Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:31 | July 30, 2013

Utlandet över vintern


En mulen tisdag vaknar vi i Stockholm till, men det är för en gång skull svalt och skönt i vår lägenhet. Igår kväll när vi kom hem från stan lagade vi mat och tittade på när Bajen äntligen plockade hem tre poäng. Men när jag fick se tabellen sen fick jag se att Östersund har halkat ner, vad är det som händer? Ni måste peppa spelarna och få dom att hålla sig kvar i serien för dom är ju faktiskt riktigt bra, egentligen!

Idag ska så ska jag iväg till Täby och fixa med min telefon, den har slutat att samarbeta med mig. Pixlar i kameran är trasiga, det går inte att stänga av eller låsa telefonen, Internet brukar ge upp… Det är massa fel på den som jag verkligen inte kan ha eftersom jag brukar arbeta från telefonen när jag inte är hemma. Jag har lämnat in den några gånger innan men då har jag ju fått tillbaka samma telefon, igår när jag pratade med en kille på Tele2 så sa han att Apple alltid byter ut dom…

Jag ska också till Thailändska ambassaden och söka visum eftersom jag och Marcelo är så peppade att åka till Thailand några månader över vintern. Jag hatar kyla så vad passar bättre då än att bo i värmen till den kommer tillbaka hit? 😉


10 kommentarer10 kommentarer om “Utlandet över vintern”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • Så olika vi människor är, o tur är det :)jag mår inte bra av sol jämt som det varit denna sommar..längtar efter frisk luft o härliga färger…svalt o gott på nätterna.Akta dig för den äckliga myggan som även kommit hit ..men där är den ju vanlig ..hua

  Reply
 • Åh jag önskar verkligen att jag kunde spendera det mesta av vintern i något varmt och härligt land, tex Thailand 😀

  Reply
 • åh vad härligt det låter 😀

  Reply
 • Åh vad skönt o åka till thailand över vintern, det vill jag oxå göra 😀

  Reply
 • Älskar Thailand! Vilken dröm att var där över hela vintern!

  Reply
 • Verkligen. Sol och bad varje dag!

  Reply
 • Hej! Brukar inte vara en sån som skriver kommentarer osovidare! Men vi ska till Thailand för 3 gången och vi har rätt kl osv och vart på olika ställen vart tycker du man ska röra sig och vad helst tycker du man ska besöka ? Och förresten när åker ni dit ! Och vart ?

  Reply
 • Alltså jag har bara vart där en gång i tre veckor så tyvärr är inte jag rätt person ett fråga. Men vi åker nog 1 dec- 1 april till Phuket området.

  Reply
 • Okej tack en då ! ;)Om ni ska flyga och endast ha flyg så är flygstolarna super billiga på Fritidsresor vi åker i december dom gick på 5745 tur och retur

  Reply