Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | July 30, 2013

Skönhetstips! Silverschamponera löshår

Hår

Jag kom på efteråt att jag skulle tagit en före och efterbild, men man ser längst upp nära clipsen att det är lite gulare än vad det är i längderna.

Igår fick jag hem mitt Clip on set från Rapunzel of Sweden. Jag hade ju beställt #12 sedan innan och det setet var lite för mörkt för mitt egna hår, egentligen den färgen jag skulle vilja ha på mitt egna hår för att det var så fin färg, så jag beställde nytt. Den här gången blev det #18 men den här färgen var lite för gul för min egna färg men då kom jag på att jag kan tvätta det med silverschampo en stund. Så jag packade in håret med lite schampo i 10 minuter, sedan sköljde jag ur det och la i en inpackning i 5 minuter och sedan sköljde jag ur det igen och blåste det torrt. Nu är färgen perfekt så nu kommer jag kunna sätta i dessa clips mer ofta.

Så är det så att man beställer en färg på ett löshår och den är inte helt perfekt kan man alltså silverschamponera det eller färga det om det är äkta hår. Ett tips är att ta med det till frisören om du ska dit för att färga ditt hår för då kan dom även färga löshåret åt dig också. 😉


16 kommentarer16 kommentarer om “Skönhetstips! Silverschamponera löshår”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej annica, vill bara säga att jag älskar dig och din blogg, du är en så himla underbar person. Men jag har en fråga: jag har som en “grop” i min panna, jag vet inte vad jag gjort eller vad det beror på. Men jag vill att den inte ska synas så mycket eftersom jag tycker att det är så otroligt fult. Vet du vad jag skulle kunna göra?

  Reply
 • Älskar verkligen din nya hårfärg! 😀

  du jag kom på att du har väl en vit tatuering på handleden som du gjorde i huset? vad jag har för mig och fall du kan visa en bild på den?! 😀

  Reply
 • kan du tipsa om bra silverschampo? och hur man använder det 😀

  Reply
 • Hej Annica!
  Du har en sån sjukt fin kropp, skulle du kunna tänka dig att göra ett inlägg om hur du tränar för att få en sådan fin mage?
  Tack i förväg

  Reply
 • Hej! När kör ni igång med live igen? 🙂

  Reply
 • Vart tog du vägen??

  Reply
 • Hej Annica! Jag undrar om du har några tips på hur man ser yngre ut?? Jag är 22 år och vill se ut som 22 och inte 26. I går var det en kille som trodde att jag var 27/28 år till och med och det är illa att man ska behöva se så gammal ut:S snälla jag behöver verkligen din hjälp . Kram

  Reply
 • Använder du mycket makeup? Många ser äldre ut när de har för mycket make så ha en lättare bas, lite rouge och mascara 😉

  Reply
 • Hej

  Vilket silverschampo använder du

  Reply
 • Det här
  http://annicaenglund.se/2013/05/14/anvander-du-mycket-silverschampo/

  Reply
 • Fint hår du har 🙂 Vilken längd har du på ditt löshår?? Kramar till en superbra blogg 🙂

  Reply
 • Det var 50cm på det här men vi klippte det till 40cm 🙂

  Reply
 • Jag undrar hur du kan använda hår som suttit på nån annans huvud och ha det i ditt eget hår när du inte klarar att köpa skor som andra har provat!?? Borde ju kännas äckligare med andras hår i sitt eget mot ett par skor som nån annans fötter varit i????

  Reply
 • fast håret är behandlat, dom behandlar inte fötter innan man provar skorna och trots att man har provstrumpor struntar vissa i det. så enkelt var det!

  Reply
 • Hej, jag undrar hur det fungerar med silvershampoo? Kan man använda det i blekt hår, eller måste man vara ljus redan innan? Vad är det som händer med håret osv? :)KRAM

  Reply
 • Hur mycket kostar det och räcker ett set till hela huvet?:) kram

  Reply