Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:02 | July 30, 2013

Skydda hårbotten mot solen

Q/A


Jag har jätte lätt att bränna min hårbotten när jag är utomlands. Det häa hänt här i Sverige också men mest utomlands. Hur ska jag göra för att inte bränna mig där?

Svar: Jag har vart med om detta jag med och det är inte så roligt! Ett enkelt tips är att ha en solhatt eller scarf på huvudet för att inte bränna sig, då skyddar du lite av ansiktet också. Men jag själv tycker inte att det är skönt att bli alldeles varm i skallen av en hatt så ett tips är så att använda solskydd för hårbotten. 😉

Aloeverabutiken.com har ett solskydd som är bra för din hårbotten, visst hjälper den till att skydda mot solen men även mot klor och havsvatten. Den behåller även färgen på håret om du har färgat det samt att Aleo Vera tillförs vilket är väldigt vårdande samtidigt. 🙂


2 kommentarer2 kommentarer om “Skydda hårbotten mot solen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Annica! Vill först bara säga att jag älskar din blogg! Du är en grym tjej. Älskar alla dina skönhetstips. Men jag tänkte på en sak, skulle vara kul om du visade eller berättade i ett inlägg om hur man får ögonskugga att sitta en hel dag, för när jag använder sitter det bara en liten stund och sedan försvinner det eller kladdar omkring?Och om du har några bra tips på ögonskuggor.
    Skulle vara jätte glad om du svarade på detta, med tanke på att det är jobbigt när makeup förstörs så.

    Tacksam för svar! Så länge får du ha det så bra!

    Reply
  • Var kommer hatten ifrån? Har letar i år och dar efter exakt den typ av hatt! Tack på förhand! 🙂

    Reply