Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:25 | July 31, 2013

Tillskott i lägenheten


Herre min je… vad jag har träningsvärk. Vilken fantastisk känsla och ännu bättre känsla är ju att vi kunnat sova utan att svettas inatt tack vare vårt nya tillskott i familjen, Fany som jag kallar den. Vi köpe en fläkt igår eftersom det blir så varmt i vår lägenhet, solen ligger på från kl 03 på morgonen och även fast vi har persiennerna nere så blir det så kvavt. Nu är det svalt här inne samt att luften cirkulerar bra. Bra investering där! 😀


4 kommentarer4 kommentarer om “Tillskott i lägenheten”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så skönt att slippa svettas 🙂 ha en bra dag 🙂

  Reply
 • Skönt att ni köpte en fläkt!

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag har en fråga som jag jätte gärna skulle vilja ha svar på!
  Sen du slutade med kolhydrater, som pasta och potatis, ha du märkt mycket skillnad på din kropp och vad för skillnader isf? Hur lång tid tog det innan du började märka resultat sen du slutade med kolhydrater?
  Jag är nämligen sugen på att börja köra med det också och komplettera det med min träning för att kanske nå bättre resultat och få en fastare kropp och gå ner dom sista kilona!
  Har du också ändrat mycket på ditt träningsupplägg efter du ändrade din kost?

  Hälsningar Felicia

  Reply
 • Sån har vi också i vår lägenhet. Vi har 30 grader på vår takterass!

  Reply