Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:38 | July 31, 2013

Min skinnjacka

Idag blir det tyvärr ingen träning kära träningsnarkomaner. 😀 Nej man behöver vilodagar så att musklerna får vila sig och återhämta sig. Istället ska jag till Thailändska ambassaden för att ansöka om visum, till Täby med min telefon samt till revisorn med alla företagspapper.

Jag har fått väldigt många frågor kring min skinnjacka, den är från Rock ´n blue. Jag har den svarta men den finns även i åtta andra supersnygga färger. Jag var inne på att köpa en mörkröd eller en beige där ett tag men jag köpte en beige mocka jacka istället…

Här kommer ni direkt till jackorna.


4 kommentarer4 kommentarer om “Min skinnjacka”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ska inte Marcelo med ?. Ha en fortsatt härlig dag 🙂

  Reply
 • Hej Annica
  Jag vet inte om det är min dator det är fel på,men jag kan inte trycka på dina länkningar du gör
  Ibland är det oxå knepigt med kommentarsfälten ni har
  Är det någon annan som har problem?

  Reply
 • snygga! 🙂

  Reply
 • hej annica hur är storlekarna i skinn jackan som du har? småa eller stora? vad har du för storlek på din skinn? jag är nog i samma storlek som dig till kroppsformen och det. ser på nellys sida att det är många som skrivit att den är liten i storleken så snälla kan du säga du som har jackan redan! mvh emilia

  Reply