Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:45 | July 31, 2013

Mycket gjort men lite fixat

Dagen gick inte som planerat kan man säga. Vi gick till thailändska ambassaden och skulle fixa visum men ingen av oss förstod att man var tvungen att boka resan innan man fixade visum så vi tog med papperna istället så vi får boka in resan först…

Vi gick vidare till LV där vi hämtade Marcelos plånbok och den blev så fin! 🙂 När klockan var 12:45 var vi redan i Täby och då kom jag på att jag hade ju tid 15, segt men vi fick chansen att se Täby centrum istället. När det väl var min tur och dom kollat på telefonen kunde dom inte byta ut den eftersom jag bytt min skärm någon annanstans… Asså jag blev så less men jag kunde lämna in den på Tele2 för att reparera min gamla lur. Så det var bara att åka tillbaka och mot Årsta för att lämna företagspärmen med alla papper därefter åkte vi till Tele2.

Nu är jag utan telefon och det kan ta upp till tre veckor nu innan jag får tillbaka den… Suck, så ni som försöker att nå mig kan mejla eller ringa Marcelo. 🙁


31 kommentarer31 kommentarer om “Mycket gjort men lite fixat”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vadå utan lur? Varför lånar du bara inte en annan?

  Reply
 • Det är ingen annan som har en 🙁

  Reply
 • Har du tur så kanske det går fortare för dom och laga dn mobil 🙂

  Reply
 • Får hålla tummarna 🙂

  Reply
 • Bara du inte har samma otur som mig när jag lämna in min mobil. Det skulle ta typ 10 arbetsdagar att laga den men det tog nästan 2 månader innan jag fick tillbaks den 🙁

  Reply
 • Ni verkar ha haft en bra dag ändå 🙂
  Brukar följa din blogg med blogkeen me det funkar inte längrre. Varför funkar det int?

  Reply
 • Ingen aning :/

  Reply
 • Marcelos funkar men inte din

  Reply
 • Telefonen? Nej inte min… 🙁

  Reply
 • Nej asså det går att läs hans blogg på blogkeen men inte din…

 • Ska inte macelo blogga nåt mer idag?

  Reply
 • Jo då 😉

  Reply
 • Tycker Marcelos blogg varit riktigt bra igår och idag. Din också men den är alltid bra 😀

  Reply
 • Åh vad kul att du säger det! Marcelo blir alltid så glad av att höra sånt här! Jag med också såklart! 😉

  Reply
 • Ska skriva det till honom nu,:-D

 • Tycker oxå era bloggar är super bra
  Marcelos är riktigt rolig igen 🙂

 • Jag ska bättra mig med det! Jag ska lägga en beställning snart så jag ska testa lite sånt. Tack för påminnelsen! 😉

  Reply
 • Grymt bra blogg Annica! Man blir lika glad varje gång jag går in och läser. Har du någon kontakt med Hanna R? Om inte, varför? <3

  Reply
 • hej annica ! jag tycker du är jätte vacker verkligen dom andra bloggarna opererar sig och massa men du är naturlig ! och det här med kommentarerna alltså det finns alltid folk som kommer störa sig tyvärr sånt är livet man får gå med huvudet högt annars så mår man skit , har själv märkt det med åren att alla ska ha åsikter på ALLT ,,, kram på dig gumman lilla haha 🙂

  Reply
 • Hej Annica! Måste först säga att jag älskar din blogg och jag tycker du verkar vara en helt underbar människa. Och det märks att du lägger ner tid och energi på dina inlägg i jämnfört med många andra bloggare. Jag har följt din blogg ända sedan efter BB tiden men har aldrig kommenterat förut. Men nångång måste ju bli den första =) Jag måste kanske ha missat något inlägg där du skrivit om Thailand eftersom du nu skrev att ni sökte visum. Ska ni vara där över en längre period? Jag själv äälskar Thailand. Åker varje år! Ha en fortsatt underbar kväll!!

  Reply
 • Vart tog du vägen ??

  Reply
 • Hej annica!
  Jag undrar om du har några tips på övninga när man strechar för att bli vigare? Kram

  Reply
 • Är Marcelo mycke snällare nu än vad han va i huset? Och ska ni gifta er?:) älskar din blogg och du va min favorit i huset och är de fortfarande! Du e min idol:)

  Reply
 • Hej Annica!
  Har länge vart sugen på att fylla mina läppar och nu tänkte jag ta tag i saken! Bor här i Stockholm så mina frågor till dig är vart skulle du rekommendera att gå? Vad skulle du rekommendera att fylla dem med? Jag vill ha bra bedövning och någon kunnig som själv kan se vad som skulle passa just mitt ansikte och mina läppar! 🙂
  Mvh
  Amanda

  Reply
 • dags för en ny header och design snart? 🙂 förändring är kul

  Reply
 • Hej Annica!
  Vill bara börja med att säga att du är en STOR inspiration för mig gällande träning & kost!! Älskar även dina skönhetstips eftersom jag suger på allt som har med det & göra fast jag tycker det är jätte kul.Det är super kul att läsa om dina träningar mm & det gör mig motiverad att också gå till gymet & äta bättre mat eftersom det har förändrat dig så mycket. Men jag har en fråga, eftersom jag är en riktig bb nörd så sitter jag nu & kollar om på hela säsongen. Du rökte ju under tiden du var med i bb, har du slutat med det nu eller röker du fortfarande?
  Fortsätt med ditt underbara bloggande!
  Massa kramar

  Reply
 • Synd med din mobil :/ du kunde skickat den till norrköping så hade säkert min mosters sambo kunnat tittat på den, han har en firma där han reparerar iPhones osv…

  KRam

  Reply
 • Hej, jo för det första så vill jag bara säga att din blogg är jätte bra, och vill bara läsa den hela tiden men jag har en liten fråga jo vad använder du för produkter för att ta bort ditt smink? Glad för svar’

  Reply
 • Asså jag bara tycker att du är en helt fantastisk person Annicka .Älskar din och macerlos blogg jag läser både era bloggar och jag tycker att ni är ett fantastiskt para . Ps älskar ditt utseende och hår

  Reply
 • Hej annica!
  jag har väldigt lockigt hår och mina lockar är alltid frizziga eller vad man nu säger. jag har haft problem med detta i hela mitt liv och jag vet inte vad jag ska göra… jag har nästan alltid upsatt hår och jag hatar det. jag känner mig inte lika fin. jag vet att du inte har lockigt hår men vet du nått/några tips om hur man kan hålla lockarna fina precis som när man kommer ut ur duschen? skulle vara väldigt tacksam! 🙂

  Reply
 • Ska du inte blogga nåt idag ?

  Reply