speciellt när det kommer till att en del skriver på grund av dess avundsjuka, men ett annat svar kan vara din taggiga attityd. För, när man väl läser en kommentar från en läsare som givetvis lämnat sin kommentar anonymt, är du genast där med en redan väl uppbyggd aggressivitet och intar genast försvarsposition och menar att “de inte bör uttala sig om någonting de inte vet något om”. Men Annica, hur finner du en poäng i det här inlägget i sådana fall? Då borde ju det enbart bekräfta vad några här redan nämnt, att inlägget i fråga utformades enbart för att ge dig en egoboost, då du mer än omfamnar de som uttrycker positiva känslor för dig, men tyvärr fullkomligen spyr över de som erkänner vad de har svårt för med dig.

  Jag tycker det är skittråkigt, för som återigen så många nämnt här tidigare borde du som offentlig person kunna hantera positiva och negativa vågor med komplett proffesionalitet, men du gör verkligen inte det.

  För egen del kan jag ha svårt för dig när du bloggar om exempelvis hår, det är ett speciellt inlägg jag minns där du bloggar om att du vill ha en ombre, och refererar till frisörernas färgskala i siffror. Jag själv är utbildad frisör och hänger fullkomligt med i vad du skrev om, men många som läser din blogg för dina, faktiskt, bra skönhetsråd kanske inte har en blekaste aning om de inte själva har inblick i frisörkemi och teknik, vilket resulterar i att du satt dig på dem för att markera att du kan mer än dem. Är det inte ett klokt alternativ att dela med dig av din kunskap på ett ödmjukt sätt, om du nu skriver i utbildande syfte?

  För att sluta cirkeln och föra samman de röda trådändarna; Sluta känna att du behöva hävda dig i allting du gör, du ÄR duktig på skönhet, så använd att skrivspråk som når ut till ALLA och inte bara de som redan vet vad du pratar om, det är många som har god nytta av vad du kan, och jobba med kritiken du får, fäll in taggarna och rannsaka istället vad folk blir så arga över, det kommer föra dig och dina läsare, arga som glada, närmare och kommer med största sannolikhet gynna dig mycket mer som bloggare och företagare än vad din taskiga “jag-är-bäst”-attityd någonsin kommer göra.

  Ta hand om dig och Marcelo, grattis till förlovning och fortsätt med vad du gör. Alla är vi barn i början.

  Reply
 • Underbara Annica. Sanningen behöver inget försvar. Varför ställa dig i försvarställning? Du är duktig på det du gör, du har träffat rätt man för dig och framtiden är framför dina fötter. Många saker var jobbigt på BB mellan dig och Marcelo. Hans beteende många gånger var rent av vidrigt och många som tittade ansåg honom vara en typisk kvinnomisshandlare, inom den psykiska delen. Ena dagen och stunden höjde han dig till skyarna för att sedan dra ner dig fullständigt. Förstår också att man blir helt annorlunda framför tv, instängda i ett hus med helt främmande människor, när ni tävlar mot varandra dessutom OCH dessutom ska göra tv! Kraven är stora och målet är svårt att nå. Kan tänka mig att man tappar sig själv tillslut. Du var jättegullig och lite barnslig, men det var din charm. Varför jag tyckte det var jobbigt att se var för att du blev så sårad. Kände igen Marcelos beteende jämtemot dig som mitt ex behandlade mig. Fast skillnaden var att det var en del av hans personlighet. Jätte glad att ni är så lyckliga tillsammans och ni passar varandra! 🙂 Jag önskar er all lycka och hoppas innerligt att ni håller ihop.

  Till vissa andra: Vad vore en relation utan konflikter? Vad vore ett förhållande utan gräl? Kom ihåg att ni älskar varandra även när det är tufft och jobbigt. Kram

  Reply