Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:56 | July 30, 2013

Frozen yoghurt factory

Nu är vi hemma efter en hel eftermiddagen i stan. Jag skulle lämna min lur i Täby men dom bokade in mig imorgon istället, tydligen har dom tidsbokning (?) för att lämna in trasiga telefoner. Så jag och Marcelo gick till Thailändska ambassaden för att fixa visum, men dom hade stängt och har öppet imorgon mellan 9-12 så det får vi också ta imorgon.

Vi gick till LV för att printa in Marcelos initialer i plånboken och den blir klar imorgon så den ska vi också hämta. Efter det mötte vi upp Zacka, Djole och Kevin för att knata runt och köpa en fläkt hem till vår kokheta lägenhet. Äntligen! 😀

Vi stannade även till på Frozen yoghurt factory i Gallerian för lite yoghurt, men jag säger aldrig mer. Vilken bitch dom hade där i personalen. Jag visste inte hur man gjorde och det kom lite för mycket yoghurt i min kopp och då kom miss Bitchig och blev sur. Hon tog koppen och försökte läxa upp mig med en otroligt dålig attityd, vände på klacken och gick till kassan. Hade jag vetat vad hon hette hade jag klagat till hennes chef. Fan jobbar man inom servicebranchen ja ge mig lite service då. Hade jag haft en dålig dag hade koppen suttit i hennes face.

Nu ska jag laga mat här hemma medan Amarelloo ska fixa ihop fläkten, äntligen kan vi få lite luftcirkulation. 😀

20130730-195645.jpg

16 kommentarer16 kommentarer om “Frozen yoghurt factory”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så dålig av hon i personalen och vara så bitchig och så skönt med en fläkt då slipper ni ha det så varmt 🙂 ha en fortsatt skön kväll 🙂 kram

  Reply
 • Ja alltså jag var alltid trevlig när jag arbetade med kunder. Vare sig det var på nummerupplysning eller över disk på salongen.

  Reply
 • hoppas innerligt du inte har ont av ljudet , du är ju ljudkänslig kom jag på

  Reply
 • Vår fläkt låter inget alls 😀

  Reply
 • Fina Annica! Ville bara säga att du får mig så motiverad , idag klarade jag 3 km utan problem och sen lite styrka på dig!! DU har en sån fantastisk kropp , och jag önskar att jag snart får en lika fin kropp som du!!!! DU är en sån inspiration ,och jag är så glad att jag har kommit igång med träningen …!!!!
  Massor med kramar till dig!

  Reply
 • You go girl! Det är bara att kämpa på. Är man motiverad och ger allt kommer du se resultaten snabbt!!!

  Reply
 • En fråga när ska ni börja med liven igen?:)

  Reply
 • Vet inte om min kommentar försvann då jag har lite dålig uppkoppling . Men så skönt med en fläkt då behöver ni inte ha det så varmt och så otrevligt av hon i personalen och vara så bitchig 🙂 ha en fortsatt skön kväll 🙂 kram

  Reply
 • Hur tungt körde du med vikterna i början av din träning? 🙂

  Reply
 • Hei på deg.
  Et tips ang Thailand. For endel år siden gjorde jeg som dere tenker, var i Thailand fra midten av november til midten av mars. Det vi gjorde var at vi var i Phuketområdet i 7 veckor, for så å dra ut av landet, vi dro til Singapor, og etter två veckor der dro vi til Bangkok og var der i en liten vecka, før vi dro til HuaHin.( ca tre timer med buss fra Bangkok) Dette gjorde at vi ikke trengte visum. Vi bookade alle flygbilleter før vi dro, og vi bodde på ulike hoteller og slikt. Standaren var ikke alltid den beste, men det vi så etter var at det var rent og at vi følte oss trygge… Vi hadde først tenkt å leie leilighet, men ble rådet til å ikke gjøre det, om vi ikke kjente noen som kunne bekrefte at det ikke var nogon som lurade oss. Ni kommer til å få det helt fantastik, men husk, det er inte det samme som tre veckor på semester… Vi var fire stycken, två par, og itillegg kom det kompiser på “besøk” flere ganger. Dette gjorde at vi ikke ble lei av hverandre… Vi passet alltid på at det var kjøkken på de hotellene vi bodde på, slik at man kan lage mat, man blir lei av restaurntmat etter et tag… Vi reiste rundt med ryggsekk, men hadde jeg skulle reist i dag, hadde jeg brukt koffert, typ den ni fikk i Big Brother. Lykke til med planleggingen, det er halva resan. Kram

  Reply
 • Klaga ändå, räcker med att du beskriver hur hon såg ut, och Vilken tid det var så kollar ju bara chefen på schemat 😉 tycker man alltid ska säga till om sånt… Så tråkigt!

  Reply
 • Hejhej, ville bara säga att du är bäst och din blogg är sjukt bra. Men jag skulle vilja få något tips ifrån dig om hår. Det är nämligen så att jag har färgat håret brunt men det i verkligheten nästan blev svart. I vanliga fall så är min riktiga hårfärg som din och jag undrar hur jag kan få ur så mycket färg som möjligt nu innan skolan börjar igen. Undrar om du har några tips och kanske inte sånt som kostar allt för mycket! Kram

  Reply
 • Ursäkta att jag skriver här men jag vet inte om M
  läser sina kommentarer men sista inlägget i går flera tidigare dagar
  tidigare, går det inte att kommentera fast det står att läsare kommit in
  och samma sak med reklamen som snurrar nedanför går heller inte
  att komma in på, du som kan fixa

  Reply
 • Annica, du är världens finaste person. Du är verkligen våran inspiration! Jag menar, vem skulle inte vilja se ut som dig!? åååh, och dina ögon är så vackra!! Vi kollar på gamla bog brother avsnitt och de enda roliga är att se på dig, Marcelo och Lars! Vi tyckte att nån av er tre skulle vinna egentligen, för ni bjöd mest på er själva! Verkligen roligt att se er. Sen när man ser dig och Marcelo blir man ju lite avundsjuk, man skulle ju också vilja ha ett sånt fint förhållande.
  Hoppas du ser det här! Världens bästa är du och Marcelo! Kramar till er. ❤

  Reply
 • Hej!
  Yoghurtglass är så gott! Går till gallerian varje gång jag åker ner till Stockholm :-). Hoppas de har trevligare personal då!
  Du en fråga. Min hy blir fet i panna haka och näsa nästan på en gång efter tvätt och smörjning/eller om jag har underlagskräm. Har du något bra tips? Kram!

  Reply
 • Vi får hålla tummarna! 😉

  Reply