Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:05 | July 30, 2013

Träning: axlar

Jag har blivit så otroligt svag i mina armar och axlar efter bara två veckors vila, man tappar väldigt mycket om man inte håller igång med träningen. Vanligtvis när jag kör axelpress brukar jag köra med 13kg 20×3 men idag klarade jag inte ens 12.5kg 15×3, så mycket har jag tappat… 🙁 Men det är bara att fortsätta, då vet jag att jag bara kan göra bättre ifrån mig. Jag fokuserade på axlarna idag men körde någon övning på biceps och triceps också. Värmde inte upp med någon kondition utan jag värmde axlarna med lättare vikter på maskiner innan jag körde igång. 🙂

Axelpress med stång 20×3 12.5kg
Axellyft 10×4 15kg
Axelpress fria vikter 10×4 9kg
Baksida axel 10×3 4kg
Bicepscurl 8×3 6kg
Triceps på bänk 20×3


21 kommentarer21 kommentarer om “Träning: axlar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • sjukt bra jobbat!!

  Reply
 • Vart tog du vägen??

  Reply
 • Har det hänt nåt när du inte bloggat på så länge?

  Reply
 • Jag har knatat runt på stan efter en fläkt 🙂

  Reply
 • Gud vilka fina träningsskor! Vad heter modellen på dom? 🙂

  Reply
 • Nike free run 🙂

  Reply
 • härligt jobbat! 🙂 förstår, det går fort.. jag som nästan slutat med styrka nu när jag har fryst gymkortet under sommaren – hur kämpigt kommer inte jag ha det när hösten kommer? 😉 har så svårt med disciplinen utan träningskollegor och glad och peppande instruktör 🙁

  Reply
 • Vill man så kan man! Det går ändå fort att komma igång!

  Reply
 • Ska du inte blogga nåt mer idag?

  Reply
 • Galna muskler!! Snyggt 😀

  Reply
 • Tack! Jag känner mig jätteglad över att jag blivit så tränad 🙂

  Reply
 • Var har du köpt dina träningsbyxor? 🙂

  Reply
 • Mmsports.se

  Reply
 • tränar du och marcelo tillsammans? 😀

  åh blit riktigt sugen att hamna på gymmet när jag ser bilderna!

  Reply
 • Sjukt snyggt linne, var har du köpt det? 🙂

  Reply
 • Hej Annica!
  Följer din blogg varje dag och ser alla bilder på dig när du tränar osv. Blir själv så himla sugen på att träna , men har inget gym eller något i närheten.. Och vet inte vad jag ska tränar eller hur jag ska träna när jag inte tränar fotboll hehe, Hur och varför började du träna? Har du några bra tips till en person som vill börja träna men kommer inte riktigt igång… Ha det bra! 🙂

  Reply
 • Hej Annica!
  Din blogg är verkligen väldigt inspirerande, jag undrar hur du tränade bort fettet på benen eftersom jag själv har svårt för att få bort det?

  Reply
 • Jag kör mycket kondition kombinerat med styrka. Då får man bäst resultat! 😉

  Reply
 • Testar igen eftersom jag inte fick svar. Vill väldigt gärna veta. Var har du köpt linnet? 🙂

  Reply
 • det där linnet som jag tränar i är från bodystore.se 🙂

  Reply
 • Tack 🙂

  Reply