Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | July 29, 2013

Skönhetstips! Rengöring för killar

Hudvård

Det är inte lätt att få killar att börja använda hudvårdsprodukter men när man väl fått in dom på det så är dom fast. Ett tips är att presentera tex en rengöring för en kille som man lätt kan ha ståendes i duschen eller som man bara kan kasta ner i träningsväskan, det ska inte få kännas damigt alls. 😉 Killar har också en annan hud än vad vi tjejer har så dom kan gilla lite mer rejäla produkter, som tex The ShaveDoctor facial wash som har peelingkorn i sig. Den hjälper huden att rengöras på djupet samtidigt som den peelar bort död hud och motverkar innåtväxta hårstrån.

När killar börjar få skägg eller har skägg men som är ganska mjukt så är det lätt att några blir innåtväxta och man får röda inflammationer i ansiktet och då är det vanligt att fingrarna är där och försöker att riva bort dom… Genom att tvätta ansiktet morgon och kväll men en rengöring med små peelingkorn i kan du få stråna att växa i rätt riktning samtidigt som du har en fräsch och ren hud! Trots att den här rengöringen inte torkar ut huden är det ändå viktigt att återfukta huden efteråt! 😉


6 kommentarer6 kommentarer om “Skönhetstips! Rengöring för killar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har du något tips för hur man ska undvika svettningar i ansiktet..? Har problem med det speciellt på ögonbrynet.. Vet inte vad jag ska göra.. Sen måste jag säga att jag älskar din blogg!! Du hjälper så mycket! Du kan verkligen! Love it!! Kram kram!

  Reply
 • bra tips! ska övertala pojkvännen 😉

  Reply
 • Nu har jag frågat din syster så hoppas hon svarar mig när du inte gör det..

  Reply
 • Någon brud som kallar sig Lisa skriver massa skit pm dig och din syster på Marcelos blogg.

  Reply
 • Jag skriver inte skit, jag barr frågar om saker och ting. Du gör ett bra jobb ändå!

  Reply
 • Om hon inte svarar trots dina upprepande frågor så måste du väl förstå att hon inte vill svara på frågan. Respektera det! Dessutom så är det inte alls konstigt att hon inte vill svara på dom frågorna då de uppenbarligen är privat och hon har ingen skyldighet att svara varken dig eller någon annan. Svårare än så är det inte.

  Reply